СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 729
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 690
  • София, Дървеница
Нашият семеен лекар за медицинско по всякакъв повод цената е 20 лв.
мед. бележка - 3 лв.

# 691
Значи пишете и химия. Joy

# 692
Не мисля,  че 296точки са чак толкова нисък резултат! Ще я приемат в много училища.  Няма да са топ, супер-дупер, но ще са достатъчно добри. Обичайте я и я прегърнете. Сигурно е много притеснена. Точките не я определят като човек, интелигентност...😊🍀

# 693
Вес, права си, трябва да има и красота, и контене, и мрънкане защо бретона не седи както искаме. Две вечери поред го скъсява, въпреки моето несъгласи, пречил и, ми то и преди и пречеше но го защипваше, сега го искала къс, лапешка работа.

Тататуни, уточни за точките, към кого се отнасят, че малко се пообърках.
А и ако се сложи към тях и предметите от годишните, а те евентуално ако са 50 точки, ехееейййй. Въй чак да не повярва човек, къде може да влезне.

Аз моето съм я кордисала в градските училища. Не е голям избора, но го има. А и тази година за първи път предлагат графичен дизайн, и то в училище за мода и красота, RibbonScissors, ти да видиш. И то е в списъка. Ако стане, ако не, здраве да е. Ще иде при родата, да лее пот над манджорните. Joy

# 694
За медицинското трябва ли да се взима нещо от книжарница или личният лекар си го пише?И колко време важи?
Ние си взехме от книжарницата медицинско за работа. Важи 6 месеца. На нас не са искали никаква такса. От провинцията сме.

# 695
Добро утро, аз съм от пришълците Satisfied Пробвах се да пиша може би в началото на учебната година, но не можах да смогна в някакъв момент и се отказах.
Да ви развеселя с мойта дъщеря от вчера - чудим се как ще редим желанията при новите възможности и тя накрая вика "трябва да видим първо минималните балове" - "те ще излязат на първо класиране" - ама кааак, не било честно така да не знаеш предварително дали ще ти стигнат Joy

# 696
  • Варна
И по времето на каката така се активизира седмокласната тема през юни, август утихна, и пак си останахме редовните, които си знаем успехите и неуспехите, гаджетата, кучетата, спортовете и какво ли не , на децата, че и нашите Simple Smile
В тази тема и аз пиша отскоро, основно четях последните месеци, но видях въпроси за Варна, и се включих, понеже сякаш не сме много, и всяко мнение е полезно.

# 697
  • София
Успех на всички деца !Нека всеки влезне там ,където има желание !
Всичките деца са страхотни и са се постарали ,не беше леко за тях с това онлайн обучение .
На Моята дъщеря мечтата и е да влезне в НУТИ!
Днес е изпита и всички сме много напрегнати.Нямам търпение да се свърши днешния ден и да разберем от тук на къде !Отново Успех на всички ♥️🦋

# 698
  • София
Тони, хем цвят, хем бретон при нашите - май тр да ги запознаем и да ги ориентитаме със замах да направят някой салон за разкрасяване. Simple Smile

# 699
  • в очите на дъщеря ми
Вашите лекари за какво си ползват програмите и бланките на документи в тях?
Какви книжарници, какви картони, какви други бланки?
От години (да се разбира още от градинска възраст) ЛЛ на децата ми им дава всичко директно разпечатано от програмата, с която работи.

Мдамм, нищо лаф да става, въпроси да има!... ЛЛ на девойката,  имаше бланки, нищо не съм носила, платих си 10 лв. и те така.
Божкее, irch ма, то малкия дявол, малкия ама работата си е много сериозна, лекарите какво казаха? За болката, може би да пиеш, нещо обезболяващо?
Девойки, нали знаете, "красотата ще спаси света"...😅😅😅

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 06:53 от Мамзел Нитуш

# 700
Вашите лекари за какво си ползват програмите и бланките на документи в тях?
Какви книжарници, какви картони, какви други бланки?
От години (да се разбира още от градинска възраст) ЛЛ на децата ми им дава всичко директно разпечатано от програмата, с която работи.

Мдамм, нищо лаф да става, въпроси да има!... ЛЛ на девойката,  имаше бланки, нищо не съм носила, платих си 10 лв. и те така.
Божкее, irch ма, то малкия дявол, малкия ама работата си е много сериозна, лекарите какво казаха? За болката, може би да пиеш, нещо обезболяващо?
Девойки, нали знаете, "красотата ще спаси света"...😅😅😅
Да,  личните имат бланки, но малко бройки, за всеки случай. Лично мен за медицинско за работа са ме връщали да си купя. Ами, книжарницата ни е далеч от болницата. Та, ако си носят майките, няма да им навреди, може да им спести едно разкарване. Предполагам в София, ЛЛ са подготвени за наплива, но в малките провинциални градчета и села не е така. Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам. Като ви чета какви подготовки сте правили - частни уроци, школи.... В нашата дълбока провинция с бал 400 може да влезете във всяко едно "елитно" училище. Grinning

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 10:58 от krasi78

# 701
Здравейте! Искам да пожелая на децата ,които ще се явяват днес на изпит спокойствие  и да покажат най-доброто от себе си. Успех!

# 702
Тони, снощи една дама беше писала, че със тези точки които били ужасно малко не знаела къде изобщо ще приемат детето и ...Абе ужас и паника. Аз писах и след около половин час или по малко поста и изчезна.🤷‍♀️😊

# 703
Вес, съгласна, ще поканим и Мамзелчето, събираме се отборно и действаме. Само дай знак, кога, къде и как. Еее, какъв купон.

Краси, подготвяш предварително ако ще ти иска бланката, после баааммм право в десетката, ще влезнете в топ елита и готово, поне имате достатъчно точки.

Тъй като Бокси ме подсети, макар че късно снощи пожелах, сега отново да си кажа, Успех на децата, да направят каквото трябва, пък отличието ще е при тях, определено децата ви знаят и могат.

Тататуни, то затуй било, а аз взех да се чудя, и си викам въйййй, нещо пак изтървах. А то ко било. Че то този сбор, пак не е малко, ко мрънка, да се включи, ще я успокоим.

# 704
  • Майничка
Добро утро!
Да почерпя за пораснала (ха дано и поумняла) девойка и да честитя на щерката на Рени!
Скрит текст:

Снимката не е моя, аз още беля ябълките.

Точките й са 78 и 55.5. Очакваше ок.80 по БЕЛ и ок.64 по математика, но явно е имала повече пропуски на задачите от първи модул.
Не мога да кажа, че е особено разочарована, нито пък аз, защото няма чак толкова желано училище, към което да се стреми, нито пък си е дала (или ние)  някакъв особен зор през последните две години.
Mrs.Jan, моят ЛЛ има такова медицинско в програмата, но докато го открие в менюто, докато го попълни, ще минат поне 5 мин., а готова бланка става за минута. Не е от високотехнологичните, хич даже.😁
Иначе за плащането - това не е част от пакета, предвиден от касата, така че лл си определят сами таксата.

Успех на явяващите се на изпита в НГДК ! Хубаво училище, ако имаше общежитие, бихме го включили в плановете.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 08:03 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт