СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 651
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 135
.
Разбрах, че има вероятност резултатите да бъдат публикувани в неделя. Поправям: Резултатите по НВО български може да се публикуват в неделя.

Откъде имате тази информация и дали не е само "кьорфишек" ?
От администрация на училище. Това е голяма вероятност, не със сигурност. Казаха ми, че се дава и обявява по-голям срок, за да има допълнително време, ако системата се претовари. Ако всичко е наред, е вероятно да свършат в неделя. И аз не искам да се бърза от гледна точка на грешки, но това ми казаха. Не е от комисия...

# 136
  • София
Алилуя! Много благодаря, Дидева. Hug
Много сложно е да добавят в служебната бележка заветното login.

# 137
На мен ми звучи прекалено “облачно” това 1:1, но пък не съм високотехнологична….  

За НТБГ да споделя: мненията са много добри, но все пак си преценете дали на децата ще им се учат специални предмети, свързани с  професия още от 10 клас: счетоводство, банково дело, електронна търговия, икономическа информатика и др.  Статутът на гимназията е “професионална” и приемът в някои от чуждите унита е невъзможен, не и в приложните университети, които са с практическа насоченост.

Защо приемът в чужди университети е невъзможен?

# 138
  • София
Алилуя! Много благодаря, Дидева. Hug
Много сложно е да добавят в служебната бележка заветното login.
Login се появява в линка, ако натиснете Вход Simple Smile

# 139
  • при моите любими
etaniel от днес до 27 е записването на час. А консултациите са от 29.06-02.07.

# 140
Благодаря!

# 141
Аз се замислих ,че бяха говорили да се вземат предвид оценките от 5-7клас в балообразуващата оценка , но не намерих приет закон.Дали има вероятност да го направят или е късно вече?

# 142
  • Sofia
В Регалия се консултират само деца от школата. Знаете ли къде могат и простосмъртните да получат подобна консултация? Simple Smile

# 143
  • София
То си пише кои оценки взимат за всяка паралелка.

# 144
То си пише кои оценки взимат за всяка паралелка.
То добре си го пише ,но ако има вкаран закон се смята средно аритметично за трите години и с тази оценка участваш.Това ми е въпроса дали има приет закон и има ли вероятност да вкарат такъв за да отсеят децата.

# 145
  • София
В Регалия се консултират само деца от школата. Знаете ли къде могат и простосмъртните да получат подобна консултация? Simple Smile
Дъщеря ми беше на курсове в Образователни технологии, но няма консултации като в Регалия. Така че "простосмъртни" и не толкова - пак не могат да се доредят. Grinning Иначе и аз бих искала консултация. Склонна съм да платя колкото е нужно за това.

# 146
  • София
Не, няма приет закон. Освен това, тези неща се разписват в Наредби.
Иначе и аз бих искала консултация. Склонна съм да платя колкото е нужно за това.
Тонка, питай тук. Много родители вече сме минали по този път, ще те ориентираме. Няма нищо сложно. Поне за мен.
1. Виждаш резултатите от НВО
2. Преглеждаш статистиката, за да се ориенираш колко минимум паралелки тябва да подредиш.
3. Добавяш още пет.
4. Редиш ги, но тук наистина внимателно и в реда, в който ги иска детето, а не както е модерно.
5. После добавяш и още колкото ти трябват за застраховка.
6. Чакаш класиранията, доколкото е възможно спокойно.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 12:38 от Валя*

# 147
За каква консултация става въпрос?

# 148
  • Sofia
Склонна съм да платя колкото е нужно за това.
И това попитах, не става. И справочникът за кандидатстване е изчерпан, остава от сайта на МОН да се черпи информация, но на мен ми е много неудобно на екран да гледам, предпочитам хартия, ама...

# 149
Не, няма приет закон. Освен това, тези неща се разписват в Наредби.
Благодаря!  Доста се говореше по този въпрос ,когато бяха в 5-клас на родителските срещи ни обясняваха как ще влизат оценките и трябва да се учи .Явно труда на децата през тези години няма да се оценява Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт