СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 729
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Учениците могат да видят работите си по Математика на 28, 29,30.06, в "Джон Атанасов ".
В гимназията ли? Извинявай за тъпия въпрос, но май има и основно.

# 811
32-ро е добро за езикова гимназия, алтернатива на големите, аз четох подробна тема за 22-ро и се смразих https://m.bg-mamma.com/?topic=720675.135

# 812
Etaniel,
като си завършила 35-о и не си стъпвала в другите, е по-вероятно да си полезна с информация за него, а за останалите е "една жена каза" и не е много сигурно.

Лично аз виждам във форума осезаем недостиг на балансирана информация за 5-6 училища, които поемат голямо количество подготвени деца (повече момичета), по бал веднага след каймака от 8-10 математически и езикови: 133, 35, 32, 31, 22, 18. Някак си от години го наблюдавам като информационна черна дупка, без да съм се интересувала специално. В популярната тема за "неелитните" се обсъждат предимно с по-ниски балове, а от тези някои имат отделни теми, но в тях се пише спорадично, и по-често за начален или прогимназиален курс.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 19:30 от Параход

# 813
  • София
Аз пък чувам чудесни отзиви за 32-ро и доста добри за 22-ро. За 22-ро не ми харесва факта, че няма квоти и има по 2-3 момчета в клас. 😀
Аз също съм чула много положително мнение от дете, което учи в 22-ро и майка му. 32-ро определено мога да похваля от личен опит. Докато за 35-то нямам лични впечатления, но прочетеното е в графа НЕ.

# 814
  • София
32-ро е добро за езикова гимназия, алтернатива на големите, аз четох подробна тема за 22-ро и се смразих https://m.bg-mamma.com/?topic=720675.135
На моята приятелка, дъщеря и е в 22 с ИЕ. Беше 8 клас и са изключително доволни. Другата и дъщеря е във ФЕГ и от там не са. Просто всеки има различно мнение.

# 815
  • София

Тази тема е доста стара и оплакванията са основно от една майка и то за прогимназията, която ту хвали 127-мо, ту не е доволна и от него. Доста хора са доволни от гимназията на 22 СЕУ. Иначе за всяко училище има доволни и недоволни.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 19:30 от denizara

# 816
Мен изобщо не ме ориентира какво значи доволен. Не е ясно какви са очакванията на доволния и с какво сравнява.
Иначе имам позната, която две деца записа в 32-ро. Другото дете беше в училище от първи ешалон и е доволна от 32-ро.

# 817
  • София
Учениците могат да видят работите си по Математика на 28, 29,30.06, в "Джон Атанасов ".
В гимназията ли? Извинявай за тъпия въпрос, но май има и основно.
Не е тъп.
СПГЕ "Джон Атанасов ".

# 818
  • София
Denizara,
като си завършила 35-о и не си стъпвала в другите, е по-вероятно да си полезна с информация за него, а за останалите е "една жена каза" и не е много сигурно.

Лично аз виждам във форума осезаем недостиг на балансирана информация за 5-6 училища, които поемат голямо количество подготвени деца (повече момичета), по бал веднага след каймака от 8-10 математически и езикови: 133, 35, 32, 31, 22, 18. Някак си от години го наблюдавам като информационна черна дупка, без да съм се интересувала специално. В популярната тема за "неелитните" се обсъждат предимно с по-ниски балове, а от тези някои имат отделни теми, но в тях се пише спорадично, и по-често за начален или прогимназиален курс.

Параход, завършила съм немска гимназия, но не 35-то. Друга потребителка etaniel  каза, че го е завършила. 🙂

# 819
Моля за извинение, ти беше писала под нея и съм цитирала грешния човек! Сега ще оправя.

# 820
  • София
Моля за извинение, ти беше писала под нея и съм цитирала грешния човек! Сега ще оправя.

Няма никакъв проблем. ⚘

# 821

Параход, завършила съм немска гимназия, но не 35-то. Друга потребителка etaniel  каза, че го е завършила. 🙂
[/quote]
Аа то аз съм го завършила преди 25 години Simple Smile, но също имам колеги, на които децата им са в 35-то…така или иначе постът беше за природни науки в училища различни от нпмг…та затова изразих мнение, че 35-то подхотовката е добра и повечето записали тази паралелка се ориентират към медицина….

# 822
Дъщеря ми завърши 32-ро преди 4 години. Тогава нямаше паралелка с химия и биология. Съседско дете сега завърши тази паралелка и се подготвя за МА. Каза, че били най-силния клас, но не съм я питала за подробности.
Като цяло бях доволна. Учеха сериозно. По някои предмети ги натискаха много. Имаше и предмети по които минаваха леко, но не бяха много. Учителите, които преподаваха разказвателните предмети на английски владееха езика на много високо ниво. Проблемът беше, че не научиха българската терминология по основни предмети.

# 823
  • София
Проблемът беше, че не научиха българската терминология по основни предмети.
Направо си мечтая за такъв проблем.
Аз учих в езиково до 7 клас и имах същия проблем в 8 клас. Така че го зная този проблем. Започваш да обясняваш нещо и ти бягат понятията. Но това бързо минава, а езикът остава и дори когато го позабравиш после, бързо го възстановяваш.

# 824
Иначе имам позната, която две деца записа в 32-ро. Другото дете беше в училище от първи ешалон и е доволна от 32-ро.
                Нашият младеж е в 32-ро 10 клас.Когато кандидатства 32-ро не ни беше в полезрението,но аз настоях да го пише като резерва.За 2-ра АЕГ където завърши братовчедка му не стигна 1.025.Така,че попадна в 32-ро.Успехът му от прогимназията е бил винаги под 5.50.В 32-ро е отличник и има само една 5-ца.Сега чакаме резултата от НВО без допълнителна подготовка за да видим къде реално се движи.Няма проблеми със съученици,учители и въобще със средата.Харесва си у-щето и учителите и класа.Когато го питам как е винаги казва "ОК"! И оплакване не съм чула от него по никакъв повод.

Общи условия

Активация на акаунт