Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 767
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 125
Мат вече даже не ми харесва ако е брашнян ефект.

# 1 126
  • При децата ми
От ретиноли виждам ефект аз, но не са от ДМ.

Би ли казала кои ретиноли ползваш?

# 1 127
  • пустинята Гоби
Да се оплача - пак са вдигнали цената на кафето, което купувам. От 8,90 го направиха 13,90 и явно не им е достатъчно, днес го купих на цена от 15,90. Беше ми спешно и затова го взех, но вече ще си търся друго кафе. Безобразници!

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 13:21 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 1 128
Да се оплача - пак са вдигнали цената на кафето, което купувам. От 8,90 го направиха 13,90 и явно не им е достатъчно, днес го купих на цена от 15,90. Беше ми спешно и затова го взех, но вече ще си търся друго кафе. Безобразници!

това си е почти 100%... аз точно бях решила да пробвам тяхно кафе. Друг път ще е Simple Smile

# 1 129
Хаха, ДХЗ и аз съм като теб🤣🤣

Преди много гонех мат, сега вече не ме бърка толкова.

Иначе при мен ДУ не оксидира, и стои матово. Преди беше до около 2 часа на обяд.  От както смених слънцезащитата с тази на Skin 1004 става много добра основа и ми се задържа цвл ден.

Друг много матов фдт е Radiant natural fix all day matte. Той е и мнооого покривен и го използвам когато съм пъпчасала и има много за криене. 😀

Коя е тази слънцезащита? Има ли октокрилен?

# 1 130
alethea ето тази е, не я откривам в сайта на Дм, само другите от серията и честно казано тази не съм я проверявала дали има октокрилен
https://barecare.bg/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7%D … D0%B5%D0%BB%D0%B0

# 1 131
  • В един копнеж!

Със замах си купих преди няколко дни тия неща на снимката. Уж четох, когато поръчвах.
1. Маската
Ползвам маски, но за първи път слагам шийт. Първият път ще е и последен. Махнах тоя парцал от лицето си след 5 дълги минути, сега чакам да попие и изсъхне останалото количество по кожата ми. Въпросът е измивам ли лицето сега?! Нари не трябва да нощувам така?
2. Двата Ревокса. Единият е хидратиращ, а другият тоник. Само че на гликоловата киселина(тоника) пише да не се комбинира с други директни киселини или с вит.А. И тук съм в ступор  В хидратаращия ревокс има колаген,аминокиселини, хиалуронова киселина. Някоя от тях директна киселина ли  е?

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 23:24 от Еnchantress

# 1 132
# 1 133
здравейте, имам един бърз въпрос за продукта на денкмит за дезинфекция на пране, това е перилен препарат или се добавя към перилния отделно ?

# 1 134
Слага се вместо омекотител.

# 1 135
  • Бургас
здравейте, имам един бърз въпрос за продукта на денкмит за дезинфекция на пране, това е перилен препарат или се добавя към перилния отделно ?

Аз слагам една капачка от него директно в барабана при прането и още една в отделението за омекотител, после доливам омекотител до ограничителя.

# 1 136
Това е дезинфектант за пране. Ползвам го с дрехите за спорт. Слагам и прах за пране, и от дезинфектанта. На опаковката пише какво количество се слага. Поставя се в отделението за омекотител.

# 1 137

Новите ми придобивки от ДМ
Мнение за фиксатори за грим с грейпфрут
Какъв е ефекта?

Мнение за ретинол на ДМ

И за този пилинг мнение!?

# 1 138
Ретинолът на дм всъщност не е ретинол, а ретинил палмитат - най-слабият и невършещ работа вариант. Съдейки по концентрацията, думичката "ретинол" в състава присъства само за украса. За мен лично, ако ще се купува заради тази съставка, е безсмислен продукт и не го препоръчвам.

# 1 139
  • Deutschland
Кремът за ръце с бляскави частици ли е и има ли хубав аромат?

Общи условия

Активация на акаунт