Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 752
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 1 140
Много хубава консистенция и лесно се нанася, има бляскави деликатни частички, много лек аромат.
На 2 място е глицерин и го проверих в едно приложение, съставът е мн добър
Даже много малко ще си слагам на бузките, защото си търсех точно такава основа с частици, пък те крем за ръце направили.
🪬🥰

# 1 141
Пилингът на Балеа го ползвам. Върши отлична работа, но оставя мазен филм, така че го имайте предвид.

# 1 142
Серумите на Балеа са с ужасни пипети/капкомери или каквото там се води, което възпрепятства изваждането на продукта, направо си е мъка. Особено тези кремообразните - почти е невъзможно да изкараш нещо. Последно се мъчих с този със серамиди на Балеа Бюти Експерт - в крайна сметка сложих помпичка от друг серум, за да си изхабя продукта.

# 1 143
  • Бургас
Серумите на Балеа са с ужасни пипети/капкомери или каквото там се води, което възпрепятства изваждането на продукта, направо си е мъка.
И аз до този извод стигнах. Усещам като тежест, че има в шишенцето още доста, а капкомера на успява да извади продукта. Или се е спукала гумата при мен и не става засмукване.
Миналата година за рождения ден си взех заради намалението от 15% този серум с /уж/ретинол. На мен ми и мирише неприятно като парюм -  бабешки, евтино.

# 1 144
И на мен ми мирише по същия начин ретинола на Balea. Взех го за проба, нямах очаквания да е добър и с такова впечатление останах.
Серумите на Балеа са с ужасни пипети/капкомери или каквото там се води, което възпрепятства изваждането на продукта, направо си е мъка.
И аз до този извод стигнах. Усещам като тежест, че има в шишенцето още доста, а капкомера на успява да извади продукта. Или се е спукала гумата при мен и не става засмукване.
Миналата година за рождения ден си взех заради намалението от 15% този серум с /уж/ретинол. На мен ми и мирише неприятно като парюм -  бабешки, евтино.

# 1 145
Щерката е много доволна от тази маска :

# 1 146
Аз от години ползвам само храната с банан.

# 1 147
Може ли да ми кажете някой хубав лак за коса? Искам да фиксирам ретро вълни, но да не сун като с лепило Grinning

# 1 148
И аз ще следя препоръката за лака:)

И с молба да споделите ако сте попадали на добър ДМ продукт насочен към превенция на косопад, което да стои мазно.

# 1 149
  • Козлодуй
Кое да стои мазно?

# 1 150
Доволна съм от този пилинг, препоръчвам го
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-piling-za-litse-sugar-scru … 058172446917.html

# 1 151
  • Пловдив
Нов купон в приложението:

# 1 152
Нов купон в приложението:

Това само за онлайн пазаруване ли важи?

# 1 153
  • Пловдив
Онлайн и в реалните магазини.

# 1 154

Случвало се е да слагам ампули или лосиони от този тип (превенция на косопад) и ми омазняват косата. Но не ДМ, питам ако някой е ползвал такива на ДМ. То е и до коса

Общи условия

Активация на акаунт