Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14

• 76 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
След като едва не се задуших от изпаренията на оцета, с който изтърках банята, останах много разочарована от липсата на резултат. Винаги съм успявала да лъсна всичко с него. Сега даже останаха едни неприятни бели дири. Може и самият оцет да е бил фалшив, знам ли.
Моля, препоръчайте ми работещ препарат за котлен камък, без оглед на цената.

# 646
Този харесвам

# 647
Благодаря!
Предполагам, че го има по супермаркетите.

# 648
От квартален магазин го купувам.

# 649
  • оттам, откъдето започва България
Май всичко е на принципа: проба - грешка.
И при мен на тъмните плочки не се получават нещата. Thinking

# 650
След като едва не се задуших от изпаренията на оцета, с който изтърках банята, останах много разочарована от липсата на резултат. Винаги съм успявала да лъсна всичко с него. Сега даже останаха едни неприятни бели дири. Може и самият оцет да е бил фалшив, знам ли.
Моля, препоръчайте ми работещ препарат за котлен камък, без оглед на цената.
Пробвайте с веро и гланц. Така добре се почиства. Или препарат за баня, какъвто имате, плюс гланц. В интернет съм чела за оцет, сода и веро.

# 651
Какво разбирате под гланц? Имам два шкафа с препарати, но гланц нямам.

# 652
Нещо от сорта на Роли/Бинго. Абразиви.

# 653
Само Бинго става, защото е фин абразив.и се и разпенва- не надрасква повърхностите. Роли-то е като пясък и съсипва.

# 654
  • София
За супер замърсени кухненски шкафове с гланцова повърхност какво ще ми препоръчате? Предполагам мощен обезмаслител? В Лидъл има ли такъв? Трабва ми почти промишлено количество Sad
Как да го нанасям, с какво да търкам... тъпият гланц да не се надраска.

# 655
За супер замърсени кухненски шкафове с гланцова повърхност какво ще ми препоръчате? Предполагам мощен обезмаслител? В Лидъл има ли такъв? Трабва ми почти промишлено количество Sad
Как да го нанасям, с какво да търкам... тъпият гланц да не се надраска.
Щом са гланцирани, внимавай.
Не търкай с абразивен препарат, или такъв, който съдържа спирт.
Можеш да пробваш с препарат за стъкла, но БЕЗ спирт.

# 656
  • София
Чистех бял ганц съвсем успешно с обезмаслител и меката част на гъба за чинии, след което забърсвха с попивателната (швамтух). Ако е твърде замърсено, може би ще трябва да "накиснеш" някак - предполагам с кухненска хартия, която да напръскаш и така да преседи.

# 657
  • София
Благодаря за съветите! И сега конкретно, на Лидъл добри ли са като цена /качество?
Че препаратът им за фурни въобще не проработи при мен Sad

# 658
За супер замърсени кухненски шкафове с гланцова повърхност какво ще ми препоръчате?
Моите ги лъсвам яко с такава кърпа

После не подсушавам и не остават следи. Прозорци и огледала също чистя само с нея, без препарат и хартия.

# 659
  • София
Лидл-ските не знам дали стават, не съм ползвала. Гланцовите шкафове преди чистех с Мелио.
Последно с ММ останахме супер доволни от този (готварски плот и стъкло на фурна чистихме без никакво търкане).

Общи условия

Активация на акаунт