СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 790
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Здрави и щастливи да са рождениците!
Ра, дано всичко се нареди!
Много е изписано, и уж четох, четох, ама за какво В2 говорите. Аз доколкото знам 12 клас в нашата англииска излизат с В1. Имам 2 девойки познати и двете бяха на уроци, за да вземат В2 и се явиха допълнително на някакъв изпит. За протокола едната завърши с пълна шестица - тоест не са деца, които да се скатават.

# 916
  • Varna
За Варна статистиката не е ли излязла?

# 917
Здравейте,
Моето дете също има поне 10т. по-малко от очакваното по мат. Като ви  чета за писаното на матурата "оторед и отзад на листа", я попитах дали и тя не е писала отзад. Писала била и не само тя, квесторите в стаята им казали, че може и от двете страни да се пише... Сега кого да отида и да гръмна ми кажете?!?!?🤬🤬🤬

Моето дете също е писано от двете страни и точките му бяха върнем реални, спрямо това, което каза, че е написал има разлика 1,5 точки, което е допустимо.

# 918
Момата каза, че доколкото помни, на гърба на зад.19 и 20 имало голям надпис-Не се пише... Та там не писала, иначе също двустранно е драпала🤭
Точките са нагоре с 2-3 от това, което сама си беше изчислила💃

# 919
  • София
Момичета ,синът ми също е писал от двете страни на листата и така е казал квесторът.Само не трябвало да излизат от ограничителните линии.Той има 96т ,така не са останали непроверени тези страници.

ra2 ,не му ли преливат тромбоцити?Аз като бях на химиотерапия, за малко да се наложи преливане,но успяха да се вдигнат стойностите.Аз пиех Герисан и много сок от червено цвекло и салата с него приемах.

Честито на вчерашните и днешни рожденици,да са живи и здрави!

# 920
  • в очите на дъщеря ми
ra, това с тромбоцитите, не добре така ли? Офф....
Така е девойки, дано всяко дете намери своето място и своето училище! И дано успехите им в живота не се определят/ зависят от точките в НВО то.

# 921
Става модерно да е човек буквоед /точковец и запетайковец/, също и да се възползва на макс от т.нар. "заучена безпомощност". И аз се пробвам с тая Фатка- еле пък във банката- призеленяват, ама аз наистина не разбирам обясненията им, поднесени в стил- "абе, толкова ли си тъпа, че не схващаш високопарната терминология?!" И искам да ми обяснят на разговорен език.
Още не са за преливане, под 50 трябва да са. Продължаваме с кортикостероида, герисана... Той пиеше до вторника, спря ги за 2 дни и в петъка- надолу като камък, 2х под стойността в понеделника.

# 922
Аз понеже чета, анализирам и се опитвам да го сведа до нещо, което помня лесно, стигнах до извода: на първи модул се пише едностранно, на втори - двустранно. Така казах и на детето. Точките са му ок - би трябвало да не съм го подвела.

# 923
ims,роузи, честити да сте, да илядите дет се вика!
Ние нищоправиме ....т.е прекрасната е като отвързана, а аз като утрепана. Както стана ясно и видно тя не е от "онези"( нали знаете, че първите 5 страници от справочника съм ги закопчала с телбот, това още преди да излязат резултатите) и най-вероятно за най-желаното училище няма да ни стигне бала, но се надявам на втория вариант. Ноооо не може всички да са с 450 + въпреки, че според тона наложен в последните страници на темата, тези с "неподходящия" бал, нямат особени житейски шансове.

Да бе нямат, имат и още как.

# 924
  • София
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! 😊
Ims, Честит Рожден ден и на теб! Много здраве, радост и успехи ти желая!
Черпя ви виртуално с една домашна торта🙂
Скрит текст:

# 925
Роузи, честит рожден ден и на теб. Да си здрава и щастлива!

# 926
Здрави и щастливи да са рождениците!
Ра, дано всичко се нареди!
Много е изписано, и уж четох, четох, ама за какво В2 говорите. Аз доколкото знам 12 клас в нашата англииска излизат с В1. Имам 2 девойки познати и двете бяха на уроци, за да вземат В2 и се явиха допълнително на някакъв изпит. За протокола едната завърши с пълна шестица - тоест не са деца, които да се скатават.
.   Моята девойка с ППМГ тази година на ДЗИ английски беше ниво В2.

# 927
  • Mars Hotel
Роузи, жива и здрава бъди!
Ра, стискам палци и дано нещата се наредят по възможно най-добрия начин.
Мамзелче,
Скрит текст:
хич да не ти пука. Скоро ще се успокоят нещата в темата и всичко ще се върне постарому. Засега дръж положението с малко дзен и повечко дзън. Laughing

# 928
  • в очите на дъщеря ми
роузи,  ама ти ли си я правила😯😯 , страхотна е!
Я,  да взема и аз да питам,  начи на първо място  пишем най- желаното у/ще с две паралелки, на второ място пишем резервния вариант, при него правим бал с 10-15 точки над минималния, спрямо миналата година, та имаме ли шанс за класиране в него? Дали правилно обясних?....
Светлица Благодаря,  наистина приемам нещата много лично, това е защото смятам, че когато са намесени деца, думите на възрастните, трябва да са много премерени! Но факт, че темата се напълни с мами дошли да се "изфукат"...и надсмеят..

# 929
  • Варна
За Варна статистиката не е ли излязла?

Не, не е излязла. Трябва да я публикуват на сайта на РУО
Аз също искам да питам за Варна. Моят син иска да учи немски, интересува се само от коли, така че има идея след гимназия да ходи да учи в Германия. Сега възникват чуденки дали е по-добре да се запише в Първа ЕГ с немски, където ще учи мнооого немски или в МГ паралелка с немски, където ще учи и МАТ и информатика, надявам се и достатъчно физика, които ще са му необходими след това. Идеята е, че дори и да има пропуски по езика, има езикови центрове, където може да навакса, докато ако има пропуски по физика, да речем, по-трудно е да запълва. Дали има някой с дете в едната или другата гимназия да сподели опит?
Големият ми син, сега в 9 клас, преди 2 години имаше бал около 410. Учи си в езикова гимназия, продължава да не си дава много зор. Тренира лека атлетика и ще ходи на Европейско, на Младежки олимпийски фестивал. Пука му, че му дреме колко точки е имал на матурата. И на изпит за сертификат за език се записа ( френски ). Тъпо е това мерене на точки пък

Общи условия

Активация на акаунт