Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 824
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 1 065
На първо четене, разликата е осезаема в главите.

Наистина въртеливите движения са непълноценни според това, което усетих с новата четка.
Не мога да го обясня добре, но самото четкане се усеща по друг начин. Като че ли по-обстойно навлиза в пространството между зъбите.
Пробвала съм досега само функциите clean, другите не съм.
Whitening  e по-интензивна и при сензитивни Венци вероятно няма да се усеща добре.

Ще продължа да правя съпоставка.
Мисля старата четка да я сложа в несесера за пътуване, а по-предишната ще я закарам на къщата.

Да влязат в употреба и те, вместо да стоят така.

# 1 066
При вас има ли големи котешки консерви? В два магазина в Пловдив виждам само кучешки и то много малко, а котешки изобщо няма.
Защо ли изчезнаха се чудя ?

# 1 067
  • Кърджали
И при нас няма в Кърджали от известно време и си мисля, че ще им вдигат цената или имат проблеми с доставката.

При вас има ли големи котешки консерви? В два магазина в Пловдив виждам само кучешки и то много малко, а котешки изобщо няма.
Защо ли изчезнаха се чудя ?

# 1 068
  • пустинята Гоби
Цената на голяма част от стоките в ДМ е вдигната, защо да крият консервите вместо да си ги продават? Явно не ги внасят в момента, както всички знаем, често се случва.

# 1 069
Dm имат огромен проблем с доставките. Питала съм няколко пъти за продукти на Есенс, все това е отговора. Предполагам същото е и с консервите. По едно време и прах за пране денк мит беше изчезнал.

# 1 070
За Есенс не писа ли някой че си сменят вносителя и затова така, не знам това нещо дали се изглади. Лили ги зареждат, но май те си ги внасят наред с останалите неща дето продават. В ДМ някой знае ли дали разчитат да се внесат първо тук от друг вносител или си ги доставят те?

# 1 071
Моля,момичетата,които имат чупливи коси и ги изправят редовно да споделят с какво заглаждат косъма,така да се каже 😁😏...Има ли друг подходящ продукт в ДМ освен кристали за коса?Ако са само кристалите,може ли да споделите кои точно са добри като цена спрямо съответното качество?☺️
Благодаря!🌷
Бъдете здрави! 🍀

# 1 072
В Лили има една миниатюрна Индия повече неща на Есенс, отколкото в ДМ. И на двете места е трагедия.

# 1 073
В  дм центъра на Бургас и в Меден рудник ,изчезнаха капсулките с маслата на Балеа , и с тях ли има проблем ?

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 14:50 от sunrise_67

# 1 074
  • София
Появи се отново 4-пластовата тоалетна хартия. Разбира се с подобрена цена - 15,99 лв за 10 рула.

# 1 075
Препарата им за вълна, който е бяла опаковка ми мирише на спирт. Пробвахте ли го?

# 1 076
Ох поне 3 дм обиколих и никъде няма резервни глави за тая сонична четка.
Ако не доставят, пак ли ще се връщаме на орал би-тата, Joy

# 1 077
  • пустинята Гоби
Главите на четките Филипс стават за тази четка. И зарядните стават - това като инфо. Аз съм събрала 4-5 зарядни на Филипс и пробвах, че не ми се ровеше за зарядното на Донтодент четката - зареди се без проблем.

# 1 078
Написах го вече, ама явно са мн.скъпи спрямо тези на Дм.Но ако няма налични аз бих си купила на Филипс или ще си поръчам от Алиекспрес заместител.

# 1 079
  • пустинята Гоби
Скъпи са, да, но аз примерно съм купувала от Амазон голям комплект на прилична цена. Човек може да си купи и от немския ДМ като съчетае покупката с други неща и ползва превозвач. Има опции.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 11:15 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт