233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 164
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Днес ще се разкарам значи до Пени заради тези кадъръмчета. Не знам многогодишни ли са или едногодишни, но все пак ще взема цветове

# 436
Казах ви, вчера за бурята и прохладните нощи, ама не четете. Прескачате и игнор биете. 😅

Айде, прохладно да ви е, че не е за дълго. 🌞

Пипи, успех с резултатите и Франция мога да ти дам кат  довтасаш у нас! 🤞🙏

# 437
И при нас разхлади. Не съм вярвала, че толкова ще се радвам на дъжд. Но градината имаше спешна нужда от вода. Резервоарите са пълни и можем да си отдъхнем.

Мони, точно този четвъртък и петък чакаме с нетърпение да минат. Устните матури на голямата са тогава и се надявам да си отдъхне след това.

Пипи, стискам палци да не е нещо сериозно.

# 438
  • Germany
Джей, успех на дъщеря ти!

# 439
Успех на дъщеря ти, Джей!
И после да ни я покажеш абитуриентка!

Другата година ние с Мони ще треперим за нашите синковци. Когато/ако големия си вземе абитура, банкет ще дам. Хау!

# 440
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бела, едногодишни са, но имат много семенца, едни черни ситни и се разпространяват почти сами. Освен ако не са хибриден сорт.

ЛЛ нищо не иска, освен здр.карта и датите, които да напише на болничния.
Мъжът ми лежи и не му е добре, ние сме негативни и фит.
По случайност децата се ориентираха да спят при мен и той зае детската, защото той беше в командировка и се прибра късно. та без да искаме сме са самоизолирали от него...

Успех на всички деца, които имат изпити или други зорове!!!!

На мен не ми е ваканционно, а нервно.
Някой има ли опит с bioidentische Hormonen при пре- менопауза?

# 441
ДжейДжей, успех на девойката!

Вечерница, да покажеш роклята като стане готова. Simple Smile Аз също реших, че е време да ушия нещо и за мен (детето и половинката все ме пререждат) и вчера си поръчах 7 списания (не, че нямам, но така по-нови кройки ми се искаше да имам).

asyalein, бързо да оздравява половинката! А на теб спокойствие!

# 442

Впрочем,  вчера в Penny видях калдаръмчета. Искаш ли?

Много благодаря, но ще ми трябва нов балкон. 😂 И аз видях в Obi, но не бяха кичеста като по спомените ми. Сега ще си донеса семена от Варна.

# 443
  • Germany
Успех на девойката на Джей🤞
Тук абитура мина отдавна. Даже предната седмица в петък изпращаха абитуриентите в нашето училище.
И аз имам забележки към роклите тази година. Въобще от година на година все по-зле става положението. Или ще е гадна материя, или няма да ми хареса модела. С триста зора съм си купила една-единствена рокля и малкото каза, че съм приличала на продавачка на сладкиши с нея, само ми трябвали смешна шапка и очила🤣 Каза, че трябвало да я нося в Берлин тази рокля, защото в Мюнхен хората били по-консервативни, а аз много съм се набивал на очи с нея. А роклята даже не е толкова шарена…

# 444
PeaPink, накара ме да развихря фантазия. Представих си те така. Grinning

Аз съм си харесала една шарения, но май няма да си я поръчам.

# 445
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ти кажи кои списания поръча.
Аз ни готови си харесвам, ни кройки...

3 плата изкарах и не мога да си харесам кройка (трябва и да е лесна, че с децата нямам време).
Днес сутринта видях една дама със семпла, черна рокля, но до глезените. Хем не се харесвам, хем не са ми удобни... но пък тя изглеждаше добре! няма угодия.

# 446
# 447

Като говорите за летни рокли - вчера ходихме с щерката на шопинг. Нищо не намери горката. Ако ѝ хареса модела, платът не струваше, ако ѝ хареса плата, моделът бабешки.

Аз имам същия проблем с тукашните рокли, затова си купувам от България летни. Някак си там ги нацелвам.Blush

На абитуриентката успех! Имам още 4 години дотогава.

# 448
  • Germany
Ахахахаах, Синьо. Явно така ме вижда и детето. Абе нормална ленено-памучна рокля си е, но е на цветни лентички. Малко, като покривка за пикник🤣 Но е някак свежа и ми стои добре. Обаче аз съм консерва по принцип и не нося много цветни дрехи (да не кажа хич), та явно детето нещо се е шокирало с толкова цветове. Твоята шарения е много хубава, но и аз май не бих я облякла. На другите хора много ми харесват цветни неща, цветя, птички, та дори и неон ме радва.
И аз имам семпла черна рокля до глезените, но не я нося вече. Някак си на расо ми прилича. Всъщност май и черното избягвам.

# 449
Успех на очакващите изпити и бързо оздравяване на болните!

Möß, много ме изненадваш с написаното за абитура на синът ти. При теб дисциплината е издигната в култ, така да се каже. От къде идват съмненията?  

На моят син му остават още 3 класни, но на гъсто  - утре, петък и понеделник и после пей сърце. До края на септември, когато пак ще почне зора са си 3 месеца - почти като лятната ваканция в БГ. А до ваканцията в БГ имаме месец и половина. Вече приготвям списъците.

Общи условия

Активация на акаунт