233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Според мен, тук в училищата ги глезят за важните неща и  побъркват от изисквания за пълни глупости. После като излезнат от училище не знаят на кой свят са...

При нас като се развали времето две неща изчезват:интернет и водата 🤣

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:48 от Анонимен

# 526
Пак 30 градуса стана тук.

# 527
При нас е 35°в момента...утре щяло да е 20° 🤣
И после ще играе Bibit list 🤪😍

# 528
  • Немция
При нас е 35°в момента...утре щяло да е 20° 🤣
И после ще играе Bibit list 🤪😍
Хаха, ще се чудим корона ли е, друго ли е?!
Тази вечер при нас ще има гръм,  мълния и дъжд, след тях прохлада...

Ася, как сте?

Коктейлски, училището е носител не само на позитивни, а също и на негативни емоции.
Има изпитен стрес, социален стрес (мобинг, лоши взаимоотношения със съученици, учители). Психиката може доста да се товари, неусетно дори, и още как.

# 529
Благодаря на всички Hug
И това ще мине, някак си
Влизам да се къпя сутринта, няма топла вода, припомних си преди малко какво беше с режима на водата миналия век

Говори ми за воден режим, говори ми! Laughing
Аз съм от град в България, известен с дългогодишния си воден режим. Сега като се сетя, чудя се как сме издържали на тва чудо!
И при мен е топло, но не се оплаквам, разхлаждам се с вода от хладилника с ментови листенца и лимон.

# 530
Pipi, ти ит Стара Загора ли си? Щото там си бяхме години наред на воден режим.
Още като се сетя и ми става зле.
От влагата в момента ми се обади астмата и съм на легло. Вдигнах дозата на 2х2,а обичайно съм само веднъж сутрин. Голяма гадост!
Папурче, моята дъщеря е на същото мнение за нейния випуск - елитна гимназия, в 12 клас произнасят "шуул" вместо скуул. А познанията са им пълна катастрофа.

На болните да се оправят!

# 531
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, мъжът ми вече става, аз втора нощ бях с 39С и основно спя.

Децата са фит. Досега само сина не е бил положителен, днес и моят тест беше +

# 532
И при мен е топло, но не се оплаквам, разхлаждам се с вода от хладилника с ментови листенца и лимон.

Прочетох водка от хладилника и бързам да дам съвет, че моята водка я държа във фризера и там да сложиш твоята. Офффффффффф.

# 533
Вечерница, не. От Враца съм. 84-та - 94-та трая водният ни режим, последната година я пускаха на 2 дни за по няколко часа вечер, а хората от горните етажи не бяха виждали течаща вода с месеци. Бях бременна тогава с малкия син и се чудех как ще го гледам. И точно преди да родя, водния режим спря! Laughing
Но дълги години имах страх от спиране на вода и държах пълна кофа  в банята, а на терасата - една туба 10литра.

@Докторе, аз съм много скарана с водката, не помня от кога не съм лизвала таквоз нящо. Иначе, ракийката точно там я държа, на студено!

# 534
@Докторе, аз съм много скарана с водката, не помня от кога не съм лизвала таквоз нящо. Иначе, ракийката точно там я държа, на студено!

И аз с ракията съм скаран, ама нека да се отъркат една в друга... бутилките. Не ми пречи!

Ще разливаме ли днес алкохолец, да знам? Заприличахме на трезвеници тука.

# 535
Аз съм готова!Наздраве на всички! 🍷🍸🍹

# 536
След малко отварям една бирица. По традиция тъмно/светлите много ми горчат!/, само да се опече вечерята!

# 537
  • Немция
Ася, дано вече мине тази гадна Т и ти проблесне!

Като ви чета, къде ли не е имало воден режим ... Особено по високите етажи на блоковете много се усещаше, първо там водата първа спира и последно идва.
Ние сме в къща и знаехме от съседи във високите блокове до нас как е.

За алкохола съм най-много на Jever Pils. Още не е сигурно дали ще си налея. Grin

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 19:17 от Бибит

# 538
Бурята дойде. Дано Софт днес е мила, бяла и добра, и се задържи. За сега само много силен вятър и горещ въздух, ама и това е нещо. Чакам дъжд, дъжд... ако завади, ще налея едно уиски, за да посрещна хубавото време.

# 539
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ние не сме имали воден режим, само на тока.
Та вода имахме, но като няма ток да се стопли, пак с кофи и легени се миехме.

Гледахме ТВ с ток от акумулатор. Иначе готвехме на газ и това не ни бъркаше, ядяхме на нещо като кандило: буркан с вода, отгоре слой олио и един фитил, че и свещи нямаше. После имаше подобрена версия - вместо олио нещо друго гореше, но не помня какво. Беше бяло, но не като свещ.

Общи условия

Активация на акаунт