СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 790
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 990
  • София
а Дидева е направо институция! (все ми идва обръщението министър Дидева да ползвам Simple Smile)
Баш така си е Flowers Hibiscus

Моето вече е частично лилава в косата, брат'чедка - заложила е на отровно зелено. Аз и зълва умивахме, мислихме, нищо кой знае какво не измислихме за подредбата. Но пък тийнките се забавляваха.

# 991
  • Пловдив
Абе не си казват рецептата. Онзи ден питах Дидева.

# 992
Тъй като утре ще е напрегнато по една или друга причина и може да забравя.
Статистики
Скрит текст:
Ако случайно попаднете на математическо съдържание, да не ви прави впечатление.Joy
Използвах друго мое творение, което е в процес на разработка и няма отношение към седми клас.

# 993

Ако утре до някое време не успея да се справя, погрижила съм се да има достъп до статистиките от друго място. Извинявам се за причиненото неудобство и моля да ми стиснете едни палци.

Едни стиснати палци от мен! Много се възхищавам на хора, които влагат време и енергия в общополезни дела, а Дидева е направо институция! (все ми идва обръщението министър Дидева да ползвам Simple Smile)

Точно такава е - министър Дидева! Преди две години следях темата и по-конкретно публикациите на Дидева. На тях съм давала особен приоритет и пълно доверие. Защото МОН е абдикирала институция. А Дидева не! /да се счита, че Дидева е институция/....Следя ви и се вълнувам с вас. Стискам палци на всички дечица! Не идващата, а следващата учебна година отново предстои НВО в нашата къща, интегрално или не съвсем-времето ще покаже. И пак в Дидева ще гледам!:heart:

# 994
  • на пистата
Денков може вода с вилица да и носи!
Толкова много ми помогна миналата година,че ако я хванат пожеланията ми ще живее 1500г Simple Smile здрава и щастлива!

# 995
Значи, аз мисля, че тази година така се случи със сайта на Дидева - Господ здраве да ти дава🙏🙏🙏... Защото малко се пие в темата🤣🤣🤣
И кафета с райбер сервирах, и други почерпки имаше... 'лабава работа🤪

# 996
  • София
Здравейте. В кои случаи при подаване на заявлението за класиране ученикът трябва да  присъства?
Вече са ти отговорили, но да допълня. Не навсякъде искат присъствие на детето. Може да се обадите в училището и да попитате. Ако поради някаква причина не може да присъства и детето, и родител, правите нотариално заверено пълномощно, с което друг да запише ученика. Ние примерно няма да сме в бг, ако се наложи да чакаме второто класиране и ще упълномощим майка ми или моя близка приятелка.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 00:47 от Не се сърди, човече

# 997
Може ли линк към сайта на Дидева?
Благодаря!😘

# 998
  • София
Сайтът на Дидева https://dideva.alle.bg/, но докато проработи пак, тя ни насочи:

Тъй като утре ще е напрегнато по една или друга причина и може да забравя.
Статистики
Скрит текст:
Ако случайно попаднете на математическо съдържание, да не ви прави впечатление.Joy
Използвах друго мое творение, което е в процес на разработка и няма отношение към седми клас.

# 999
На даденият линк ми излиза статистика само за София. За Пловдив къде да гледам?

# 1 000
За София все още гледаме тавана. Simple Smile)

# 1 001
  • София
Статистика на успеваемостта по области (линковете след тези за София-град).

# 1 002
Гледай хубаво годината. За 2022 има само Бургас все още.

# 1 003
Добрютро, как сте момичета кокичета, хайде от тази сутрин, рано подранили, грабвайте райберчето от Ирчик и почваъте. А пред катаджиите се оправдавайте, че пастата за зъби, водата за уста или пък дъвките са покачили градуса. Затуй се качва и цифрата в дрегера.

Ирчик, тъй като сега ще си домашното гЪрне на групата, поддържай фронта. Нема да спиш мноу, че току виж някой нъ нападнал. Приготвила съм ти и снайпера. Ползвай го разумно. Misc Pill
Друго не успях да ти намеря, много оскъден избор има. За следващия път ша копна от нета.

# 1 004
  • София
Чакаме РУО да отидат на работа и да го "турнат" на сайта си. Че то на кой му се ходи рано на работа!? Нищо че 12 000 майки и то само в София, тропат нетърпеливо с крачета, заедно с още толкова високо технологични баби?! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт