СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 735
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 125
# 1 126
  • София
Аз за гена на плешивостта само знам, че се наследява от майката Simple Smile)).
Е това не са измишльотини. За това съм сигурна че е научно и беше свързано мисля с хормони. Ама може и много да бъркам за причината. Но не са бабини деветини. Сериозно беше. Само дето в 7 клас им е малко рано да започват с оплешивяването. Може би след три години...

# 1 127
Твоята девойка не беше ли набор на моите (набор 2000) или греша? Simple Smile
Абе тя е набор 2001, ама се движеше с 2000, та същата е да. Сега пак се засичаме, този път съм с младеж Bowtie

# 1 128
  • София
Започнах да сравнявам относителните позиции при момичетата между тази и предходната година и на първо четене баловете във високия сегмент при тях се очертават почти съизмерими с миналогодишните - една идея по-високи.

# 1 129
Ако съм изчислила правилно, май баловете ще са същите като миналата година. Засичам за момиче в София с бал 170,5 и ми се получават средно 834 момичета тази година, което съответства на броя на миналата. Не ни стигат 4 точки за желаната гимназия. Дано съм объркала сметките 🤞

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:02 от Elito@

# 1 130
  • Варна
Варненското РУО кога смята да публикува статистиката?

Преди малко успях да се свържа с един от телефоните от сайта. Отговорът бе "когато директорът разпореди, ще бъде публикувана" без да се уточнява кога ще стане. Като гледам наближава края на работния ден, сигурно за утре ще оставят. Но пък имам категоричното уверение, че ще има статистика. Да сме благодарни и на това Simple Smile

# 1 131
  • Sofia
и аз това установих, Санака... отчаях се малко... положи много усилия по-малката ни девойка, имаше добри резултати на ПИ, но на самото нво се изложи...

# 1 132
Извинете за невежеството ми, може ли някой да подскаже как да разбирам статистиката от тези таблици:
- Какво значат самите колонки "Общо","Брой >","Мъже","Брой>"... и как да се ориентирам за позицията на детето?

# 1 133
  • София
Извинете за невежеството ми, може ли някой да подскаже как да разбирам статистиката от тези таблици:
- Какво значат самите колонки "Общо","Брой >","Мъже","Брой>"... и как да се ориентирам за позицията на детето?

Погледни пост 300 от тази тема.

# 1 134
Гледам да се ориентирам в статистиката. В момента ще смятам за едно училище без квоти, в такъв случай логично гледам общите данни нали? А не стойностите за мъже и жени?

# 1 135
и аз това установих, Санака... отчаях се малко... положи много усилия по-малката ни девойка, имаше добри резултати на ПИ, но на самото нво се изложи...

И при нас се получи така, страхотни резултати на всички пробни тестове, на матурите 38 градуса температура и болки в бъбреците. Резултата 85 точки и на двете матури, надеждата ни беше по-нисък бал тази година, но уви.

# 1 136

Санака, мен идеално ме устройва да правя прогноза на база бала за второ класиране, но това значи ли, че реалните шансове са, ако детето остане за второ класиране? Дано ми е ясен въпросът. Blush
Не съм Санака ,но ДА! На второ шансовете са по-големи за някои паралелки.

# 1 137
Дамм, 2022 реалността за София е, че по-ниският абсолютен бал от близо 3 точки се компенсира с рекордния брой кандидатстващи и в някои сегменти разликата с 2021 е само една точка надолу.

# 1 138
При бала на моята положението е следното - и през 2021, и през 2022 със същия (или по-висок) са точно 813 момичета. Момчетата са с близо 200 по-малко и са били с две повече през 2021 г.

За мен това означава, че няма никакво изместване в тези стойности.  

2020 със същия бал са били с над 100 по-малко за всеки от двата пола.

# 1 139
  • в очите на дъщеря ми
Божеее, съвсем се отчаях, нищо не разбирам....ама от Вашите приказки, надежда всяка тука оставете.....
Жалко много, жалко, девойката положи много усилия...много съм разстроена, повече от колкото като видях резултатите...

Общи условия

Активация на акаунт