Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 380
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Незнам какви са цените  на душ геловете в България, но миналото лято дадох 7 лева за един Дав и ме заболя сърцето. После видях Палмолив с шоколад на 9.99 в Кауфланд 😊. Ориентирайте ме моля, за да знам да мъкна ли за отпуската от тук. Благодаря

# 151
  • пустинята Гоби
Душ гелове в ДМ има и по 3-4 лева, аз 10 лева само за корейски съм давали или на Korres.

Ето го кафето в ДМ, има и други видове, включително и на зърна. Аз само това съм купувала.
Скрит текст:

# 152
Скоро си взех един Палмолив с морска сол. 500 мл, от Елитис за 4 лв, в ДМ беше 5 и някакви стотинки, в Кауфланд - 7,50. В Лили не съм го проверявала, но там вече зверски се оливат с цените, та едва ли ще е по-евтин.

# 153
Аз купувам балейските за по 2лв.
Мм е голям прахосник на козметика, една опаковка му стига за седмица и 10лв. за душ гел нивгаш не бих дала 😁

# 154
Балейските душ гелове много пресушават кожата. фа също. Аз ползвам нивеа основно и са ок като цена, аз купувам 750 мл за около 6-7 лв.

# 155
На Балеа улучих един хубав душ гел от натуралната серия мисля че беше.
Само че сбърках шишето и взех с аромат на папая и конопено семе мисля и беше покъртителна миризмата поне за мен. 😂
Бих пробвала отново други аромати, самия душ гел беше хубав.

А аз напоследък когато си правя поръчки от Нотино си поръчвам душ гелове на Dernacol и много ми харесват, цените са между 4-6 лв и са по 250мл, за мен са икономични ползвам ги дълго. А и когато има някакъв код смъква цената.

Иначе ММ и той е голям прахосник, той ползва Denim, миришат уникално и много силно. Понякога ползвам и неговите.

# 156
  • Deutschland
И аз съм прахосница, затова питам.
Благодаря за отговорите

# 157
  • Пловдив
Днес ходих...праха за бяло на ДМ е с нова цена, да...6,69лв.

# 158
Този прах за бяло пране, перете чисто бели дрехи нали, без апликации по тях, емблеми и прочие? Имам бели тениски, обаче все някъде ще има по един надпис върху тях с черен печат , та ако пера тях дали има вероятност да избелее надписа им?

# 159
Аз пера бели дрехи и бели дрехи с цветни елементи.
Нищо им няма, също чаршафите (черни, сиви, бежови) + цветни кърпи.

Моля ако наистина някой е виждал скоро слънцезащитата, която търся горе, ако е удобно бих искала някой да ми купи и изпрати по куриер.
Наистина много ми хареса, а на мен ми е много важно да няма октокрилен, та този продукт на Балеа ми е много полезен.

А прахът за цветно пране хубав ли е? В лилавата опаковка.

# 160
Аз си пера с този прах и белите дрехи с цветни елементи и нищо им няма. И за цветно е добър този в лилавата торба. Серията nature не ме грабна.

Alethea, ако видя в нашия, ще ти пиша за слънцезащитата.

# 161
  • Пловдив

хубав е. От него нямаше обаче...
С праха за бяло пера всичко бяло, да.

# 162
Ок е според мен, не се е отличил с нещо специално. Този за черно/тъмни дрехи обаче хич не ми хареса, няма да го повторя, някак избелели и сивеещи са ми тъмните дрехи след него.
Сега купих Medix Alvina от dm, на първо четене съм много доволна, изпира чудно и дрехите ухаят с часове (понеже са много видове да уточня, че купих този за бяло (в бяла опаковка) и за цветно (в оранжева).
Фрау Dove нещо са си вдигнали цените на дезодорантите и душ геловете на повечето места (възможно е и на други артикули, но аз само тези купувам и го забелязах). Балейските душ гелове си държат цена от ~2 лв., то даже българските не са толкова евтини като се замисля. На мен са ми ок, имат разнообразни аромати и лимитки и не ми изсушават кожата, но не са и нещо специално.

# 163
Вчера бях в голям ДМ в софия точно, за да си купя тази слънцезащита и не я видях. Имаше отделен щанд с продукти на sun dance, но този конкретно го нямаше

# 164

Хубав е, но поне аз не съм го виждала от месеци.

Общи условия

Активация на акаунт