СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 346
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Здравейте на всички Flowers Hibiscus

Тази година не съм се включвала в темата, но като минаха изпитите започнах полека да влизам в час Simple Smile Седмокласната одисея съм я минавала два пъти вече, но беше отдавна и някои неща съм ги позабравила.

За електронното подаване на документи (това е нещо ново за мен) реших да видя какво пише нашето РУО
Скрит текст:
- много неграмотно и объркано описание, та добре, че е тази тема.

Благодаря на всички, които споделят информация. Прочетох първия пост, но не намерих описание на подаването на заявлението, нито линка към документа, който пусна Mrs Jan, та вероятно ще има още доста подобни въпроси. Може и аз да не съм видяла обаче добре.

# 391
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ясмина по елементарен сайт не съм виждала. Когато отворят системата за редене на желанията има падащо меню от където търсиш желаните паралелки. Може на търсиш по код на паралелката ако предварително си си ги извадил или по училище. Има бутон и за прикачване на медицинското ако това налага някои от училищата. Накрая ти дава да прегледаш как си подредил паралелките. Отново казвам, че е много просто. След като си потвърдил и случайно си промените решението до 05.07 може да се коригира вече на място в училищата утвърдени за това, но доколкото знам още не са определени кои са точно.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 20:26 от ninanb

# 392
Има ли срок медицинското?Кога е най-добре да го имаме вече?Трябва ли да се сканира при  подреждане на желанията?

# 393
Има ли срок медицинското?Кога е най-добре да го имаме вече?Трябва ли да се сканира при  подреждане на желанията?
Няма срок. Ако не се прикачи при подреждането на първо класиране трябва да се предостави при ЗАПИТВАНЕ.

# 394
  • София
Поне преди 3 години, сайта беше наистина юзърфрендли дето се вика. Много лесен и интуитивен - факт. Това не мога да им го отрека на МОН. Не знам дали е имал някакви бъгове в последващите години, но като знам какви безумия съм срещала в електронното банкиране на някои банки, в сайта на градска мобилност, последно гафовете в здравното ни система и много други, това на МОН си е похвално (въпреки онуй синхОРнизиране, което го имаше онази година).

# 395
това на МОН си е похвално (въпреки онуй синхОРнизиране, което го имаше онази година).
Това синхОРнизиране продължи и следващите години. Трепетно очаквам дали са си оправили правописната грешка 😁

# 396
  • София
Ич да не го пипат, ако системата работи Joy

# 397
Важно е да няма сгрешени балове и класирания, че историята и това помни 🤭

# 398
Да помоля за съвет Simple Smile Детето иска в АГ без значение в коя паралелка.Аз обаче не съм съгласна да изучава английски с втори чужд руски език ,които са две от паралелките .Вие как мислите имали смисъл от руския ?

# 399
  • Sofia
Да помоля за съвет Simple Smile Детето иска в АГ без значение в коя паралелка.Аз обаче не съм съгласна да изучава английски с втори чужд руски език ,които са две от паралелките .Вие как мислите имали смисъл от руския ?
Аз не съм чула и видяла някой да е научил нещо по втория чужд език в гимназията.

# 400
  • София
Аз не съм чула и видяла някой да е научил нещо по втория чужд език в гимназията.

Абсолютно, освен, ако не е английски. Но пък има и някои изключения. Даже руският е по-лек език, докато немският и френският са доста трудни и си е предизвикателство, ако се учат наистина, де.

# 401
Пък моя си мечтае за АГ с втори руски език 🤭😂 Поназнайва го, с английския е екстра и после щял да започне ( без значение къде и как) да учи и немски. 😂

# 402
това на МОН си е похвално (въпреки онуй синхОРнизиране, което го имаше онази година).
Това синхОРнизиране продължи и следващите години. Трепетно очаквам дали са си оправили правописната грешка 😁
Мисля, че я поправиха още по времето на сегашните деветокласници.

# 403
Благодаря Ви момичета ! Значи няма да го спирам детето ,каквото иска това ще е .Аз съм учила руски и не ми е влизал в употреба ,а и наистина е доста по лесен език от немския. Просто не виждам смисъл къде ще му потрябва освен да забърше нещо на морето ,нали сме от Бургас Laughing това в кръга на шегата.

# 404
Ех писах, писах и затрих всичко.
Дидева тук мисля, че не си права. Много се хилих за синхОРнизирането.
Ще ти споделя опита си с щерката. Тя много мечтаеше за френски и испански. Приеха я като първи френски и втори испански. Въпреки трите години пандемия владее много добре първия и доста добре втория. Това обаче е изцяло от наистина силното й желание да знае и двата езика. Според нея важното е, че и двата са от романската......подобни/еднакви правила при граматиката. Ако детето не харесва втория език няма и да го научи.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 21:36 от ninanb

Общи условия

Активация на акаунт