СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 826
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 660
Принцеса Леа, съболезнования от мен за загубата. Нека не ти прозвучи грубо, но добре, че е след НВО.

Ива топ, не се притеснявай, не сте единствените.

Съгласна съм със мнението на Стон, само дето аз съм от мааалко по - късно включилите се. Но не ми пречи да ви имам за близки макар и виртуални дружки. Какво ли не си споделихме. До колкото помня, мисля, че се включих лятото или началото на 5 клас. А все едно е било преди цяла вечност.

А сега срам не срам, положението при нас е трагично, все пак се надявам да влезне там където желае, все пак зависи какъв ще е бала. За статистиката по БЕЛ - 61, по Мат. - 26,250. Все си мислех, че по БЕЛ ще го докара към около 70, но уви, а вътрешно все си виках, кви 70, най - много 60. За Мат. пък си виках и 20 да са, все ще е нещо, тук пък изненадата е нагоре, макар и не достатъчно. К'вот такоа, жива и здрава да е. Без уроци, без помощници, некомпетентно преподаване, куп други промени, и не на последно място, отказа и да учи и големия мързел. На този фон, пак е добре.
А аз ще си я обичам. Нали е кокончето на мама.

Мамзелче, разбрахте, поне аз, за друг не знам, споко.

Ах този бал, да излезне, пък аз ще редя ли редя, а където влезне, все ще учи, после ако иска, ще се прехвърли ако има свободни места.

Извинете за романа, после ще допълня, какво е било днешния ден в училище.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 01:32 от Тони ♒🍀

# 661
  • София
Постването на резултатите в темата си е традиция от години и си е стъпка от алгоритъма по прием и успешното класиране Stuck Out Tongue. Това е част от тръпката на споделената 7 класна тема. Задружно ги чакаме, задружно ще ги приемем и анализираме. Форумските деца са ни скъпи Heartpulseи всички ще намерят доброто за тях място!

Успех утре на НГДК кци, може би и моята ще премери исторически сили!

# 662
  • Пловдив
Мамзелче, прекрасни са ни децата. Кое с бел, кое с мат, кое със спорт всичките са прекрасни. 7 години пиша тук и ми много по-важно да знам как е мъжът на ra, дали болните са добре, как са катастрофиралите, как се е представил сина на Стон на първенство, кокончето на Тони и тн, отколкото факта ,че някой пише точки. Емоцията тук е друга, но няма как да го разберат. Драмите ще свършат скоро.

# 663
  • в очите на дъщеря ми
Така е Рени, Тони Благодаря,  Ви!
Вярвам,  че "точното" училище чака децата ни!
И да темата не е само НВО, то минава и заминава, тя е и за нас и за децата ни!

# 664
  • Сф
Хе хе Тонка, и ние сме в отбора на математиците с 32,5 точки. Чак такова не очаквах, с уроци малко, ама карай. За сметка на това , бел без уроци- 75. Няма да ни стигнат за баш желаното училище,но карай , има и други.
Щом е традиция да се изтипосам. А и да ви оправя малко статистиката в бг мама 🤣🤣

# 665
Аз също приех поста на Параход като иронично шеговит, но е факт, че има супер амбициозни родители, които държат непременно да се похвалят с отрочето си.
Факт е, че всеки родител и всяко дете искаъ най-доброто. Споделянето на точки не е съвсем ок по тази линия. Децата са различни и имат различни желания и възможности. Децата с 20, 30, 50 и тези със 100 точки са дали всичко от себе си, някои се справят под стрес, други не.
На мен друго ми прави не добро впечатление - всеки чака информация наготово и едва ли не Дидева и Санака да сметнат лично бала на детето му и да му кажат със сигурност дали ще влезе в заветното училище. Едни и същи въпроси се задават на всяка страница - разбирам времето е ценно за вас, но то е ценно за всички, така че айде, ако обичате да си имаме уважението и "никой на никого не е длъжен".
Сполай ви и късмет.

Аз съм от питащите. Не очаквам някой да смята бала на детето ми, и съм благодарна на насоките, които получих предните дни от съфорумки, за да си го насмятам, за всяка паралелка.
Ако може някой благороден човек да даде или да насочи къде има подробни инструкции за статистиките ще е добре и ще се избегнат още  1000...въпроса Simple Smile

# 666
Например в темата, в която явно повече пишем и по-малко четем.
Момичета, намерих направен от мен скрийншот във връзка с обяснението за статистиката.  Прикачвам го, със сигурност ще има неясноти, но и много помощници ще имате. Успех Flowers Four Leaf Clover

Намерих още един коментар на съфорумка, слагам го като две изображения

# 667
Дали имате бланка за медицинското,нашата лл не е на ясно!?И трябва ли да водя тийнчето с мен или може без него да се издаде?

