СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 385
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 450
  • в очите на дъщеря ми
irch, страхотия, пак малкия дявол и бил.... да се оправяш и разбира се, че цялата ни положителна мисъл, ще е с детето ти...

# 451
Ирчик, хубаво, че ти си добре, пък на колата майната ѝ. Брат ми, с цялото семейство и кучето се озоваха така в ПТП през есента. Колата за скрап, те се отърваха само с по някоя синина.
Каква е тази работа 4 за активно участие? Някои съвсем са изтрещели. При нас им слагат разни плюсчета за активно участие. Като натрупат няколко им пишат шестица. Ама 4?

# 452
  • София
Ирчик, важното е, че ти си добре.

Ще стискаме палци на наборката, разбира се.

Моята е оформена вчера. Учителите са дали от себе си доста по три предмета, където беше на кантар. А там тя категорично не е за 6. Но по химия си остана с 5. Ама каквото, такова.

# 453
Предполагам че следва процедура по разсекретяване и обработване на данните - качването им в системи, списъци и т.н. Ще отнеме още известно време.

Моят е открил сайта на Дидева. Smiley Снощи ми показваше таблицата за статистика и се чудеше кое какво показва, но все пак се беше ориентирал малко. Разглежда задълбочено и баловете от миналата година.

Здравейте! Тъй като съм сравнително нова в темата - бихте ли споделили кой е сайта на Дидева?

# 454
  • София
Има го на първа страница - https://dideva.alle.bg/

# 455
Надявам се резултатите да ги качат понеделник,
за да ни е спокоен уикенда 🙏🙏🙏

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 09:56 от andy18

# 456
Ами не пишете паралелките с руски. Може да има деца, които наистина искат англ.
и руски, а детето ви да им вземе мястото и да ходи с отвращение в тези часове.
С първия ми седмокласник преди години редихме, съобразявайки се само с неговите желания, и не сгрешихме. Все пак те ходят да у-ще, а не ние.
Да помоля за съвет Simple Smile Детето иска в АГ без значение в коя паралелка.Аз обаче не съм съгласна да изучава английски с втори чужд руски език ,които са две от паралелките .Вие как мислите имали смисъл от руския ?

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 12:01 от LollyPoppy

# 457
  • в очите на дъщеря ми
Ся, нали си ме знаете, пък нали тихикардията сега...та много ли искам от новите мами,, просто да отворят и видят първата страничка,  на темата...никой тук не е на щат за  N-тото обяснение (хммм с изключение на Дидева, добра душа иии мазохист) на въпроси, чийто отговор е на първа страница......ммдда...

# 458
Irchick, бързо възстановяване. Както се казва - малкият дявол е бил.
И аз се надявам да не ми съсипват съботата и неделята. След понеделник да пускат резултатите.

# 459
Чувам, че щели да пуснат резултатите в неделя..... пък да видим

# 460
  • София
Irchik, бързо възтановяване!
И аз искам резултати в понеделник, да ми е спокойно уикенда 😀

# 461
  • Сф
И аз не спах добре, чувайки новината за очакване.А в останалото време сънувах бившия шеф на мм, който е гадняр, а в съня ми мълчеше зловещо.Бррр.
Ирчик, слава богу малкият дявол, да се оправяш бързо и без последствия! Прегръдки!
Снощи беше забавата, децата се събраха в някаква диско зала, от 7 мите класове, отличниците Wink , не всички, общо 20 деца, малко на тръни бях да няма изцепки, не се е чуло засега. Сами си го бяха организирали.
Чакам и школо и английския и биологията и ит и още. Айде вече да нанасят..
Искам да си дойде моята и да ми отдели от ценното си време , да видим , да поговорим сериозно за резервните варианти на училища, учи ли и се, не ли толкова. То хубаво в момента иска да става актриса, но все пак занаят някакъв или знания за нещо трябва да има. Дали ще ме послуша.. какво ще избере..Ако видя зор, мисля да се посъветвам с близък, че баща и вятър го вее на бял кон относно образованието и изобщо като напътствия.
Е, къде го видяхте тоя спокоен уикенд в очакване? Аз искам по- бързо ...ако ще ни бесят Simple Smile, да  минава.

# 462
Ирчик, бързо да се оправиш ти пожелавам. Добре, че само с това е минало, пу пу.

Ох, и аз снощи вече влязох в сайта да му проверя профила на моя сладур. Всичко е точно, дано и след като нанесат резултатите от матурите да мисля така.😀
Те като ги качат ще падне голямото рефрешване, за да влезем в системата. Преди 2 години с дъщеря ми системата им блокира и имаше едни 30мин., в които нямаше влизане.
Нооо, там търпеливо си чаках, защото вече беше записана в АК. Сега обаче ми се връща тъпкано с номер две.😀
На всичко отгоре и моят е от тези дето в 3 паралелки се е прицелил, а кой знае какъв ще му е балът. Днес ще ги бистрим желанията докато пътуваме.
Да си пожелаем спокойно да дочакаме резултатите, че после и класирания имаме да чакаме.🙈

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 09:56 от Montal

# 463
  • София
Ирчик, бързо да се възстановяваш и моста да залепят, и по-хубава кола да си вземеш!
Сутринта отварям ел. дневник на 10-класничката, гледам нанесени някакви точки като да са от НВО. Бързо отварям на набора - няма (това, че е бил в 71-ва стая и всеки път решавам, че има 71 точки е отделна тема).
Пиша на каката по вайбър, да си провери в нейния акаунт, че само тя си го знае - няма нищо нанесено и при нея. Та сега се чудя какви са тези точки? Дали нещо прогнозно са нанесли или училищата ги виждат по-рано?

# 464
  • София, в момента в любимото ми село Железница
irchik от личен опит знам, че не е много успокоително, но добре е, че е бил малкия дявол. Ти си добре, а и наборката не е преживяла този инцидент. Бързо възстановяване.
Сиренце недей така много рано. Направо ми спря сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт