СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 640
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Пловдив
Пускам мнение "по темата" Simple Smile
https://www.ruobg.com/news
Дългоочакваната статистика за Пловдив

Надявам се да се запази добрият тон на темата, както я помня отпреди 2 г. Знам, че за някои от вас съм "пришълец", защото отскоро  пак съм в темата, но с голяма част се знаем и от старите теми, и от множество други във форума.

# 1 111
  • София
Здравейте! Следя Ви и истински благодаря за информацията, която намирам тук! Горе-долу се опитвам да приема, че 8ФЕГ ще ни се размине с бал 437, но не открих добър вариант за изучаване на френски. ..

133-то. Приятелка на сина ми изкара сертификат за владеене на езика, без допълнителни уроци или курсове. Стига да харесвате РЕ като втори, че това е комбинацията.

# 1 112
Достъпът до сайта е възстановен. Погрижила съм се да няма реклами и съм поставила предупредително съобщение.

# 1 113
Само да не се разсърдиш, Windekind. Наскоро четох, че интелектът се предава с Х хромозомата.
Сега ми стана много интересно. ...

Скрит текст:
Ама моля ви се, аз бях много добра по математика, имам 3 момчета, ми не забелязвам да са я взели тая Х хромозома. Или не са от мен, или математиката се е скрила в някоя от другите ми хромозоми.
За обувките моите носят 43 и 44 номер, скоро баща им ще може да ги доизносва. Аз все още бягам с едни стари маратонки на големия ми син.

Извинете, ако губя на някого времето, докато всички чакаме тук статистики
Аз за гена на плешивостта само знам, че се наследява от майката Simple Smile)).

По темата: Много се трие, включително и постове 'по същество', ако приемем, че по същество е НВО-то.

# 1 114
  • Пловдив
Статистика Пловдив
https://www.ruobg.com/news/read/id/1915

# 1 115
  • София
Горното не е  съвсем вярно, milmich, никой не очаква статистиката, за да види дали с бал 400 ще влезе в училище, в което се влиза с бал примерно 480 през последните години. Чакат я за далеч по-малки разлики в точки, понякога за 1-2 само... Чакат я и хора с деца с по-нисък бал, за да се ориентират за къде горе-долу би стигнал въпросният, както и за това  колко и кои паралелки да пишат  като позиции, та хем да учат искано нещо през идните 5 години, хем да се закачат в класирането. Отделно има немалко деца, които  определен език твърдо не искат да изучават ( и някои не пишат училищата с него, дори и да са добри). Ако меракът им е за испанската , а балът им стига за нехаресвано заради езика училище с немски/френски като първи език, не е хич едно и също..

# 1 116
Моят обикновено е разсеян и все нещо не е разбрал, но май трите деца с две по сто са от тяхната гимназия - и трите - момчета Simple Smile
Едното със сигурност е момиче от "Света София". За едно момче от СМГ разбрах аз, за третото - нямам представа.
Да, едното момиче е съученичка на сина ми в "Света София".

# 1 117
  • Пловдив
Тя статистиката хубаво излезе , ама на телефона е мъка. Имам тъп въпрос, защо сравняваме първо, а не второ класиране?
Ясно е, че по ми харесва, но сериозно питам.

# 1 118
  • София
По-правилно е да се гледа второ класиране, защото то дава действителния бал на училището. И прогнозите правим за бала на второ, а не на първо класиране.

# 1 119
# 1 120
  • Варна
Съобщение на сайта на РУО Варна: "27.06.2022 г.

За поредна годинаучителите по български език и литература и по математика и техните ученици постигнаха много добри резултати на НВО - 7 клас и на НВО 10 клас, като с резултатите в 7 клас се наредиха на второ място в страната. Този успех не е случаен, а е резултат от високия професионализъм на учителите по БЕЛ, на техния всеотдаен труд, на тяхната креативност и на изключителното им чувство за отговорнист.

РУО - Варна изразява своята благодарност за високите успехи на НВО и пожелава на всички учители и ученици весело и щастливо лято!"

Да, бе, да. Голяма отговорност и креативност се изискваше да намеря подходящи учители и да се съобразяваме с уроците през изминалите 2 години. Предполагам, че класната на сина ми ще сподели как в класа си има ученик с 99 т, без да спомене факта, че нейната заслуга се състои в това да се ориентираме рано и да му намерим учител за индивидуални уроци от лятото на шести клас.

# 1 121
  • Пловдив
Бърз поглед на статистиката в Пловдив. Очакват се резултати  между двете години 2020 и 2021. Бих заложила на 2-3 точки над минималните за 2020, но под 2021

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:35 от mrancho

# 1 122
То от изборите по-интересно стана! Да залагаме ли на зебри? Wink

# 1 123
# 1 124
  • София
По-правилно е да се гледа второ класиране, защото то дава действителния бал на училището. И прогнозите правим за бала на второ, а не на първо класиране.
Санака, мен идеално ме устройва да правя прогноза на база бала за второ класиране, но това значи ли, че реалните шансове са, ако детето остане за второ класиране? Дано ми е ясен въпросът. Blush

Общи условия

Активация на акаунт