СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 767
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 480
  • София
и аз се включвам с молба за таблица !

# 481
И аз за таблица моля ако е възможно на лични.

# 482
Ясмина, аз също се интересувам от таблицата, в случай, че е удобно, защото точно натам сме се насочили
(4-та и 5-та). Аз не че не скалъпих нещо сама конкретно за паралелките, от които се интересуваме, но твоето звучи доста по-добре оформено Grinning

# 483
  • Стара Загора
Качиха ги Simple Smile

# 484
  • София
Така. Таблиците със статистиките за Варна за последните две години са ми готови [...] Да уточня, че става въпрос за Варна с фокус върху езиковите гимназии, защото това интересува моята седмокласничка.

Е сега, бива ли тъй? Аз ще си направя за София тогава.

Я някой който е правил - взимам мин. бал, намирам къде в статистиката е това дете. Виждам го къде е в новата статистика и слагам неговия бал. Нека само някой да каже да преизчислявам ли спрямо по-голямия брой деца, че това ще ми смъкне малко бала?
Проверяваш мястото му в старата статистика - примерно 99-то място, а в новата статистика засичаш сбора от Бел и мат на въпросната позиция. Ако това имаш предвид, точно така е.
На последния въпрос - не. Simple Smile

# 485
  • София
РЕЗУЛТАТИИИИИ Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 486
  • София
Има резултати 😃
МАТ 96 ,БЕЛ 95.5 .Не знам дали ще ни стигне да си останем в СМГ ,но съм доволна все пак.

# 487
Хайде, последна учебна седмица. Школо вече светна 3 пъти тази сутрин. Ще хвърчат тези дни оценки - срочни, годишни, на малкия, на големия.
Очертават се доста скучни последни дни.

Резултатите са готови и качени от НВО успех

# 488
Mia Rulana пише, че е майката на седмокласник Вече ...🙂🙃
 Аз разбирам, че детето е шести за седми клас. 😁
Седмокласник ще е след 15- ти септември. Дотогава си е шести клас.

# 489
Мога ли да помоля и аз за таблицата за Варна 😊

# 490
Разглеждам таблицата от Кариерното ориентиране - супер е, но аз ли не мога да видя къде е мин. бал за момичета от миналата година, виждам въведено само за момчета и няма къде да избера за момичета, някой ако е разглеждал дали знае?
Възможно е да гледате паралелки без квоти, там няма  примерно 13 момичета и 13 момчета в паралелка, приемат се общо 26 деца (може да се падне всички да са момчета или пък момичета).

# 491
95 БЕЛ, 76.25 МАТ. Доволна съм, макар че според миналогодишните балове не й стигат точка и половина за ФЕГ. Нищо, има и късмет, а има и други училища. Девойката е без нито един частен урок или курс, само с училищна и самоподготовка. Можеше и по-добре по мат, но честно казано, реалистично не очаквах повече от 80.

# 492
  • София
Много съм доволна - 90 т. БЕЛ и 93 т Мат.

# 493
  • Варна
Доволни сме от оценките. Изненадаха ме с това ранно изкарване Simple Smile

# 494
  • Варна
Ще припадна, 96.25 мат, 91.50 бел. И сега накъде, във Варна... Знаем накъде, но просто ме е яд, че няма избора, който ни се иска наистина..

Общи условия

Активация на акаунт