Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14

• 76 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Пробвай с кислол.

# 631
Здравейте. Не знам дали това е най-правилната тема да попитам, но ще пробвам 😉
В къщи са плъзнали някакви малки буболечки, които нито различавам какви са, нито знам с какво да премахна.

Привличат се от лампата, могат да летят или скачат, по-скоро не са около хранителни продукти 🫣
Чистя основно и пак не откривам откъде тръгват…
Някакви идеи и препоръки?

# 632
Да не би да имаш саксии по прозорците и на балкона. Може да идват от тях. Едно време майка ми имаше саксии и сандъчета на балкона, като ги размествах да чистя излизаха какви ли не гадинки.

# 633
Здравейте. Не знам дали това е най-правилната тема да попитам, но ще пробвам 😉
В къщи са плъзнали някакви малки буболечки, които нито различавам какви са, нито знам с какво да премахна.
На мен ми прилича на жътварка, те се появяват точно към средата на юни.
Заради тях не оставяме нито една лампа да свети на двора нощно време.
Толкова са много, че успяват да влязат през външната щора и комарника.
Неприятно "тупкане" се чува когато се ударят в стената или пода.
По-гадни от тях по звук, са ми само миризливките.
Ако са същите, пръскам с препарат, затварям и после ги чистя.
Но със сигурност, най-силно ги привлича светлината.

# 634
Моля за помощ, току що видях, че котката ми е омазала обувката с латекс .. 😁 ако някой знае някоя “магия” за премахване, нека сподели!

# 635
  • софия
Свали връзките и ги изпери. Латекс се пере, преди това остържи добре това, което е стегнало.

# 636
Свали връзките и ги изпери. Латекс се пере, преди това остържи добре това, което е стегнало.
Връзките не са проблем, ако трябва да ще си купя други, но има малко и по-обувката, а не знам дали се пере, че скоро и бебето малко бръкна в кофата с латекс и не се изпра от ръкава на бодито 😁 … ще пробвам все пак, благодаря!

# 637
ForestFairy13 натъркай обувките с веро а връзките накисни с веро и топла вода изчакай и изтъркай.

# 638
Момичета, някоя от вас може ли да сподели откъде мога да си закупя Zoflora. Преди ги зареждаха в Кауфланд и Хит Младост, но от известно време не ги виждам там, а ми свършват провизиите.

# 639
В моя град се Зофлора предлага и от ТТ маркет. Ако тази верига не присъства при Вас, то тогава друга, специализирана в битова химия.

# 640
Някой използвал ли е универсалните почистващи кърпи на Лидл?
Интересува ме дали миришат хубаво.
Защото на ДМ Denk Mit имат кърпи с различни аромати и мирисът се задържа.

# 641
Хвалеха много едни кърпи с аромат на  момина сълза. Купувала съм, не са лоши, но миризмата си е синтетична. Не е като Диорисимо.

# 642
  • Русе
Зофлора от сайта на ТТ маркет, има доста видове

# 643
Препоръчайте ми препарат за почистване на дамаска на холова гарнитура?

# 644
Аз съм доволна от пяната на лидъл, по принцип е за коли, но на стария диван се справи отлично.

Общи условия

Активация на акаунт