СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 41 477
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, искам да ви попитам за мнение за този протеин https://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24
Според вас безопасен ли е? Иска ми се да започна да приемам допълнително, защото напоследък от жегите нямам особено голям апетит, дори за последната седмица неумишлено съм свалила почти килограм.. В описанието са написали, че е изчистен и може да се приема при бременност. Приемам предложения и за други протеини Blush

Аз пия от този протеин:

+ 1 - и аз пия този. Пробвах ягода и шоколад, но на мен ми е предписан по две дози на ден, защото не ям месо и ми е мн нисък общия белтък. Като цяло е поносим на вкус за протеин.
И на мен ми го изписа лекаря, защото още съм с повръщане и почти нищо не ям, а месо изобщо не съм яла от началото на бременността.
Пробвала съм само с вкус на ванилия и го понасям.

# 136
Момичета, вие успявате ли да спите нощем? Аз- не . Няколко часа съм и след това бодърствуване. Интересното е , че през деня не мигвам , а се чувствам изморена.

# 137
  • Варна
Аз си спя, обаче много се будя за вц и от неудобна поза. За щастие бързо заспивам обратно. В октомврийската група питах, но като стана на въпрос за сън тук, да питам и вас - ползвате ли възглавница за бременни и коя марка, ако сте доволни? С предишната бременност ползвах една подарена, но буквално я съдрах. Сега пак усещам, че имам нужда и мисля да си купя.

# 138
  • София
Jinx, купих си още в 3 мес. Аз не мога да живея без такава възглавница. Предната я съсипах от ползване-3 г след като родих продължих-мн по-удобно ми е да спя с нея, отколкото без. Като се скъса и съсипа, бях смазана и нещастна, но не си купих нова. Сега си взех и е целодневно с мен-като работя на леглото, е мега удобна да не ми се изкривява гърба и кръста, мъжът и той в ползва и ми я краде,а децата си поискаха и на тях за именните дни такива, Та в сряда ще ходи ме хиполенд. Не съм гледала марката-те са най-големите възможни-30 лв бяха някъде…

# 139
И аз използвам възглавница за бременни и съм много доволна от нея. Даже съжалявам че не си я поръчах по - рано ами в началото се опитвах с повече обикновени възглавнивци да се подпирам.
Ползвам тази:
https://www.emag.bg/vyzglavnica-za-bremenni-i-kyrmene-kapinkata- … earch-Action=view

# 140
Моята възглавница е на Лорели   братовчедка ми ми я даде и с мъжа ми цяла нощ се борим за нея Joy
Само не разбирам, някой казват че си я слагат под корема.... Как? То там няма място..... Thinking

# 141
Добро утро, мами.

Аз съм с тази възглавница - https://visvitalisbg.com/product/nuvita-vazglavnica-za-bremennos … rd-blue-dots-0020
Не мога да кажа, че я препоръчвам.. Откъм спане много спасява положението, защото мятам крак през нея и малко успявам да я набутам под корема и спя на една страна, не си отпускам тежестта върху корема. В момента не мога без нея, една нощ миналата седмица спах без нея и се събудих със страшна болка в едната тазобедрена става. Не запарва, на което страшно много държах, когато я търсих. Не я препоръчвам, защото за тая цена се надявах и за гнездо да я ползвам, след като родя, но й спадна обема безобразно много и не виждам да има опция за допълване, без да се разшива. Купих я 4-5 месец, не съм сигурна, та да кажем, че за 3 месеца се сплеска. В началото ми се струваше доста висока, като поспадна беше рай, но сега постоянно я ръчкам да й вкарам обем в горната част откъм корема ми. Спя и с нормална възглавница за глава.

# 142
Момичета, преди време някой беше писал за запек, аз открих ето това, лекарката каза, че мога да го ползвам всяка сутрин за да се нормализират нещата, мисля че от феро фолгаммата е този запек.

Действието не е моментално, ако се пие сутринта - вечерта  си в тоалетната, а ако го пия вечерта - на другия ден.

