Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 133 769
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 135
Така изглежда:

Има и за бебета, и за чувствителна кожа.

Аз купих за цветно.
Белият прах е страхотен, на работа сме с бели ризи, които пера отделно и бяха сивеещи, от Ариел, но праха ги направи снежно бели!!!
И аз се навих и ще купя. Между другото, сега ползвам прах на тео бебе и слагам към него (за бялото пране) няколко малки лъжички от Oxi power на Denk mit. Програма с накисване. Излизат пак снежно бели Wink

# 136
Вчера проверих в близкия ДМ, пак няма лилава опаковка за цвтено пране. Само бялата и ми се струва с нова цена.

# 137
  • София
mama_na_nana, каква е новата цена?

# 138
Нещо като 6,60....

# 139
  • София
Юни или юли го купих на тази цена.

# 140
Може би моят е от пролетта купуван или зимата още, не полвам толкова прах за бяло пране. Но съм потчи сигурна, че беше 5,85 лв.

# 141
  • София
И аз ще купя за бяло, да имам.

Много съм разочарована от препарата за миене на съдове на Denkmit. Развалиха качеството, по-рядък е вече и едно шишенце го свършвам доста бързо. Преди препарата беше гъст, измиваше много хубаво и го ползвах по-продължително време.
Трябва да си избера друг препарат. Може би Frog.

# 142
А пък при нас има само голяма опаковка от този лилав, а на мен ми е много. Не мога дори да я нося. Малка от зеления и голяма от лилавия са заредени в Бургас на Тройката. Добре че от малък магазин намерих някакъв вносен Ариел, но толкова добре пере че ще купя отново със сигурност!

# 143
  • Пловдив
М не...под 6лв си беше цената в неделя на праха за бяло.

Верото им отдавна не в това, което беше..много отдавна.

# 144
  • пустинята Гоби
Много стоки са с вдигната цена в ДМ. Специално хранителните визирам. Ревах наскоро в темата за цената на мляното кафе от 500 гр., което купувам от години, днес да се оплача от цената на бисквитите с овесени ядки Confused .

# 145
  • Варна
Аз го очаквах този момент, за това се запазих с някои неща, докато не са ги вдигнали. Визирам любими душ гелове, Део спрейове и такива козметични неща.

# 146
Здравейте, мили момичета препоръчайте ми гланц с уголемяващ ефект (от щипещите) и също сух шампоан, ползвам Батист но ми дразни скалпа. 😊

# 147
  • София
Здравейте, мили момичета препоръчайте ми гланц с уголемяващ ефект (от щипещите) и също сух шампоан, ползвам Батист но ми дразни скалпа. 😊

Харесвам сухият шампоан на Лореал - едни зелени опаковки. Даже не оставя никакви следи.

# 148
О супер ще го изпробвам, благодаря 😋

# 149
  • При децата ми
Много стоки са с вдигната цена в ДМ. Специално хранителните визирам. Ревах наскоро в темата за цената на мляното кафе от 500 гр., което купувам от години, днес да се оплача от цената на бисквитите с овесени ядки Confused .

Може ли снимка на кафето?

Общи условия

Активация на акаунт