Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14

• 76 057
  • 740
  •   3
Отговори
# 675
И аз го правих с фолиото. Не се сетих за стреч, използвах разрязани торбички. Върши работа, не е чудодейно. Сега си взех фурна с пиролиза, още не съм я ползвала. Толкова е чиста, че не ми се ползва.

# 676
И аз съм с пиролиза. Забравих какво е жулене на фурна от тогава. Пак остават малко ъгълчета за почистване, по вратата на фурната, но е нищожно като площ.

# 677
  • София
Сано Форте Плюс, обезмаслители съм пробвала какви ли не.
Това с фолиото обаче не съм.

Gerretooo -Откъде закупи препарата?

# 678
  • София
Сано Форте Плюс, обезмаслители съм пробвала какви ли не.
Това с фолиото обаче не съм.

Gerretooo -Откъде закупи препарата?
Поръчах го от тук:
https://newfresh.org/ovenlord-hmi-ovenlord-750-ml-profesionalen- … echene-i-parzhene
Взимала съм го от магазин на Раковска.

# 679
Момиче, препоръчайте препарат за фурна, който ефективно ще се справи с изгорели мазнини.
Пробвах какво ли не... Минимално изчистват.

А1 ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФУРНИ е препарат които успешно почиства силно замърсени фурни, грилове, печки, скари, котлони, загорели емайлирани съдове. С активната си пяна препарата има силно разграждащо действие върху мазнините.

# 680
  • София
Благодаря на всички!

Gerretooo утре ще се помоткам по магазините, ако ли не ще си поръчам. То толкова пробвах досега, че... Grinning Мога да продавам вече.

# 681
  • София
Момиче, препоръчайте препарат за фурна, който ефективно ще се справи с изгорели мазнини.
Пробвах какво ли не... Минимално изчистват.

https://eazy.bg/%d0%b3%d0%b5%d0%bb-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1% … 0%be%d0%b2%d0%b5/
Обаче откъде да си го купиш - не знам, на мен ми го донесоха...
Има и с помпичка за лесно пръскане.

И може с този трик - пръскаш обилно, налепяш кухненска хартия, после пръскаш пак, да стои поне 3 часа. Така препаратът действа доста по-добре.

# 682
Здравейте. Може ли да ми препоръчате  препарат, който да може да премахне ръжда от фаянс?

# 683
Кислол. Не го смесвай с други препарати, работи с ръкавици и си пази дрехите.

# 684
Някакъв гел за почистване на канали, не свръх агресивен? Не помня да съм срещала подобна препоръка, а сега не мога да се върна назад с четенето.

# 685
Някакъв гел за почистване на канали, не свръх агресивен? Не помня да съм срещала подобна препоръка, а сега не мога да се върна назад с четенето.
За гел не мога да помогна, но от години си ползвам Туб-о-фло. Има за студена и за топла вода.
При упорити запушвания може да изисква и втора доза.
Аз ползвам синия, за студена вода. Често го сипвам профилактично из каналите, не чакам запушване да се случи.

# 686
  • София
Аз съм доволна от течното тубофло, то е точно гъсто и гелообразно.

# 687
Ръжда от фаянс изчистих с Клири за ръжда.  Не знам дали още се продава.  Български и доста евтин препарат.  Наложи се да третирам два пъти мястото, но се изчисти перфектно, въпреки дългогодишното настояване.

# 688
  • В центъра на моретата
За канали Мр Мускул течен. Има го за кухня - разгражда мазнини и за баня. Доволна съм и от двата

# 689
Когато махнах старото казанче, много успешно изчистих ръждата с Циф. Слагам ръкавици и със стара гъба за чинии се чисти лесно.

Общи условия

Активация на акаунт