# 143
Лизи, благодаря за препоръката. Ще пробвам . Аз тези дни хапвам повечко млека в жегите и за сега стомаха ми се подобри. ❤
Как сте майчета?

# 144
Детето е на градина, направо не знам кое по-напред днес. Свърших работа, наготвих, изкарах час и половина на велоергометъра, надявам се утре да мога да стана от леглото, че мисля да чистя. 🤣
Този месец за сега е ходил 2 дни, така че съм в някаква еуфория. 😀
Събота бях на хематолог, може и да не ми се разминат инжекциите Б12, но ще пусна пак изследвания след 2 седмици и ще видим тогава. Другата седмица съм на тонове за пръв път, в 30 седмица.
 Вчера бяхме пак на плаж, това с целия бански май беше лоша идея, изобщо не се чувствам комфортно. Като се намокри особено приляга едно странно такова, хваща ме клаустрофобия. Има ли половинки в размери като за почти 100-килограмови. 🤔 Ако може много евтино, че планирам догодина да не ми става. 😂

# 145
Детето е на градина, направо не знам кое по-напред днес. Свърших работа, наготвих, изкарах час и половина на велоергометъра, надявам се утре да мога да стана от леглото, че мисля да чистя. 🤣
Събота бях на хематолог, може и да не ми се разминат инжекциите Б12, но ще пусна пак изследвания след 2 седмици и ще видим тогава. Другата седмица съм на тонове за пръв път, в 30 седмица.
 Вчера бяхме пак на плаж, това с целия бански май беше лоша идея, изобщо не се чувствам комфортно. Като се намокри особено приляга едно странно такова, хваща ме клаустрофобия. Има ли половинки в размери като за почти 100-килограмови. 🤔 Ако може много евтино, че планирам догодина да не ми става. 😂
Тесс, браво на вас! Жена за пример . Аз освен да се завъртя в кухнята и до хладилника за нещо за похапване, друго не въртя в момента 🤣 Аз по цял ден си полежавам и се ровя ИЗ книгите или платформите.Започнах книгата на Хедра , интересна ми е за сега .  Общо взето свобода и почивка . Очаквам довашните да се приберат един по един за да споделят как е минал техният ден. Тези дни ми минават бързо честно казано .
Аз се чудех от коя седмица започват тововете. Как протича може ли пояснение?

# 146
В Лидл последната брошура имаше половинки бански за по едрички. Grinning даже едното горнище беше с плат отпред като потниче, но без да е стиснато. Мисля, че може да станат за бременни Joy

# 147
Penelope2233, чак за пример. Последно мъжът ми чисти преди повече от седмица. Малкия като е вкъщи и с робота не става, че много крещене и рев от негова страна ми струва да си вдигне боклуците от пода. Пък без вино трудно ги изтърпявам тези истерии. 😂
Пък и мъжът ми сега 2-3 месеца работи много и се налага аз да го водя на градина, а като станеш в 7:30 денят е мнооого дълъг. Иначе спя до 10. Не смея и да полегна следобяд, че към 5 трябва да го взема.

# 148
  • София
Аз по-скоро мисля половинки с връзки- тези в Лидл нямат-това е мн тъпо. Ти нямаш ли някой обикновен бански с връзки, той ако си е тип гащи, ще ти става.
Ние успяхме да минем успешно паспортното- никой не отстъпи място, но служителките като ме видяха, ме взеха преди всички, за което шапка им свалям.  Иначе вчера ми се наложи да пишкам в мола и една си счупи краката да бърза да последната тоалетна. Та не разчитам на солидарност…

# 149
Наистина ли срещате такова отношение? На мен общо взето навсякъде ми отстъпват ред и място. Само преди 2 дни в метрото 10 човека /буквално/ си гледаха в телефоните и никой и не разбра, че бременна жена се е качила, но видят ли ме - винаги някой става. Един дядо преди седмици ми подари килограм череши, да имало за бебето и "да не му стане нещо" Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт