Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 548
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 165
При нас си го има.

# 166
Някой да знае къде мога да открия този продукт с алое вера на Балеа? В няколко ДМа в София не го намирам вече. Да не би да е лимитиран? 🤔

# 167
Варна община няма от слънцезащитата която се търсеше малко по назад.

Има много от последният показан спрей с Алое Вера, мисля да си взема

# 168
Жалко, че не съм от Варна☺ Явно в София е много търсен, че не намирам ☺

# 169
  • София
Някой да знае къде мога да открия този продукт с алое вера на Балеа? В няколко ДМа в София не го намирам вече. Да не би да е лимитиран? 🤔

Провери в Елитис.

# 170
Това е продукт на ДМ т.е. се предлага САМО в техните магазини
В София има ли в момента Елитис?

# 171
  • София
О, да. Объркала съм продукта с един на Гарние и понеже го гледах в Елитис, затова така написах.

В София, в Халите има Елитис.

# 172
  • пустинята Гоби
Дали? Халите са в ремонт и ще стават Кауфланд.

# 173
Скрит текст:
Дали? Халите са в ремонт и ще стават Кауфланд.
Не е вярно, онзи ден си купих омекотител от Елитис в Халите, работи си. Е, много по-мизерен е от варненските Елитис, но все пак го има и си работи.
Днес бях в dm в мол София, специално погледнах за търсената слънцезащита, но нямаше, а там има доста слънцезащитни продукти. Взех си denkmit цветоулавящи кърпички (за пръв път взимам, дано вършат работа), едни почистващи кърпички за грим на Balea (много ги харесвам за път/фитнес, супер добре напоени са и наистина свалят грима бързо и без търкане), хваленото масло за тяло на alverde с макадамия и от ментовите пастили на Mivolis - преди купувах на Fisherman, но нещо изчезнаха от dm (и Ремедиум), та вече взимам на Mivolis, по нищо не им отстъпват и ги предпочитам пред дъвки, особено когато съм на работа.

# 174
  • София
За съжаление тази слънцезащита я няма никъде поне от 3 седмици. Поне в 5 дм-а в София съм проверила. Уж щели да заявяват за доставка, ама според мен го броят края на сезона и едва ли ще дойде . Ако докарат случайно ще си взема поне 3-4 , че аз си ползвам целогодишно

# 175
  • София
Не знаех, че Халите са в ремонт. Мислех тази събота да ходя до Елитис.

# 176
Жалко, наистина я няма, а обиколих всички дм из града.
Само в мола не съм видяла (Варна).

Уф!!!!

# 177
  • пустинята Гоби
Не знаех, че Халите са в ремонт. Мислех тази събота да ходя до Елитис.
Може и да работи Елитас, но Мания затвори. В нета пише, че и първия е перманентли клосед, но потребителката е ходила, та не знам.

# 178
  • Бургас

Уф!!!!
Имам ходене тия дни до ДМ в Бургас - ще погледна и тук дали няма някоя останала Simple Smile

# 179

Уф!!!!
Имам ходене тия дни до ДМ в Бургас - ще погледна и тук дали няма някоя останала Simple Smile

Много ме е яд, защото бях там преди месец и имаше много опаковки в Дм на Тройката.
Уви, тогава бях сигурна, че ще намеря и няма нужда да се запасявам.
Ако има, моля имай ме предвид, Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт