СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 41 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз пък съм от феновете на бременния период, особено първия път. Но това е така, само защото нямах никакви оплаквания. На всичкото отгоре мъжа ми ме гледаше като писано яйце, а и всички роднини и приятели се съобразяваха за всичко с мен. Освен това кожа, коса, нокти - всичко беше в топ форма. Винаги съм била с мазна коса, която мия по 1-2 пъти на ден. Е, през бременността се случваше да я мия веднъж на седмица и да изглежда ок. Хормоните ми се балансираха в положителна насока и постоянно бях усмихната, не разбирах жените, на които им се плаче постоянно. А корема и кг почнаха да ми тежат чак 8-9ти месец.
Сега втората бременност е доста по-тежка и разбирам вашите оплаквания. Едно, че ми ставаше лошо до 3-тия месец, второ - доста по-бързо качих кг и корем, трето - гледам супер енергичен тодлър, четвърто - този път емоциите бушуват повече.
Пак се наслаждавам, защото го усещам като специален момент, всеки преглед е вълнение и трепет, но първия път определено беше много по-добре, заради гореизброените причини. Просто нямах за какво да се оплача.

# 121
При мен всичко е на обратно Joy
Кожата ми стана ужасно мазна, акнеична, червена... Косата много мазна... Яко повръщане до края на 5ти месец (нищо не можех да хапна, ядях на сила) после ковид в 6 месец (10 дни в болница), след това бавно възстановяване, много контракции, задух, тежест, не можех да ходя и 20 метра, тъкмо се възтанових..... Хоп скъсена шийка в 7 месец, пак лежане в болница и слагане на пръстен на шийката за да поеме тежеста на бебетата .... И отново задух и умора , сега само лежа, корема ми е огромен ( с близнаци съм), през ноща като се завъртам в леглото - боли, защото корема тежи, ако клекна не мога да стана без да се набера с ръце Joy. Качени килограми до тук 29+2 г с ,+ 8 кг...... (71 кг съм, 1,70 висока)

Не знам какво ще е до края на бременността , направо ме е страх Weary

Аз пък съм от феновете на бременния период, особено първия път. Но това е така, само защото нямах никакви оплаквания. На всичкото отгоре мъжа ми ме гледаше като писано яйце, а и всички роднини и приятели се съобразяваха за всичко с мен. Освен това кожа, коса, нокти - всичко беше в топ форма. Винаги съм била с мазна коса, която мия по 1-2 пъти на ден. Е, през бременността се случваше да я мия веднъж на седмица и да изглежда ок. Хормоните ми се балансираха в положителна насока и постоянно бях усмихната, не разбирах жените, на които им се плаче постоянно. А корема и кг почнаха да ми тежат чак 8-9ти месец.
Сега втората бременност е доста по-тежка и разбирам вашите оплаквания. Едно, че ми ставаше лошо до 3-тия месец, второ - доста по-бързо качих кг и корем, трето - гледам супер енергичен тодлър, четвърто - този път емоциите бушуват повече.
Пак се наслаждавам, защото го усещам като специален момент, всеки преглед е вълнение и трепет, но първия път определено беше много по-добре, заради гореизброените причини. Просто нямах за какво да се оплача.

# 122
  • Варна
Lizi, във вашия случай наистина не ви завиждам и имате пълното право да се оплаквате и да нямате търпение да свърши. Sweat Smile

# 123
Даже не съм сигурна, дали наистина  нямам търпение да свърши Joy защото ме е малко страх после как ще се справя JoyJoy нямам никакъв опит с бебета, ще се уча в движение Grin горките ми дечица Joy

Lizi, във вашия случай наистина не ви завиждам и имате пълното право да се оплаквате и да нямате търпение да свърши. Sweat Smile

# 124
  • София
Споко, лизи, всички се учим на децата си, аз съм се провалила отдавна с първите 2, но залагам да проваля и третото още по-мощно😂
Съгласна с 2 ръце с Джери- начи преди. 10 г бях на 30 и доста различно се чувствах. И от сън нямах нужда, и не можех да си представя какво е да нямаш соц.живот, приятели…сега ми е все едно, щото нямам отдавна, обаче понякога като гледам колко са самостоятелни другите вече, ми става малко едно офффф…и искам Да спя, и искам да стават да си правят сами Закуска като не съм на кеф, и в парка да ги отсвирвам и да си сядам на пейка с биричка…ама това е положението-хванали сме се на хорото. А и бременна без деца беше в пъти по-добре, отколкото сега със. И само крещя-дано поне това свикне още от утробатя с гръмогласния ми глас…

