Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 812
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 1 080
Главите за другите четки на ДМ също трябва да стават на тази. От тях гледам че има налични.

# 1 081
Ако имате предвид главите за незвуковите четки на ДМ - не, не стават. Те стават за четките на Орал Б.
Аз поне не се сещам да имат други глави, освен тези два вида.

# 1 082
Предполагам че за Аctive cross става въпрос. За тези уж пише друго. Grin

# 1 083
Тези не съм ги виждала досега май... Но пак си изглеждат като за Орал Б.
Някой, ако ги е ползвал, да сподели, моля. Би било полезно.

# 1 084
Стават за Oral-B тези, но това е стария модел четки, не sonicare.

# 1 085
  • София
Препарата им за вълна, който е бяла опаковка ми мирише на спирт. Пробвахте ли го?
Нормално. Той е Ultra Sensitive, което значи, че е без аромат.

# 1 086
  • пустинята Гоби
Active Clean накрайник не виждам как ще пасне на Sonic Care четка. Най-малкото самото захващане долу към основата е друго. Просто умниците не са превели, както трябва упътването и човек остава с впечатлението, че може и да пасне. Разгледах немския сайт с гугъл транслейт - друго пише - https://www.dm.de/dontodent-aufsteckbuersten-active-clean-p4066447123708.html - "Fits all Dontodent Active and most Oral-B battery toothbrushes"

# 1 087
  • София
Кой течен сапун измива (дезинф) най-добре?

# 1 088
  • Козлодуй
Аз взех от всички видове включително и пълнители в плик течни сапуни за да ги изпробвам само този на медикс има антибактериална съставка и то в някой видове и разбира се на чисто и на детол има течни сапуни които са антибактериални Simple Smile

# 1 089
Аз ползвам на ДМ антибактериалния сапун, но сега се замисилих такъв ли е наистина? 🤔 Аз не познавам съставките и може и да си въобразявам че е антибактериален 😒
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-techen-sapun-p … 058172491979.html

# 1 090
За антибактериал използваме Safeguard или https://makeup.bg/product/659609/ Spuma di Sciampagna 

Бяха пускали в лидл преди време и заредих тогава от тези пълнители.
Като цяло са ми най-удобни този тип опаковки.

Има ги и в магазините за паралелен внос, а в Лили продават душ гелове на тази марка.

# 1 091
Писах им на ДМ да питам за накрайниците на звуковата четка. Отговора беше "че се очаквало да бъдат заредени, но нямали точна дата". 😆

# 1 092
Моля,момичетата,които имат чупливи коси и ги изправят редовно да споделят с какво заглаждат косъма,така да се каже 😁😏...Има ли друг подходящ продукт в ДМ освен кристали за коса?Ако са само кристалите,може ли да споделите кои точно са добри като цена спрямо съответното качество?☺️
Благодаря!🌷
Бъдете здрави! 🍀

Аз си купувам серума на John Frieda, за непокорна коса, от ДМ. Малко ми е скъп, но изкарва много време. (Изправям по 2-3 пъти в седмицата обикновено, имам гъста коса средна дължина).

# 1 093
Моля,момичетата,които имат чупливи коси и ги изправят редовно да споделят с какво заглаждат косъма,така да се каже 😁😏...Има ли друг подходящ продукт в ДМ освен кристали за коса?Ако са само кристалите,може ли да споделите кои точно са добри като цена спрямо съответното качество?☺️
Благодаря!🌷
Бъдете здрави! 🍀

Аз си купувам серума на John Frieda, за непокорна коса, от ДМ. Малко ми е скъп, но изкарва много време. (Изправям по 2-3 пъти в седмицата обикновено, имам гъста коса средна дължина).
Може ли снимка?

# 1 094
Благодаря!🌷
Бъдете здрави! 🍀

Може ли снимка?

Заповядай.
По принцип използвам този. 50те мл ми изкарват 5-6 месеца.

В момента съм с този, подариха ми го. Пак съм доволна, но не съм го виждала в ДМ.

Държа да отбележа, че кристали не използвам, и не мога да направя сравнение с тях, как се държат продуктите. Престанах преди 10тина години, защото много ми се омазнаваше косата (може би от неправилна употреба, или прекалено много количество).

Общи условия

Активация на акаунт