Първата крачка към него

• 5 511
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
То ако не им върви комуникацията, няма какво да се насилва...

# 61
  • София
Как да знае дали върви, като му е писала закачки веднъж?

Ама, моля ви се, заяви се, похарчи се, то и това е умение.

# 62
Ми ако разговорът върви  от самосебе си, гладко и не искаш да приключва...
Другият вариант е единият да поддържа разговора, а другият да отговаря от куртоазия...
Аз още не съм убедена дали е имало закачки иначе.
Да не говорим, че са се засичали и на живо

# 63
Щом сте в обща компания, най-добре на живо си покажи интереса и остави тия чатове.

# 64
Лето Господне 2022ро сме, всеки си пише с всеки. Такова натискане е все едно си на опашка за единия гол. Разбирам да е влюбено девойчето, поне да има за какво да прави демонстрации на 'интерес', а то - просто си го харесала. Две проби са достатъчни. Айде нека са три, че е още млада. Повече няма смисъл.

# 65
Е аз нямах предвид да му се натиска. Има и по-деликатни начини една жена да покаже интерес. Т.е. да покаже, че няма да го отреже ако той покаже интерес към нея. Не знам как да го обясня. При мен един-два погледа винаги са били предостатъчни.

# 66
Разбирам, но тука май масово не се отчита вариантът , че той може са не я харесва  и да не иска да се закача с нея. Има това право. Не всички мъже са глупави същества, които трябва да побутваме, за да харесат височайшата ни особа. Може и в друга да е влюбен.

# 67
Мъж,който има интерес,ще се скъса да ти пише.
Чак съм се чудила  ,при пълен игнор от моя страна  някои индивиди не се отказват.
Показала си заинтересованост, айде малко изчакай, и той да покаже нещо.

# 68
Споделям мнението на Нарциса!
Човекът може да има интерес другаде или авторката просто да не му е интересна. Какво по-ясно трябва да й напише - да го остави на мира ли? Нали бил възпитан.
Плюс това, подобни "бъзикчета" как нямало да дойде с тях на почивка, са плоски и неинтригуващи.

# 69
Да припомня, че все пак авторката е на 20г ... Те първа "прохожда" в комуникациите от типа:как да заинтригувам мъж... Simple Smile

# 70
На живо по-добре можеш да прецениш и неговите реакции.
Да видиш поглед, усмивка, изражение на лицето...

# 71
А вие всъщност виждали ли сте се някога?

# 72
А вие всъщност виждали ли сте се някога?

Насаме-не, в обща компания 3-4 пъти.

# 73
Настанали са странни времена. Жената се счупва да показва на мъжа пеперудите в стомаха си, но се чуди дали пък е недостатъчно 2 пъти, да опита ли пак? От другата страна получава любезно отговаряне и непретенциозен диалог. Срамежлив, срамежлив, но чак пък толкова..
Опитала си и то два пъти. Ако ти беше срамежлива, но си харесала едно момче, то ти пише изненадващо, няма ли това да означава поне нещо за теб, че да поемеш инициатива друг път? В любовта нещата трябва да се случват непринудено и двустранно.

# 74
След като те е и виждал, и пак не проявява интерес, може би наистина няма шанс. Две първи крачки си направила вече, а той стои като дърво. Сигурно си има приятелка човекът.

Общи условия

Активация на акаунт