# 125
Kanari, разсмя ме с глас 🤣  освежи ми деня благодаря ти

# 126
Kanari, то аз ако не се бях навила сега, после сигурно съвсем нямаше, когато големия стане още по-самостоятелен.
Иначе изобщо не се определям като справяща се майка, сега няма да се справям с две, но нали знаете онази приказка, че каквото и да направим, децата ще разказват на психолога си за родителите си, така че…

# 127
Здравейте! Аз имам един въпрос към вас, понеже вече малко се шашнах. Снощи ми се появи едно много бледо-розово течение - не мога да кажа кървене в никакъв случай. Беше еднократно. Дори, ако бях с по-тъмно бельо нямаше да забележа цвета... След това ми нямаше нищо , днес цял ден пак ми нямаше нищо. Сега тази вечер отново еднократно се появи... Нямам контракции, нито болки или стягане. Дали е възможно да е от преумора, или факта , че девойката все още не се е обърнала и ме рита все там долу. Имам и гъбички, за които тази вечер поставих първия глобул, та се чудя дали не е от гъбичките. В четвъртък бях на преглед, докторката ме гледа много обстойно, шийката ми е почти 4см, водите са ми в норма. В понеделник пак ще тичам на преглед, но ако може да споделите някакъв опит. Не съм ходила на спешен, защото както казах се случва еднократно вечер и не се засилва, а спира веднага. На следващото ми ходене до тоалетна вече всичко е чисто.

# 128
  • София
Аз бих отишла на спешен. Не ми се е случвало, но и зачатък на розово да видя, веднага бих се изстреляла.

# 129
Аз с първата бременност имах колкото стотинка петно бледо-розово еднократно, но работех тогава на 2 места и понякога и събота и неделя. Та много се бях преуморила въпросната неделя и тогава ходих на спешен кабинет, бях около 5 -6 месец. Всичко беше наред. Според мен върви за преглед.

# 130
Момичета, искам да ви попитам за мнение за този протеин https://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24
Според вас безопасен ли е? Иска ми се да започна да приемам допълнително, защото напоследък от жегите нямам особено голям апетит, дори за последната седмица неумишлено съм свалила почти килограм.. В описанието са написали, че е изчистен и може да се приема при бременност. Приемам предложения и за други протеини Blush

# 131
Момичета, искам да ви попитам за мнение за този протеин https://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24
Според вас безопасен ли е? Иска ми се да започна да приемам допълнително, защото напоследък от жегите нямам особено голям апетит, дори за последната седмица неумишлено съм свалила почти килограм.. В описанието са написали, че е изчистен и може да се приема при бременност. Приемам предложения и за други протеини Blush

Аз пия от този протеин:

# 132

На мен ми е бил изписван от АГ точно този на Biogame по време на бременност, но протеините на Прегнако са по-комплексни и по-пълноценни.

# 133
На мен биогейм ми е изписан от гинеколога, ягодата най ми харесва, разбивам го в мляко с шейкър по две лъжички , на мен ми беше изписан 3 пъти на ден, но аз го пия един, два пъти, лекаря каза, че ще видим според изследванията дали е достатъчно по един, два пъти на ден, ако не е достатъчна, ще увелича приема. Една кутия от 250 гр ми стига за около седмица.
Аз знам само прегнако и биогейм, други подходящи за бременни не съм чувала да изписват, прегнакото май е телешки протеин, а биогейма - млечен. Като цена биогейм е по - евтин.

На мен ми е бил изписван от АГ точно този на Biogame по време на бременност, но протеините на Прегнако са по-комплексни и по-пълноценни.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 16:40 от Lizi:) :)

# 134

Аз пия от този протеин:

+ 1 - и аз пия този. Пробвах ягода и шоколад, но на мен ми е предписан по две дози на ден, защото не ям месо и ми е мн нисък общия белтък. Като цяло е поносим на вкус за протеин.

Общи условия

Активация на акаунт