СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 438
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Nice, kак успявате да си оцените тезата и преразказа за да формирате прогнозен резултат по БЕЛ?

# 316
По средния брой точки, дадени на тезата и преразказва при четирите пробни матури. 😀

Как успявате да си оцените тезата и преразказа за да формирате прогнозен резултат по БЕЛ?

# 317
  • София
Как успявате да си оцените тезата и преразказа за да формирате прогнозен резултат по БЕЛ?

Ще има много изненадани на 28-ми.

# 318
Няма ли вероятност да пуснат резултатите по-рано? На 24.06. да речем.

# 319
Няма ли вероятност да пуснат резултатите по-рано? На 24.06. да речем.
абсурд
Аз мисля на 27 юни, че ще ги качат.
Да се оплача. В нашето Велико столичното училище оформят оценките за годината. По почти всеки предмет учителите додават. Е на моето гардже не му оставиха 6 по химия за годината, при 6 първи срок и 5 втори срок. И това ще е единствената му 5ца за трите години. И не е за оценката, а за да е еднакво отношението към всички. На него никога не се е налагало да му дават, защото винаги е бил ок за 6. Разказа ми днес, как деца с 4 и 5 ще ги изпитват за 6 /по различни предмети/.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 18:16 от together1

# 320
На моя син също малко са му дали. По няколко предмета при 6 за първи и 5 за втори срок, са му оставали 6 за годината.
Тези оценки обаче го касаят единствено за стипендия догодина. Балообразуващии са му математика и физика, а там си е бетон само с шестици. По БЕЛ и география пък си е с твърди петици, но отново не го касаят.
Всичкио вече е нанесено при него.

# 321
Днес някакъв по - специален ден ли е при нас, туй школо не спря да известява. Явно до довечера ще е оформена по всичко. Днес ме хвана яд на още една, без да я е изпитвала, дори и прословутия тест не и даде, а и писа оценка, после за срока и накрая я оформила за годината. Докато ви изчета и догоня, те нанасят ли нанасят. Еее, тогава защо да ходят на училище, направо на 28 - ми да идат, да оставят бумагите и да се приберат. След това да ги викнат за китапите да им дадат и да им кажем едно сбогом завинаги.

# 322
  • Mars Hotel
При нас са казали, че оформят до 24.06. Тогава ще връщаме и учебниците. Другата седмица 2 дни са на екскурзия и това е. Ще имат "изпращане" на 2.07. Ние този уикенд заминаваме за Гърция, така че ще изпуснем всичко това. Ще се върнем за голямата галимация с подредбата на паралелки. 

# 323
  • София
По средния брой точки, дадени на тезата и преразказва при четирите пробни матури.

Аз не смея и да си помечтая даже да са му дали точки ,като на пробните матури.Те имаха всяка събота пробна в школата и отделно ходи на тези на Регалия и СМГ.Движеше се в диапазона 31-34т ,повечето пъти 33.Но сега е писал само в сегашно време ,а разбрах от тук, че трябвало на места да сменя ,та кой знае колко точки ще му вземат.

# 324
Светлица, да си прекарате екстра, после да се похвалиш как е било. Тамън ще сте си отпочинали за съзтезанието.

Зори, не бързай, докато не излезне резултата, няма как да знаеш дали ще са взели или дали. После ще може да идеш да провериш работата, къде какво са му взели, ако изобщо са орязали де.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 19:52 от Тони ♒🍀

# 325
При нас нищо няма в Школо,кога ще е оформен е пълна изненада.Вчера го боля корем и остана у дома,появи се оценка от устно изпитване,естествено писах на г-жата-няма отговор.Няма инфо за връщането на учебниците,както и за почерпка.Просто чудесен край се очертава.....

# 326
  • София
По средния брой точки, дадени на тезата и преразказва при четирите пробни матури.

Аз не смея и да си помечтая даже да са му дали точки ,като на пробните матури.Те имаха всяка събота пробна в школата и отделно ходи на тези на Регалия и СМГ.Движеше се в диапазона 31-34т ,повечето пъти 33.Но сега е писал само в сегашно време ,а разбрах от тук, че трябвало на места да сменя ,та кой знае колко точки ще му вземат.
По спомен от точкуването на Регали за сгрешено време се вземат максимум 3т., т.е. при вас 1 или 2т. за този критерий.
Както е казала Тони, ние само можем да си гадаем, истината ще излезе на 28. Smiley

# 327
  • София
Според мен резултатите на Регалия бяха доста повишени. На първия изпит моят син изкара 29 т на преразказа, а беше объркал времена, изтървал цели пасажи и т.н. Учителката му, която проверява матури, каза, че ще му даде 13 т. 😀 Истината ще се види на 28-ми. Дотогава си е сметка без кръчмар.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 20:57 от denizara

# 328
  • Русе
Дами, преди малко се сетих нещо, което може да е убийствено важно.
Да си представим ученик, който по Бел има 90 точки, а по математика 70. Човекът обаче твърдо си иска в МГ и там ще има 3*70+90+100=400 т. бал.
На второ място ще пише езикова гимназия, където балът му е 2*90+2*70+100=420 т.
За всеки случай ще пише и още едно училище, а там балът му ще бъде 3*90+70+100=440 т.
На класирането се оказва, че в любимото МГ приемат хора с бал  398 т. минимум. Дали ще го приемат, защото му е първо желание и има повече от 398 точки? Или ще отиде на второ или трето желание?

# 329
  • София
Дами, преди малко се сетих нещо, което може да е убийствено важно.
Да си представим ученик, който по Бел има 90 точки, а по математика 70. Човекът обаче твърдо си иска в МГ и там ще има 3*70+90+100=400 т. бал.
На второ място ще пише езикова гимназия, където балът му е 2*90+2*70+100=420 т.
За всеки случай ще пише и още едно училище, а там балът му ще бъде 3*90+70+100=440 т.
На класирането се оказва, че в любимото МГ приемат хора с бал  398 т. минимум. Дали ще го приемат, защото му е първо желание и има повече от 398 точки? Или ще отиде на второ или трето желание?

400 е по-голямо от 398, така, че ще го приемат на първо желание в МГ

Общи условия

Активация на акаунт