СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 800
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 555
Ехх с каката преди едно 8 години и аз така се радвах имаше над 97т. (не помня колко точно) и по 2та предмета, но сега със сина е по-различно, с него е борба голяма. Ще се борим и дано има късмет...

# 556
В РУО Бургас има статистика.
Не успявам да я открия?

# 557
# 558
  • Варна
БЕЛ 86, математика 77,50 точки, чакаме резултат от изпит за способностите по музика, доволна съм, не е ходила на уроци, абсолютно сама се подготвя и в къщи никой не е в състояние да и помага.

# 559
МАТ - 99,25, БЕЛ - 93,5. Калпазанинът недоволен защо по МАТ не е 100. Сега започва семейната драма - аз искам ЕГ, баща му - МГ, а седмокласникът си ходи с приятелите по улиците и снима коли. Ще чакам таблицата със статистиката за Варна, да видим в МГ докъде ще стигне

След колко време излизат тези статистики?

Доколкото си спомням, още същия ден в следобените часове. Публикуват ги на сайта на РУО и Дидева на сайта си

В текущи новини ли следва да се появи или да я търся някъде из документите в сайта?

# 560
Девойката беше приятно изненадана днес на имения си ден:balloon::
БЕЛ 98
МАТ 93,75
Чакаме статистиката за София, че да се захващаме със стъкмистиката на желанията Memo

# 561
Бал 443,5 за 2ра английска за паралелките с испански дали ще стигне?
Рано е да се каже. Още не е излязла статистиката. А и има значение дали е момче или момиче.

Момче

# 562

Чакаме статистиката за София, че да се захващаме със стъкмистиката на желанията Memo
Къде тази статистика да чакаме?

# 563
  • София
Рано е да се каже. Още не е излязла статистиката. А и има значение дали е момче или момиче.

Момче
Според миналогодишните балове е предостатъчно, но най-важна е тазгодишната статистика.

# 564
В РУО Бургас има статистика.
Може ли линк, че не мога да го намеря ☺

# 565
  • София
Дадени са линкове по-горе, но към момента са публикувани само отделните статистики по двата предмета. Липсва обощена БЕЛ + МАТ, а именно тя е важната.

# 566
ех емоции емоции от една родителка на мингод-седмокласничка: честити ви оценки, стискам палци да е баш, където искате, детето - и където и да е, въпрос е на късмет, нищо не е сигурно, дано след година да сте доволни, както се казва Bowtie

# 567
  • София

Момче

Според мен ще стигне.

# 568
Иначе 284 със 100 точки има в страната по МАТ и 9 - по БЕЛ.
Това са децата с точно 100т. А аз чух за две познати момиченца, които имат 99.5 по математика.
Каквито и резултати да имат децата ви, прегърнете ги, окуражете ги и им кажете, че сте доволни!
Всеки с късмета си!

# 569
  • Пловдив
Да отчета и моя младеж. МАТ - 100 т. БЕЛ - 97 (заради 16 въпрос за реките 😀). Много, много съм доволна!  За инфо, той е от МГ.

Общи условия

Активация на акаунт