СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 666
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Погледнете датата, от 2021 е последната публикация най-горе.

Даммм, съвсем съм недогледала.

# 1 081
  Моето твърдение е доказано, а това за старанието и амбицията май не е.
Къде по-точно са доказателствата, че жените са по-умни от мъжете. Много ми трябват едни такива. На теб разчитам!

Не жените, а момичетата на 13-14 години от момчетата на същата възраст. Сега не мога да открия научни изследвания, но това си е очевиден факт. Пубертетът развива и мозъка и по-ранният пубертет при момичетата им дава предимство поне до 14 годишна възраст.

# 1 082
  • Пловдив
за Пловдив: "Още днес следобед на сайта на Регионалното управление на образованието ще бъде публикувана статистиката."

Източник: https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/dvama-sedmoklasnici-ot … cionalnite-izpiti

Аз също следя седмокласните теми от 2г. (от май до към август) и си отсявам информацията, която ми е нужна. Вълнувам се с форумските деца и преживявам и хубавите, и лошите ситуации с вас Hug

# 1 083
  • Сф
Еми такова е, децата с по 100+ точки, майките две цифри на кръст не могат да вържат.. после пишете ХГ и ЕГ на корем Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Така или иначе си е спам, ама докато чакам десетокласните резултати, чета тук и се вълнувам все едно моето си чака класирането Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да чакам вие да разясните статистиката значи, така ли? Щото определено блеснахте неповторимо.

# 1 084
  • София
  Моето твърдение е доказано, а това за старанието и амбицията май не е.
Къде по-точно са доказателствата, че жените са по-умни от мъжете. Много ми трябват едни такива. На теб разчитам!

Не жените, а момичетата на 13-14 години от момчетата на същата възраст. Сега не мога да открия научни изследвания, но това си е очевиден факт. Пубертетът развива и мозъка и по-ранният пубертет при момичетата им дава предимство поне до 14 годишна възраст.

Как хем е очевиден факт, хем  трудно се намират научни изследвания.. Пубертетът не знам какво развива и какво не, но заклещва (в различна възраст, едни доста рано, други по-късно) някои девойки така здраво в хватката си, че последната им грижа е да учат и да извличат "ползи" от това пубер предимство..

# 1 085
Замислих се как е по-добре според вас - да има или да няма квоти? Тук разбира се майките на момичета сигурно ще кажат без, а на момчета обратно.

Аз сигурно ще мога да се изкажа бепристрастно, защото квотите не ни вършат работа на нас. Момче - за гимназиите, които го интересуват, няма квоти, там ще е заедно с високите оценки на момичетата Simple Smile Като кандидатства в 5 клас пак нямаше квоти, но тогава момчетата имаха сериозен превес и в резултат във всяка паралелка има по 7 момичета, с изключение на тази с руски, която по-малко я посочват като първо желание. Тоест в по-долната част на класирането имаше по-осезаемо струпване на момичета. Тези момичета обаче много дръпнаха и имат повече от чудесни резултати сега на НВО.
Моят обикновено е разсеян и все нещо не е разбрал, но май трите деца с две по сто са от тяхната гимназия - и трите - момчета Simple Smile Коригирам според излязлата статистика и коментарите по-долу - 1 момиче (от Света София) и две момчета са с две по сто.

Та безпристрастно - аз съм за квотите, навремето в математическата гимназия бяхме 15 момичета и 15 момчета (без квоти, така дойде просто) и беше много добре. Същевременно в езиковите гимназии бяха с по 4-5 момчета в клас (по-кофти, според мен).

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:23 от FreshBreeze

# 1 086
Писах, пък ми се изтри. Та, наново
Валя, колежката е чела, аз не съм, та минава в рубриката ЕЖК. Като я знам обаче колко се задълбочава за всяко интересуващо я нещо, препдолагам, че си е намерила сериозен източник.
Мандаринка, мойта била впечатлена от макет на древен Рим в коридора на втория етаж. Друго не е казала. Преди да донесат изпитните материали си приказвали с квестора, бил учител по математика. Всички се възмутили защо мойто се явява там да им хаби мястото с тоя резултат от математиката.
От 12 предвидени работни места в тяхната зала не са се явили 3.
Иначе за района, да. Поне в двора на училището да имаше някоя пейка, ами седяхме по бордюра. При предходното ходене, когато исках да видя на живо маршрут и време заварих на двора един клас, имаха урок. Учителят прав пред тях, те насядали на столове. Даже се зачудих- защо седят в час по физкултура и чак после се усетих, че не е физкултура, ако и да са навън.

# 1 087
Моят обикновено е разсеян и все нещо не е разбрал, но май трите деца с две по сто са от тяхната гимназия - и трите - момчета Simple Smile
Едното със сигурност е момиче от "Света София". За едно момче от СМГ разбрах аз, за третото - нямам представа.

# 1 088
Моят обикновено е разсеян и все нещо не е разбрал, но май трите деца с две по сто са от тяхната гимназия - и трите - момчета Simple Smile
Едното със сигурност е момиче от "Света София". За едно момче от СМГ разбрах аз, за третото - нямам представа.

Добре, благодаря (ей затова направих уговорката, че информацията не е сигурна, то всъщност едното дете е с признат резултат от оли, та може и това да води до объркване).

# 1 089
Точно за това с олимпиадата знам и аз Stuck Out Tongue Не че е важно за нас тук, просто си приказваме, докато чакаме статистиките.

# 1 090
Според статията в Марица, вече се знае средният изпитен резултат за страната
БЕЛ : 53.63
МАТ :35.32

В Бургас тийновете са леееко по-ефективни от Пловдивските, правя залагания къде са Софийските Simple Smile

Редактирам се,
Г-жа Дидева е дала резултатите още в петък https://bg-mam.ma/p/1458188/44956067

Средни резултати за София-град 2021: БЕЛ - 65,31     МАТ - 50,05
Средни резултати за София-град 2022: БЕЛ - 65,29    МАТ - 47,28
Изглежда, че балът за София няма да е твърде по-нисък от този 2021 и до голяма степен ще се изравни предвид по-големия брой кандидатстващи.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 14:21 от !JOOP

# 1 091
Средният изпитен резултат за страната, както и съотношението му с 2020 и 2021 г., се знае още от петък, когато публикуваха резултатите Simple Smile

Дидева го постна своевременно тук.

# 1 092
Точно за това с олимпиадата знам и аз Stuck Out Tongue Не че е важно за нас тук, просто си приказваме, докато чакаме статистиките.

Да, казах го по повод резултатите на момчета и момичета, нали коментираме квоти. То вярно човек вече нищо не смее да напише, че или не е по темата, или накърнява чужди чувства.

# 1 093
  • около Варна
Ох, добре че не трябва да се явявам на НВО математика и аз нищо не разбирам от балове и статистики.
Така или иначе при нас в провинцията драмите са други. Седмокласничката нещо се уплаши и не иска да сменя училището. Да, обаче в нашето единият профил, в който ще влязат силните ученици, е с информатика,  другият е предприемачески, в който ще се съберат всички с нисък бал. Матура по математика не може да си причиним, едва избута НВО. При смяна на училището повече ме притеснява средата, в която ще попадне, ще се впише ли, ще намери ли приятели, ей такива битовизми. По мои наблюдения, който иска да учи, успява, където и да е.

# 1 094
Тези средни резултати за страната много успокояват нашия тийн, но ще видим след първо класиране каква песен ще пее

Общи условия

Активация на акаунт