СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 403
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
.
Сигурно ще е малко глупав въпроса, но как точно се влиза в системата на МОН за проверка на резултатите /знам, че още не са излязли/. Имам някакъв линк на служебната бележка на детето, който обаче не води до никъде. Иска ми се да съм подготвена;)
Като отворите линка от бележката, кликате, къзето пише вход. Там въвеждате вх. номер и парола от листа.

# 361
Здравейте,
.
Сигурно ще е малко глупав въпроса, но как точно се влиза в системата на МОН за проверка на резултатите /знам, че още не са излязли/. Имам някакъв линк на служебната бележка на детето, който обаче не води до никъде. Иска ми се да съм подготвена;)

https://infopriem.mon.bg/login
Влизате с изписаните на бележката входящ номер и код.

# 362
Здравейте,
.

Аз имах същия проблем. По съвет от групата пробвах през друг браузър и сайтът се отвори. След това въведох входящ номер и код за достъп от удостоверението.

# 363
А как можем да стигнем до тази таблица?
Някои я е изтрил от споделената поща, не знам защо. Ако искате ми пратете на лично мейла си и ще Ви я пратя.

# 364
  • в очите на дъщеря ми
Някои я е изтрил от споделената поща, не знам защо. Ако искате ми пратете на лично мейла си и ще Ви я пратя.
Сериозно ли, някой е изтрил....нямам думи, "уникален" народ сме....
Мога ли на ЛС, да Ви, изпратя личната си поща?

# 365
Оценките почти са оформени, както винаги, само обичайната заподозряна все още нищо не е писала. Още една и колонка годишни ще е пълна. Остава чакането, и допълнителен преглед на списъка.

# 366
Дали за Пловдив има таблица подобна на софийската от кариерно ориентиране?
И аз се интересувам от информация за Пловдив... Благодаря!

# 367
  • София
Никой не я е изтрил. Някой си я е изпратил на личната поща и се е преместила в "изпратени".

# 368
  • Sofia
Оценките почти са оформени, както винаги, само обичайната заподозряна все още нищо не е писала. Още една и колонка годишни ще е пълна. Остава чакането, и допълнителен преглед на списъка.
При нас е същото. Вчера му е писала две шестици, днес една и похвали за бодър ум, но казала, че годишни оценки ще нанася на 28.06 😜

# 369
  • София
Никой не я е изтрил. Някой си я е изпратил на личната поща и се е преместила в "изпратени".

Няма как когато едно писмо се препраща оригинала да се премести в изходящи. И аз преди време писах, че е трито, но некадърно трито. Сега явно случая е същия.

# 370
Намерих още един коментар на съфорумка, слагам го като две изображения

Извинявам се за въпроса, но тези статистики кога излизат и кой ги обобщава? Благодаря

# 371
  • София
1. След излизане на резултатите.
2. Дидева Joy

# 372
  • София
1. След излизане на резултатите.
2. Дидева Joy
Да, и после ги праща на РУО (на всички РУО-та) да ги публикуват ли?
Например тук
Недей се шегува така грозно, че ще я заринеш с още камара тъпи въпроси.

# 373
  • Раковски
Сериозно ли, някой е изтрил....нямам думи, "уникален" народ сме....
Мога ли на ЛС, да Ви, изпратя личната си поща?

Не е изтрита, просто някой я е препратил на друга поща и е в папка изпратени! Simple Smile

# 374
Всички годишни оценки вече са налични. Последни бяха тези по БЕЛ. Учителката му отсъстваше цялата седмица и чак сега разбрах, че всъщност е проверител и затова липсва.
Преди малко купувахме маратонки спешно. Тази сутрин каза, че едните маратонки му стягали, после, че и другият чифт доста му подпирал на пръстите. Да не съм се притеснявала обаче, от доста време му стягали. А защо нищо не е споменал? Ами все забравял! Нали, толкова по-важни неща има на главата си, кой го е грижа за някакви си умалели маратонки!

Общи условия

Активация на акаунт