СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 775
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
За Пловдив вече са обявени училищата, където могат да се видят работите на учениците. Щерката иска да идем, дано успеем да се организираме, че са два дни само.
https://www.ruobg.com/news/read/id/1914

# 1 006
В "школо" пише така:
Информация за реда и мястото за запознаване с писмените работи на
учениците от НВО в VII клас ще бъде публикувана на сайта на РУО –
София-град не по-рано от 27.06.2022 г.
Оформена по всичко, отсъствия-извинени. Нищо не пише кога ще раздават дипломите, аз за това отворих да видя.

# 1 007
  • София
Надявах се да има нова тема от този понеделник и само да я маркирам за следване. Обещавам да не се изказвам в нея, че разбираемо нервите са опънати.
Мога да я пусна ако няма кой друг, но току виж съм зачистила (без да искам) някоя важна информация от 1-ва страница и тогава да видите какво ще става Joy

# 1 008
Всеки ден влизам в профила, подсъзнателно се надявам да вдигнат малко точките, че сме на кантар, за каквото иска Simple Smile))

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:46 от Не се сърди, човече

# 1 009
  • София
Довечера мислех да пусна нова тема, че тази беше до 27.06 за резултатите. Но ако иска някой може и преди това да пусне.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:46 от Не се сърди, човече

# 1 010
Здравейте,
Интересува ме след завършване на ТУЕС с какво ДЗИ кандидатстват децата, т.като гледам, че те в 11 и 12 клас учат само бел, мат. и техните си спец.предмети, нямат като другите училища профили? Ако реши да смени направлението, например да кандидатства в УНСС има ли подходящо ДЗИ? Може би математика?

# 1 011
  • Пловдив
ТУЕС не е ли професионална гимназия? В такъв случай второто ДЗИ вече им се явява изпитът по професия - от специалните предмети. При евентуален завой вероятно ще може да се яви на трето ДЗИ, което по желание

# 1 012
  • Пловдив
През половин час отварям сайта на РУО за информация за статистиката за Пловдив.Дано днес я качат  за да се види горе-долу общата картинка и окончателно да решим реда на желанията.
Чудя се дали дали да  ги подам онлайн или да  се разходя до училище -гнездо.Страх ме е да не объркам нещо ,което няма как да коригирам,До колкото знам в училищета гнезда може да се поправят грешки  или бъркам?

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:43 от Не се сърди, човече

# 1 013
  • София
Здравейте,
Знаете ли дали работа може да се разгледа само от родител без ученикът да присъства?
Дъщеря ни е под карантина заради ковид, а нашата като контактни лица изтича 3 дни по-рано и можем да видим работата в последния възможен ден.
Благодаря на всички за всеки пост тук!

# 1 014
Здравейте,
Знаете ли дали работа може да се разгледа само от родител без ученикът да присъства?
Дъщеря ни е под карантина заради ковид, а нашата като контактни лица изтича 3 дни по-рано и можем да видим работата в последния възможен ден.

desitka*, мисля някой онзи ден спомена, че е разглеждал изпитните работи (на внуците си, ако не се лъжа) предни години без присъствието им. Мисля, че не пречи да се пробвате.
Да се оправя бързо детето.

# 1 015
  • София
Здравейте,
Ако имате документ за карантина на детето - протокол от РЗИ или теста за Ковид, мисля, че ще ви влязат в положението.  Не пречи да пробвате с тези документите.  Успех!

# 1 016
Деситка, аз ходих без детето.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:30 от Не се сърди, човече

# 1 017
  • София
Ако имате документ за карантина на детето - протокол от РЗИ или теста за Ковид, мисля, че ще ви влязат в положението.  Не пречи да пробвате с тези документите.  Успех!
Имаме само + тест за нея.
РЗИ още не са се свързали с нас (то ще мине докато си свършат работата) и нямаме документи, че сме под карантина. Ние сме се изолирали сами.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:31 от Не се сърди, човече

# 1 018
В РУО София са публикували училищата гнезда.

https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2022/06/gnezda_spisak-2022.pdf

1. ПГ ПО ТРАНСПОРТ
2. 17. СУ „Дамян Груев“
3. 132. СУ „Ваня Войнова“
4. 96. СУ „Л. Н. Толстой“
5. 131. СУ „К. А. Тимирязев“
6. 130. СУ „Стефан Караджа“
7. ПГ по дизайн „Елисавета Вазова“
8. 29. СУ „Кузман Шапкарев“

Забележка: За ученици от училища от други региони – 29. СУ „Кузман Шапкарев“

# 1 019
desitka*, мисля някой онзи ден спомена, че е разглеждал изпитните работи (на внуците си, ако не се лъжа) предни години без присъствието им. Мисля, че не пречи да се пробвате.
Да се оправя бързо детето.
                    Да,аз разглеждах работите на внуците си в три поредни години - 2021,2020,2019.Само по БЕЛ,защото не ми се ходеше до Джон Атанасов.Носех със себе си бележката от у-ще.Влязох попитах къде мога да ги видя,обясних,че са на почивка и аз съм бабата и никой нищо не ми отказа.Отговориха на всичките ми въпроси.
                    ПП.Нямах пълномощно.Двама ги записах аз по същия начин.С пълен набор документи и обясних,че са на почивка.Никой не ми създаде проблем,че детето го няма.Да не забравя на заявлението децата се бяха подписали,защото го свалихме от сайта на у-щата.Само девойката беше с мен при записване,но ние всъщност отидохме да подадем за второ класиране и тя се тръшна насред двора,че иска да учи само тук "защото това не е училище,а дворец".И добре,че аз винаги нося всички документи та не ни се наложи да се връщаме за нещо.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 11:23 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт