Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 794
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 110
  • пустинята Гоби
По-млади няма как да станем, но може кожата да е хидратирана и процесът на стареене да се забави, доколкото е възможно. Аз съм пробвала доста кремчета от ДМ и нищо не ми харесва. От продуктите за лична хигиена и грижа май само душ гелове и течни сапуни купувам и измивен гел за тяло за децата. А и тоник и измивна пяна за лице.

# 1 111
Ще поспамя аз малко, но вече няколко пъти ми се случва към обяд да се загледам в огледалото и да се чудя с какво съм се мазала вечерта, та кожата ми изглежда толкова добре. И после се сещам, че не е от крем, а от повечко(разбирайте нормално количество) сън. Само с мазане не става.

# 1 112
Завиждам на хората, които наспиването ги "оправя" Grinning Все същия вампир съм си, като посинена под очите. Е, ако не съм се наспала съм пребледняла и хептен зле изглеждат кръговете, факт.

# 1 113
Сънят, храната, спортът и водата при мен помагат. Особено спортът много добре действа на кожата.

# 1 114
Сънят, храната, спортът и водата при мен помагат. Особено спортът много добре действа на кожата.

Напълно съм съгласна, особено човек за тъмните кръгове под очите е хубаво да си обмисли начина на хранене - яденето предимно на тежка  въглехидратна храна само ги задълбочава.
 Отделно има хора, чиито черепни кости са такива, че визуално изглежда, че са с големи тъмни кръгове, но всъщност е начинът, по който пада светлината върху него. В такива случаи се слага ботокс, за да се промени ътълът на пречупване.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 10:47 от DARSANH

# 1 115
С ИР съм и съм предимно на ВМНВ хранене близо 5 години... със сигурност не е от тежка на въглехидрати храна при мен. Много други неща ми се подобриха и визуално, освен здавословно, но не и това. Явно кожата ми е много тънка там или знам ли, от дете съм си така, не е да съм ги установила оня ден. И съм и от по-бледоликите като цяло, което също е фактор понякога. Не са хлътнали както при някои хора и самата сянка там да изглежда тъмна, има си цвят под самата кожа.

# 1 116
При мен нищо не помага за тъмните кръгове. Със сухотата се справям с по-богати кремове, но тъмните кръгове ме съсипват. Спазвам хранителен режим (заради Хашимото и хипофункция), 5 дни седмично тренирам с онлайн инструктор, спя си по 8 часа минимум, но кожата под очите ми не се повлиява от нищо. Пачове слагам редовно, ролери ползвах с кофеин и открих, че за мен това още повече влошава нещата със сухотата и само с коректор мога да замаскирам положението. А, и мезотерапии съм правила точно за тази зона, но ефектът е краткотраен и крайно незадоволителен спрямо цената Wink

# 1 117
Аз имах кръгове, като млада. Изчезнаха, когато се научих да пия много вода. Сега пък одъртях и имам торби😆

# 1 118
При мен омазняването е проблем. спя, спортувам, не ям боклуци, нямам акне. Просто имам мазна кожа. За един повод нямах фдт и реших да си купя набързо, нямах време да обикалям. Взех катрис. Ми зле е работата, тия бюджетните фдт са тотал щета при мен. Нито издържа, седи един такъв на петна. Омазнява се.

# 1 119
Кой на Catrice? Catrice HD Liquid Coverage е супер за мазна кожа.

# 1 120
Кой на Catrice? Catrice HD Liquid Coverage е супер за мазна кожа.

Не, all matt.

Liquid coverage също съм го пробвала преди и не е моето нещо. Не знам дали съществува фдт за мазна кожа, който хем не седи като маска, хем да матира добре!

# 1 121
Не, матират до време, това е.Аз или нося транслусентна пудра или попивам с мека салфетка излишния себум.За щастие никой ФДТ не ми оксидира и стои на лицето.
Но сега са на мода “глоу” кожите и грим и аз успешно се вписвам с моя глоу от мазната кожа 😀 Слагам си и хайлайтър и хич вече не гоня мат.Гоня цвят, фина покривност и добро контуриране.

# 1 122
Има истина в това, което казваш, ама понеже аз винаги съм глоу, мечтая да съм вечно мат! 😂

# 1 123
Хаха, ДХЗ и аз съм като теб🤣🤣

Преди много гонех мат, сега вече не ме бърка толкова.

Иначе при мен ДУ не оксидира, и стои матово. Преди беше до около 2 часа на обяд.  От както смених слънцезащитата с тази на Skin 1004 става много добра основа и ми се задържа цвл ден.

Друг много матов фдт е Radiant natural fix all day matte. Той е и мнооого покривен и го използвам когато съм пъпчасала и има много за криене. 😀

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 14:19 от DzhuliB

# 1 124
Здравейте, някой пробвал ли е от така нашумелите на Мейбълин течни червила с лъскав завършек, много се чудя на цвят Peachy?

Общи условия

Активация на акаунт