Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 929
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Козлодуй
За Мавриций не се изискваше покупка изобщо, само за предметните награди (над 30 лв.)
А какво точно се изискваше за да участваш?

# 1 036
В dm има ли четки за коса с естествен косъм?

# 1 037
pvacheva

yanyan, сещам се, че има със смесен косъм(естествен и пластмасови зъбци), само с косъм мах не.

# 1 038
  • Козлодуй
Не става ясно обаче необходимо ли е регистриране на касовата бележка или маркиране на картата е достатъчно - четох правилата но и сега не са ми ясни

# 1 039
Щом пише, че е без покупка, за каква касова бележка става дума? Томболата е приключила иначе.

# 1 040
Как да не става ясно?
Ето, оставям линк, скролбете малко и си вижте общите условия.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/uchastvayte- … o-nagradi-1629256

# 1 041
  • София
Днес пазарувах в ДМ в Мега МОЛ-а.  Беше добре зареден. Забравих да ги питам вълшебните кърпи за баня, които пуснаха по Коледа за какво точно се ползват.
Вие за какво ги ползвате в банята? Моята още не съм ползвала.

# 1 042
Днес пазарувах в ДМ в Мега МОЛ-а.  Беше добре зареден. Забравих да ги питам вълшебните кърпи за баня, които пуснаха по Коледа за какво точно се ползват.
Вие за какво ги ползвате в банята? Моята още не съм ползвала.

Здравейте, кои са тези кърпи. Изпуснала съм.

Аз ползвам препарата за неръждаема стомана и против варовик, и верото им. Взех и кърпички за сушилня, харесват ми, въпреки че не остават силен аромат по дрехите.

Имат едни полиращи кърпи за съдове, разкошни са. Много ги харесвам, ще си взема и още 2, че само тях пера отделно и микрофибърни.

# 1 043
Здравейте,
Присъединявам се към темата. Обожавам ДМ, нямам наблизо, но винаги като ходя наред-назад задължително влизам. Обожавам им душ геловете, тези нa Balea, когато захранвах малката предимно от тях пазарувах пюрета, лакомства от там им взимам. Наскоро открих 2 таблетки, които се разтварят във 1литър вода и почиствам плота в кухнята.

# 1 044
  • София
Наскоро открих 2 таблетки, които се разтварят във 1литър вода и почиствам плота в кухнята.

Може ли снимка на тези таблетки. Simple Smile
Напоследък попадам на нервни продавачки в ДМ.

# 1 045
# 1 046
Наскоро открих 2 таблетки, които се разтварят във 1литър вода и почиствам плота в кухнята.

Може ли снимка на тези таблетки. Simple Smile
Напоследък попадам на нервни продавачки в ДМ.

Да, ето ги. Има два вида, аз взимам multi за почистване на повърхности. Не мога да прикача снимка сега, но са в зелена опакова, по същия начин от линка, който е приложила  Г-жа Рамацоти.

# 1 047
Момичета препоръчайте хубав овлажняващ крем за лице за суха кожа. Да попива лесно без да стои бяло или да се лющи после, да прави кожата сияйна и лъщяща Sunglasses

# 1 048
Не знам кой твърдеше, че четката на Дм няма упътване на български.
Има в комплекта.

Тъкмо я взех и вече е поставена да се зарежда.

Но не разбирам на самото зарядно, другите щръкнали за какво са.  Главите ли се слагат там?
Не може ли върху самата четка да се държи накрайника, докато се зарежда?

И забелязвам, че главата не влиза докрая, дано това не е проблем като се мокри.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 20:04 от alethea

# 1 049
На моята четка (звукова на друга марка), главата не влиза до края. Даже в утпътването е писано, че трябва да остане разстояние 0,5 см.

Общи условия

Активация на акаунт