СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 692
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 705
Пу първа.
Гери да ти е честита порасналата и помъдряла девойка, честито и на теб, все пак си я родила, което си е и твой празник. Да го отпразнувате подобаващо. Точките са екстра, ще влезне където си поиска, споко.

# 706
Гери, честит рожден ден на щерката!
Ама и Рени ли има рожденичка днес?
Хайде, всички имате празник днес! Знаете вече резултатите и почивните дни могат да са спокойни Simple Smile

# 707
Честита да ти е рожденничката !Много здраве,щастие и късмет останалото само ще и се подреди Simple Smile

# 708

Краси, подготвяш предварително ако ще ти иска бланката, после баааммм право в десетката, ще влезнете в топ елита и готово, поне имате достатъчно точки.

Тони, аз съм от тези, които гледат винаги да са подготвени и да не оставят нещата за последния момент. Ами, такава съм си:joy:

# 709
  • София
Успех на всички дечица днес, стискаме им палци!
Гаргамелче, да ти е жива и здрава девойката! Желая й много късмет, щастие и успехи!
Рени, ЧРД и на твоето момиче! И за нея много късмет , щастие и успехи!
Всичко най-най-най на малките рачета! Това раците сме много свестен народ, да знаете! Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм утре!

# 710
  • Пловдив
Почерпка и от мен!

Гери, жива и здрава да е и твоята щерка!
Успех на дечицата днес, да си съберат мислите и да дадат всичко от себе си!

# 711
Честито на всички празнуващи с повод и без повод!  Таткото преди 2 дни стана на 50, та днес ще празнуваме извън София с приятели. Ще полеем и резултатите и края на мъките.  Писах Ви, че имаше драма с оценката по химия-е, след като директорът му се развикал, че как не как е срам да не се яви да се пробва за повече, яви се, направи 2 контролни и изходно наведнъж и се оказа, че я разбира тая наука по някакъв чуден начин. Та ще има златен медал за завършването. На мен зорът ми беше да му покажа да не се предава, а да пробва. Доне ме е разбрал.
Започвам да се чудя дали да не пробваме Испанската и 1ва английска. Той иска 2ра английска защото ни е близо,  пеша отива. Дайте съвет.  Балът му е 443,5.
Успех в  НГДЕК!

# 712
  • София
Честито на рождениците, да са много здрави и успешни!
Успех днес на изпитите!

# 713
Ренич, каза ми доктора Хепароид, ама имам и охлузвания, не само натъртено🤕 А колана ми е срязал тениската и имам и по ребърцата и корема охлузено + отоци и лилАвки, че то не са синки🤣🤣🤣
Арника монтана на Боярон в 15 ch. Приемат се по 1-2 гранулки 2 пъти дневно за 4-5 дни. Като всяка помеопатия - чиста уста половин час преди и след приема. Бързо да се оправите и само добри новини!

# 714
Честит рожден ден на порасналите девойки. Да са здрави и щастливи!
Успех и късмет днес на изпита на явяващите се. Миналата година моето беше 100% сигурно, че в НГДЕК иска да учи. После разбра, че историята обикновено върви с неговата голяма болка БЕЛ и я разлюби:)
Та мен тази драма ме тресе. Пали се по нещо, захапва го, учи, но като мине страстта - да не чуе за предмета.
След историята миналата година, тази захапа физиката. Ако запише нещо с нея и догодина я разлюби (да не говорим, че още лятото може да се случи:), какво правим? Имам чувството,  че каквото и решение да вземем, все ще сбъркам.

П.П. Зодия Везни съм, ако не сте разбрали:)))

# 715
Честито на рождениците! Да имат чуден ден!
Успех на творците. Да имат вдъхновение днес!

# 716
Например в темата, в която явно повече пишем и по-малко четем.
Момичета, намерих направен от мен скрийншот във връзка с обяснението за статистиката.  Прикачвам го, със сигурност ще има неясноти, но и много помощници ще имате. Успех Flowers Four Leaf Clover

Намерих още един коментар на съфорумка, слагам го като две изображения

Здравейте, мога ли да помоля за статистика за София от вчерашните резултати? Може вече да е споделена, но не открих назад във форума? Благодаря Ви предварително! За статистиката : момиче: БЕЛ - 90, МАТ- 94,75.

# 717
  • в очите на дъщеря ми
Честит празник мили момичета !Честит празник мами! Да са Ви живи и здрави, усмихнати и успешни децата!
Късмет и успех на децата на изпит днес!

# 718
  • София
Честито на рождениците и успех на децата, които днес са на изпит!
Ims, и аз съм утре🙂
Together1, младежът също почна да заглежда 2 АЕГ по същите причини. Ще ходи пеша на училище и най-вече няма да носи учебници. Освен това имат паралелка АЕ, НЕ, мат и физика, т.е всичко което му трябва.

# 719
  • София
Честито на всички празнуващи с повод и без повод!  Таткото преди 2 дни стана на 50, та днес ще празнуваме извън София с приятели. Ще полеем и резултатите и края на мъките.  Писах Ви, че имаше драма с оценката по химия-е, след като директорът му се развикал, че как не как е срам да не се яви да се пробва за повече, яви се, направи 2 контролни и изходно наведнъж и се оказа, че я разбира тая наука по някакъв чуден начин. Та ще има златен медал за завършването. На мен зорът ми беше да му покажа да не се предава, а да пробва. Доне ме е разбрал.
Започвам да се чудя дали да не пробваме Испанската и 1ва английска. Той иска 2ра английска защото ни е близо,  пеша отива. Дайте съвет.  Балът му е 443,5.
Успех в  НГДЕК!

За 2АЕГ ще стигне балът.
Вече зависи детето какъв език иска да учи. 🙂

Честити рожденици!
Успех на всички деца днес в НГДЕК!

Общи условия

Активация на акаунт