Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 20

• 37 340
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Желязото се приема на 2ч отстояние от млечни продукти, може с цитруси. Следете ако получите запек - веднага да ви изпишат медикамент.

# 481
Здравейте! Ето че настъпи и моментът за моето раждане. Цяла бременност слагах Клексан 0.4 по мое усмотрение, въпреки че АГ беше против след 16г.с. С PAI 4g/4g съм. Та въпросът ми сега е - колко време след раждането сте продължили да слагате инжекциите?

# 482
на мен ми казаха две-три седмици, бях със същата мутация и много висок фибриноген и след раждането (над 7). Бих ги обаче много нередовно, защото бях в несвяст вкъщи, и накрая се оказа че са минали тия седмици, и са ми останали инжекциите така. Почнаха да ми ги бият още на следващия ден след раждането в болницата. Слава богу нищо лошо не се случи.

АА, на теб какво ти бяха казали, ако четеш да се включиш Simple Smile

# 483
Здравейте! Ето че настъпи и моментът за моето раждане. Цяла бременност слагах Клексан 0.4 по мое усмотрение, въпреки че АГ беше против след 16г.с. С PAI 4g/4g съм. Та въпросът ми сега е - колко време след раждането сте продължили да слагате инжекциите?

Бих посъветвала да слагате 30 дни.имам приятелка,която след раждане слага само седмица и после получи тромб.Всичко беше ОК,не го казвам за да ви плаша,просто няма да навреди по-дълго са се слага за всеки случай.

# 484
да, и според мен месец би било добре, да не ви подвеждам че аз не ги бих, по-скоро с облекчение отбелязвам, че въпреки това ми се размина без последствия

# 485
Здравейте! Бихте ли коментирали моите резултати, докато си запиша час за консултация с хематолог! Благодаря предварително!.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:51 от Amable

# 486
Благодаря ви за отговорите! Ще се вслушам!

# 487
Момичета, къде в София освен при проф. Паскалева мога да изследвам Анти-Ха? Моят д-димер продължава да се качва доста, въпреки включването на Натаспин.

# 488
Токуда Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 18:25 от Inferiya

# 489
Токуда, Надежда и Трета градска
Момичета, къде в София освен при проф. Паскалева мога да изследвам Анти-Ха? Моят д-димер продължава да се качва доста, въпреки включването на Натаспин.

# 490
Здравейте! Бихте ли коментирали моите резултати, докато си запиша час за консултация с хематолог! Благодаря предварително!.
Имах сходен резултат. Първите две са най-сериозни,проф.Паскалева ще ти каже,че щом нямаш мутации там не е редно да се използва думата тромбофилия (поне при мен това сподели).Другите ти мутации имат кумулативен ефект и вече се гледат различни индивудиални фактори,кръвната картина и тн.Последната мутация е свързана с неусвоение на витамин B12,ще ти кажат да приемаш метилираната форма на витамина.Всичко ще бъде наред,това са евентуални рискове,които е хубаво да знаеш. Simple Smile От опит мога да кажа,не се шашкай…

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 03:06 от Nani~

# 491
Момичета, моля за помощ. Тези изследвания знаете ли кога се пускат, след клексана или преди?
За някои пише на гладно и съвсем се обърках, а лекарката ми не отговаря на повиквания и трябва да си запишеш час за нея за да питаш каквото и да е било.
Благодаря предварително!🙏❤️

# 492
Здравейте. Бихте ли споделили къде приема Паскалева, как дълго се чака? Изписва ли Натаспин? 
АГ ме праща за консултация при нея. Хетерозигот PAI 4g/5g и АСЕ съм.
Благодаря.

# 493
На първия въпрос отговорът е в заглавния пост - НКБ. Около 20то число излиза графика за следващия месец. Понякога пуска и допълнителни часове. Т.е. ако звъннеш сега може да няма часове за другия месец, но след седмица може и да има.

# 494
Здравейте на всички, преди месец и половина имах миссед и си пуснах малко изследвания. Бихте ли могли да коментирате резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт