Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 784
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 095
Barely_Mama_91 много благодаря! 🌷

# 1 096
Вчера взех този серум и го сложих под очите. Почна много да ми пише и да ме боли и го махнах.

# 1 097
  • София
Млада си Пиик! Рано ти е за такива кремове. Търси овлажняващи, не срещу бръчки.

# 1 098
Как рано? Пише 30+ . Аз почти 40 стигам

# 1 099
  • Варна - Черна гора
Как рано? Пише 30+ . Аз почти 40 стигам
Кожата е млада!

# 1 100
Това не е ли крем, а не серум? Аз съм ползвала крема и ми хареса, не съм имала никакви проблеми.

# 1 101
На Balea не ми харесват кремовете за лице. Харесват ми шампоаните, маските за лице и кремовете за ръце. Душгеловете и мицеларните води - стават.

# 1 102
Крем е това на снимката. Бях си го взела и аз да го пробвам - измазах го но не повторих, никак не ме впечатли и май ми правеше и лек кир ефект, та се мажех само вкъщи с него когато няма да слагам грим. За последното не съм на 100%, беше преди време а и като съм го отписала да не го купувам пак, не си правя труда да помня чак толкова.

# 1 103
Вчера взех този серум и го сложих под очите. Почна много да ми пише и да ме боли и го махнах.

Явно не ти понася.Мажеш
ли ретиноли или подобни?

# 1 104
  • София
Това е крем за очи. Имам го и добре овлажнява, но друг ефект няма. То и за тая цена не може да се очаква много. Овлажняването пак е нещо де, кожата не се опъва и е добре хидратирана.
PeacockLove, очевидно имаш непоносимост към някоя от съставките.

# 1 105
Серума съм взела аз

# 1 106
Мъжкият серум с кофеин за очи ползвам и съм много доволна, с ролка е.

# 1 107
Аз свърших един такъв... Ефект не видях

# 1 108
Аз май от нищо не съм видяла кой знае какъв ефект да стана по-хубава Grinning Имам си и зловещи сенки под очите, вече и фини линийки че не съм толкова млада... Не се и надявам на нещо от кремове, серуми и прочие. Избирам си ги да ми овлажняват кожата достатъчно, да ми е комфортно като се намажа и да не се "карат" с грим че слагам коректор заради споменатите сенки.
Торбички и подпухвания нямам, та за такива не знам, може и да има ефективни продукти.
За моите "оплаквания" колкото неща съм пробвала, подобрение от козметика не съм видяла. Така ще си ходя явно - нямам проблеми с бъбреци, не съм с ниско желязо, наспивам се и все съм си като същи вампир под очите. Спрях да се ядосвам, казвам си че бледоликите често сме така.
От няколко седмици замених околоочния вечер с шипково масло че приятелка му удари голяма хвалба и на него. И то не можа да ме впечатли с нищо, ама ще го измажа (ако ми стигне търпението).

# 1 109
От ретиноли виждам ефект аз, но не са от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт