Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14

• 76 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Гланцовите шкафове успешно ги почиствам с универсалните мокри кърпи на Лидъл.

# 661
Аз се чудя дали да си купя от тези кърпи на Лидл.
По-евтини са от тези на ДМ.
А миришат ли приятно?
Аз ги използвам да бърша прах от мебелите ,така че не ми трябват за някакво по-специално почистване.

# 662
  • София
А ако това са никога нечистени мазни шкафове мислиш ли, че ще разтворят твърдите мазнини?

# 663
За твърди мазнини не знам дали ще се справят, не съм имала такива. Лидъл продават една паста, но не е в постоянния асортимент, от която много хора са доволни и по-скоро с нея бих пробвала или с Бинго.

Аз се чудя дали да си купя от тези кърпи на Лидл.
По-евтини са от тези на ДМ.
А миришат ли приятно?
Аз ги използвам да бърша прах от мебелите ,така че не ми трябват за някакво по-специално почистване.
Приятно миришат и ги ползвам за много неща, но за мебели ползвам специални такива. Иначе универсалните ми вършат работа и за почистване на ПВЦ дограма.

# 664
Ако става дума за гланцирани шкафове, от преди години - аз съм чистила такива с Bingo OV.
Тогава се изчистиха всички замърсявания, но това беше преди 15-тина години.
Не знам дали състава му още е същия, като преди.

# 665
  • София
Спреят на Cif за кухня върши много добра работа. Аз го ползвам за плота, но мисля, че и за шкафовете ще се справи добре.

# 666
Ако става дума за гланцирани шкафове, от преди години - аз съм чистила такива с Bingo OV.

Не е ли абразив?
Поне аз такъв съм купувала, но за гланц не бих рискувала.

# 667

Не е ли абразив?
Поне аз такъв съм купувала, но за гланц не бих рискувала.

Да има лека абразивност, но аз затова попитах, дали шкафовете са от много старите, от преди 30-тина години примерно.
Аз такъв вид шкафове съм чистила и не е имало проблем с надраскване.

# 668
Ако е много наслоено, това със сигурност ще изчисти и няма да навреди на лака.
Аз го имам и първоначално изчистих вратичките с него. Премахва дори лепило от кантовете.

https://dikam.com/pochistvasht-preparat-chistitel-sprei-kon-kliin-butilka-1000-ml
Скрит текст:

# 669
Понеже сте ми помагали доста пъти, отново ще се допитам до вас. Баща ми беше забравил в колата на седалката свещи увити в хартия. От жегата бяха омекнали, но първоначално не видяхме да има някакви други поразии. Но тази сутрин видяхме, че има петно точно където са стояли, вероятно е разтопен восък. Седалката е кожа и алкантара (слава богу, петното е пжо кожата) имате ли идея с какво да го почистя преди мъжа ми да се е счепкал с бащата. Прилагам снимка.
Скрит текст:

# 670
Отиди на автомивка, специализирана в почистване на тапицерия.

# 671
  • София
Момиче, препоръчайте препарат за фурна, който ефективно ще се справи с изгорели мазнини.
Пробвах какво ли не... Минимално изчистват.

# 672
  • София
Момиче, препоръчайте препарат за фурна, който ефективно ще се справи с изгорели мазнини.
Пробвах какво ли не... Минимално изчистват.
Аз съм много доволна от този:

# 673
Останах изключително доволна днес от Сано Форте Плюс. Купих го от Кауфланд, малко ме смутиха надписите на иврит, ако не се лъжа, а етикета на български е с толкова ситен шрифт, че с много зор го разчетох. Фритюртикът ми стана като нов.

# 674
Надежда, аз пръскам с обезмаслител (купувам голямата туба на марката на Метро, така разреждам при нужда) покривам със стреч фолио за около час след това забърсвам

Общи условия

Активация на акаунт