# 668
Браво Дидева, точно и ясно, както винаги.

Май - май, на някои майки, дано не се обидят, им куца четене с разбиране, повече от децата им. Както и при мен понякога. Взех си поука преди няколко дена, тъй като тогава гледах една колонка вместо друга, и зададох тъп въпрос.

Оххх, Пюрче, пак сте над нас, ша съ расърдя, тъй да знаЙш.

Благодаря на Рени и Мамзелчето, за думите.

Но Нинчето да каже, вече дали всичко е о'к, мислим си я и нея.

Успех утре на явяващите се, и на състезателите когато дойде момевта за състезанията. Еееехххх, трепети, чакаме да се похвалите, защото ще оберат овациите.

Бобси, бланката май от книжарница се взимало, но мисля, че личният лекар може да издаде принтирана. И аз ще ходя др. седмица, ще видя какво ще ми каже.

Скрит текст:
Днес за първи път тази по АЕ ги изкарала на двора, ецата чак не повярвали, а моето коконче още повече,
 за първи път да мине без изпитване. Другото коуето беше изненада е, че тази по БЕЛ, истипоса резултатите от НВО по БЕЛ, като срещу всеки  беше написала колко точки има и е превърнала точките като оценка, големи изненади настъпиха. Аз това което казах на моето, това си и стана, оказа се, че любимеца и уж пълния отличник, не е чак толкова добър, дори е доста под някои други деца, за които се очакваше, че може да имат по - малко. А най ме зарадва, че някои слаби ученици, са с оценени доста добре. Искаше ми се  тази по Мат. да ги постне в групата на децата, ама уви, явно след днешните поредни грешки, не и стиска. Дала на две от момчетата да решат някаква задача, обаче с грешни числа, те  и казали, а тя както винаги, еми то май от бързане съм объркала тука, и аз понякога правя грешки, как понякога, като е системно и всекидневно. Дано там където почне училище, и се случат читави както учителите, така и съучениците и. Пожелавам го на всички деца, заслужават си ги.
Късмет желая на всички деца.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 22:52 от Тони ♒🍀

# 669
  • София
Извинявам се, че пак съм с въпрос, но едва сега виждам, че има две таблици за минимален и максимален бал от миналата година. Едната е от 13 юни, а втората е от 20-ти. Явно след първо и второ класиране. И аз сега коя да взема като по-достоверна - първата ли? Според нея дъщеря ми е на косъм да влезе в някоя паралелка от желаното училище, а според втората - влиза във всяка една...

И да допълня, че тези дни ми е трудно четенето с разбиране. Съжалявам за което, но се чувствам психически и емоционално изцедена.

# 670
  • София
Дали имате бланка за медицинското,нашата лл не е на ясно!?И трябва ли да водя тийнчето с мен или може без него да се издаде?
Нашата лична ми каза бланка от книжарницата като за работа. Иска детето да отиде за преглед. Това медицинско май е платено. Но при всеки лекар е различно.

# 671

Личната ми написа медицинско на бланка за медицинско за работа. Имаше в кабинета. Иначе би трябвало да можеш да си купиш от книжарницата. Ходих без детето.

Допълвам - 12лв. ми взе.

# 672
  • Варна
Личният лекар може да издаде принтирано медицинско. От програмите им могат да се издават всевъзможни документи. Иначе и написана на ръка върху готова бланка става.

# 673
  • Пловдив
Ясно! Убягнало ми е, че аз трябва да сравня 21 и 22година.Ама това е защото чета дословно ,без четене с разбиране или между някой пациент. Оф, и ние изтрещяхме покрай децата.
Моля, в новата тема да бъде качено на 1 стр. ,ако е възможно. Ще спести доста въпроси.

# 674
  • София
Извинявам се, че пак съм с въпрос, но едва сега виждам, че има две таблици за минимален и максимален бал от миналата година. Едната е от 13 юни, а втората е от 20-ти. Явно след първо и второ класиране. И аз сега коя да взема като по-достоверна - първата ли? Според нея дъщеря ми е на косъм да влезе в някоя паралелка от желаното училище, а според втората - влиза във всяка една...
Баловете тази година ще са различни от тези от миналата. Нека излезе статистиката за успеваемостта и тогава като видиш колко деца има с по-висок от вашия резултат тази година ще сравниш на колко точки и отговоряла същата позиция миналата. Малко по-нагоре на страницата Дидева е цитирала обяснение. Но и като излезе статистиката пак ще обясняваме подробно.

Моля, в новата тема да бъде качено на 1 стр. ,ако е възможно. Ще спести доста въпроси.
Нищо няма да спести за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт