233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 149
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Пожелавам за пореден път на всички болни бързо оздравяване !Аман от болести и болежки! 🤞🙏

Че от къде на къде? На теб някой пожела ли ти онзи ден? Яяя, без излишно лицемерничене. На сила хубост не става. Който иска да се нарежда на редицата и да прави мили очички.

# 496
Пожелавам за пореден път на всички болни бързо оздравяване !Аман от болести и болежки! 🤞🙏

Че от къде на къде? На теб някой пожела ли ти онзи ден? Яяя, без излишно лицемерничене. На сила хубост не става. Който иска да се нарежда на редицата и да прави мили очички.
Немски каза, да съм мила и добра!☝️Него всички го харесват, искам и аз! 🤣
От списъка на Бибит, всичките точки ги имам! 🤪Болен здрав носи! 😂

# 497

Софт, кажи им да се държат здраво за полата/панталона,че ше пуцаш🌪😆

На мен ми идва да ги почерпя. Сетих се, че трябва да връщам лаптоп и два монитора да му се не види. Може и по пощата всъщност. Германците така правят при нас поне.

В AfA наистина ли задължително трябва да се регистрирам? Ами ако не искам? Има ли глоба или и аз не знам какво?

Коктейл, точно. Камък ми падна от сърцето. Грам време нямах за търсене на жилище. Дъщерята и гаджето намериха, него даже ще го местят в Abteilung в Кьолн. Тя почва аусбилдунг на 1 август там. Мъжът ми между другото също започна преди месец и нещо нова работа в Кьолн и е супер доволен. Само се ядосва защо не е напуснал старата работа по-рано. Големи промени, голямо нещо.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 20:14 от Анонимен

# 498
Мен първия път ми казаха, че е задължително . Отидох на място, веднага ме питаха какво работи мм и съответно ме върнаха 🤣.Опитах се да кажа, че не съм там доброволно, но не ме излушаха.

# 499
А, добре. Мъжът ми като напусна предната работа не се регистрира, но той пък вече беше намерил нова.

# 500
  • Germany
Мисля, че трябва Софт или поне по-рано беше задължително. До няколко дни от момента в който получиш известието. После вече можеш да ги уведомиш, ако имаш нова работа.
Borty, аз съм пропуснала, че и ти си болна, но да се оправяш 🤞
На  Бибит симптомите за Ковид ми звучат, като тези за перименопауза 😆 (скоро се информирах по въпроса).

# 501
Мисля, че трябва Софт или поне по-рано беше задължително. До няколко дни от момента в който получиш известието. После вече можеш да ги уведомиш, ако имаш нова работа.
Borty, аз съм пропуснала, че и ти си болна, но да се оправяш 🤞

Ама не става онлайн и щели да възстановят услугата на 15 юли чак. Трябва да ходя да се редя на опашки. И аз знам, че е задължително, но не знам има ли последствия, ако не го направиш. Ще звъня по телефона утре.

# 502
Има срок задължително! Мен работодателите ми казаха, да се регистрирам. Правилно Софт ,и аз бих се обадила на място.

Пеа, напълно съгласна. Мен ми харесва заглавието "Bibit list"вместо останалите две 😂😍

# 503
Soft Click, не е задължително да получаваш Arbeitslosengeld 1, даже много ще ти се зарадват ако не се регистрираш. Но ти се полагат, нали знаеш. Simple Smile Изработила си си ги. Успех с намирането на желана работа. Явно моментът е бил назрял и съдбате е решила да те подбутне малко.

Наскоро стана въпрос за лавандула, та се сетих сега да ви препоръчам лавандуловия мед от ДМ. Български е(!) и е невероятно ароматен.

# 504
Видях го този мед, но не знаех, че е български. Ще се пробва.

# 505
Имаш задължение в 3 дневен срок след получаване на кюндигунг да се регистрираш в Arbeitsagentur. Аз много се задържах на моята работа и супер ми е писнало, но си имам моите причини да ги търпя, поне до другата година. Оф, големи сте подстрекатели в тая тема... Коктейли друсам почти всеки ден, замислих се отново да си купя диаманти, сега пък се питам дали пък си струва да ги търпя моите работодателите.

# 506
  • в сърцето на един мъж...
Ася, дано бързо се оправите!
Аз сама си пуснах кюндигунг, ама не смятам да се регистрирам, щото новата работа ме чака на прага. Виж ако има начин да си ида по-рано и да не карам третия месец от кюндигунга, ще е супер, ама няма май как Sad Или ще боледувам...

# 507
Едно време като по-млада 🤣сама се задължавах да взимам решения, сега чакам да ми дойде изотзад.
Коктейли друсам почти всеки ден, замислих се отново да си купя диаманти, сега пък се питам дали пък си струва да ги търпя моите работодателите.

По-добре коктейли от колкото доктори! Виж диамантите, мани работодателите 😂

# 508
Коктейли друсам почти всеки ден, замислих се отново да си купя диаманти, сега пък се питам дали пък си струва да ги търпя моите работодателите.

Царски си живееш, царски!

# 509
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Софт, с увеличение и диаманти приключи тази работа, дано и новата така да започне.

И аз пия коктейли: смески чай 😂

Общи условия

Активация на акаунт