СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 821
  • 1 295
  •   2
Отговори
# 975
  • Пловдив
Честно казано,за мен не е толкова от значение какво ще учи в гимназия,отколкото средата и съучениците,с които ще прекара тези 5 години.Имах съученици от НТГ,които станаха лекари,други адвокати...Сега иска графичен дизайн,утре може и астроном да иска..(тази година се яви на физика на олимпиада,класира се за  областен и се отказа.Миналата така с географията)

# 976
  • на пистата
Е как ще се виждат баловете преди да е минало класирането? Нали на база кандидатстващи с определен бал се образува бала на училищата??
Може би има друго впредвид.След като приключи подаванете в системата излизат автоматично баловете по паралелки в които са кандидатствали.Нали има различни изисквания.Моето дете в една паралка беше с бал 381 в друга 385 ит.н.Вижда са бала на детето за всяка отделна парелка.Но пък може да им друго предвид.

# 977
  • Пловдив
Имам питане към пловдивските майки.

Сега ми се обади пенсионирана колежка, за да ме пита дали има статистика за града. Внучката й чела нещо в тик-ток, но знам, че още не е качено. Да не би да се подмятат от предишни години данните?

# 978
Първо да честитя на Имс и Роузи. Бъдете живи, здрави, усмихнати и лъчезарни. Всичко което си пожелаете да ви се сбъдне. Имс, Роузи, тортите върхът, а на Имс, съм и малко сърдита, не че нещо, но за мен можеше и една студена водичка да метне, няма нищо, аз си сипах, а тоз 12 годишен Шива Регал е много млад за мен Joy Stuck Out Tongue Winking Eye.

Ра, горе главата момиче, всичко ще е ток и жици, няма да се предавате.Hug

Сега да кажа браво на децата, че са се представили добре на днешните изпити. Все така да им върви, по мед и масло.

Ама вие честно ли толкова страници изписахте, едвам ви догоних. Между другото, мислех си, че тема НВО с Точки и Запетайки вече е приключила, съзтезания и конкуренция също, язък. Големи и разумни хора, а все още се драпат кой колко е изкарал. Има ли значение. Да, вярно е, традиция си е да се напишат точките след като са излезнали, но целта е не да се хвалиш, а само да покажеш радоста си. Замислете се бе хора, колко деца има които по една или друга причина имат или нисък резултат или никакъв. Всичко се случва. Спрете се вече. Не се обиждайте, но си е така. И още нещо, след като всеки втори пост ще е: ма дали ще стигнат пък има толкова по това и толкова по онова, не може ли просто да напишете колко е сумарно. Не мисля, че е толкова сложно. Някои от вас го правят, а други продължават - ми БЕЛ толкова а по Мат. толкова. Ужас. И другото което е, едни и същи въпроси все едно няма къде да се видят и прочетат, и то елементарни, на които е даван отговор 998675859933. То само това ли ще четем.
Първи пост на темата, моля четете, има и във интернет, другото място е САЙТА на Дидева.
Жива да не бях. Добре, че има мами които се сещат и за следването да мислят и пишат, иначе щеше да ми се приреве, и сигурно чак догодина щях да влезна тук отново. Но ако продължава така, и туй ще стане.

NBM, ако ти трябва тема само за класиране, потърси с търсачката, може и да ти изкочи нещо, макар, че се съмнявам, по - опитните да кажат. За толкова време, поне аз не открих такава, която да е специално за това.

# 979
  • Пловдив
Тони, следя по това време седмокласната тема може би вече 6 или 7 години, като преди две години се вълнувах и за племенничката ми. Всяка година има такива елементарни въпроси, при все, че много подробно е писано преди това за всички тези неща.

# 980
Дидеваааа, защо ти се счупи сайта? Сега откъде ще гледаме статистиката с натрупване? Joy
Аз го спрях. През формата за контакт получих съобщение от посетител, който смята, че двукратно е бил таксуван с двуцифрена сума при опит да получи повече информация за статистиката от НВО. Сайтът функционира вече няколко години, но за пръв път получавам такова съобщение. Водя кореспонденция с екипа на alle, която към момента потвърждава моите предположения или поне едно от тях. Надявам се скоро да го пусна. Когато ( ако) това се случи искам да подчертая следното - използвам безплатна платформа.  Затова на сайта се появяват реклами от Гугъл. Достъпът до информацията, която споделям,  не изисква регистрация ( нито в моя сайт, нито в друг). Не изисква и изпращане на СМС или отговор на получен такъв. Ако се случи нещо такова, цъкнали сте върху някоя външна реклама.
Ако утре до някое време не успея да се справя, погрижила съм се да има достъп до статистиките от друго място. Извинявам се за причиненото неудобство и моля да ми стиснете едни палци.

# 981
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Коментирано е , но пак да питам. Това в какви случаи важи?
"Задължително е придружаване на ученика от родител, тъй като той/тя подписват заявлението"
 Нали за първо класиране онлайн се подава.

# 982
Тук се развиват такива теории, нюйорските новелисти пасти да ядат 😬
На питането как да се ориентираме по балообразуване, аз го разбирам така: гледаме статистиката за 2020 и 2021 г. 2021 е била с по-високи мин прием точки  поне паралелките, които гледам. За София :
https://danybon.com/obrazovanie/bal-vtoro-klasirane-sofia-20-july-2021/

# 983
Тони, следя по това време седмокласната тема може би вече 6 или 7 години, като преди две години се вълнувах и за племенничката ми. Всяка година има такива елементарни въпроси, при все, че много подробно е писано преди това за всички тези неща.
Точно, но аз съм забелязала, че в предишните сякаш и тона и напрежението ги е нямало, а тук тази година сякаш умишлено се стараят да те дразнят.

Дидева, спокойно, стискаме ти палци. Всичко ще се нареди, и още утре рано - рано, ще има включване.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 07:10 от Тони ♒🍀

# 984
  • Някъде по Дунава
Здравейте. В кои случаи при подаване на заявлението за класиране ученикът трябва да  присъства?

# 985
  • София
За второ класиране/записване.

# 986

Ако утре до някое време не успея да се справя, погрижила съм се да има достъп до статистиките от друго място. Извинявам се за причиненото неудобство и моля да ми стиснете едни палци.

Едни стиснати палци от мен! Много се възхищавам на хора, които влагат време и енергия в общополезни дела, а Дидева е направо институция! (все ми идва обръщението министър Дидева да ползвам Simple Smile)

# 987
  • София
Дидеваааа, защо ти се счупи сайта? Сега откъде ще гледаме статистиката с натрупване? Joy
Аз го спрях. През формата за контакт получих съобщение от посетител, който смята, че двукратно е бил таксуван с двуцифрена сума при опит да получи повече информация за статистиката от НВО. Сайтът функционира вече няколко години, но за пръв път получавам такова съобщение. Водя кореспонденция с екипа на alle, която към момента потвърждава моите предположения или поне едно от тях. Надявам се скоро да го пусна. Когато ( ако) това се случи искам да подчертая следното - използвам безплатна платформа.  Затова на сайта се появяват реклами от Гугъл. Достъпът до информацията, която споделям,  не изисква регистрация ( нито в моя сайт, нито в друг). Не изисква и изпращане на СМС или отговор на получен такъв. Ако се случи нещо такова, цъкнали сте върху някоя външна реклама.
Що за глупост, бил двукратно таксуван. С по нашите сто влизания на ден в сайта, досега да ни беше разорила, а ти станала милионерка 🤦‍♀️Искрено се надявам скоро сайта да е достъпен, защото само там нещата са синтезирани и в помощ на всички нас.

# 988
За второ класиране/записване.
Евала, чоУек🤕
Почерпи се🤗

От което имаш нужда...
Бях турила и Валидолче

# 989
  • София
Усещам дългата ръка на мончовци аз тука...Завидяха, че цъкаме на сайта на Дидева, вместо на техния и й го хакнаха на изпроводяк Rage

Общи условия

Активация на акаунт