Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 583
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, имате ли отзиви за витамините за коса на Mivolis - марката на ДМ. Четох хубави отзиви в немския сайт и днес си ги взех.

Скрит текст:

# 316
Ами... изпила съм 2 или 3 опаковки, не разбрах на кое на косата ми подействаха, но тя не се промени по никакъв начин.

# 317
За някаква подсръжка стават, но нещо съществено не видях да правят.

# 318
  • Сливен
Аз съм доволна от тези витамини

# 319
Да похваля къри сосовете от био щанда. Много са вкусни. Басмати оризът също им е супер.

# 320
Според дерматологът, при който ходих тези витамини за коса са много слаби
Иначе моят опит от днес е точно същият като при Звънче Purple Heart
В магазинът ми обясниха, че трите продукта, които липсват от поръчката ми били откраднати, затова им се водили налични. Да не се разхождам до други магазини, защото видях че и там има по няколко бройки, защото внос нямало от месеци.
Остана да ни върнат парите в картите

# 321
Според дерматологът, при който ходих тези витамини за коса са много слаби
Скрит текст:
Иначе моят опит от днес е точно същият като при Звънче Purple Heart
В магазинът ми обясниха, че трите продукта, които липсват от поръчката ми били откраднати, затова им се водили налични. Да не се разхождам до други магазини, защото видях че и там има по няколко бройки, защото внос нямало от месеци.
Остана да ни върнат парите в картите
Г-жа Рамацоти, би ли споделила с кои витамини за коса замени тези от ДМ? Застигна ме ужасен косопад след Ковид и се чудя на какво да се спра. Може и на лични. Благодаря Simple Smile

# 322
Ето тези трябваше да пия 3 месеца, но още вторият видях ефект. Търси ги на промоция по аптеките, в този линк цената е много висока
https://apteka.framar.bg/30063710/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5 … 83%D0%BB%D0%B8-30

# 323
Темата само за препоръки ли е или да ви кажа да не купувате това
Скрит текст:

Едва си почистих очите от НЕ водоустойчива спирала! Тънки колкото мокра кърпичка и никаква работа не вършат.

# 324
Здравейте, имате ли впечетления за памперс гащичките на Babylove?

# 325
Ползвали ли сте това веро? Нещо много почнаха да го хвалят в инстаграм и се чудя дали е като другото им в шишета.

# 326
Не харесвам нищо от про климат серията им.

# 327
Гащичките на Babylove ползвахме доста с детето. Много съм доволна от тях.

Верото също го харесвам Simple Smile

# 328
Ние точно такова веро купихме последно, не мие лошо, но миризмата е доста неприятна, на лекарства.

# 329
  • софия
Още не са стиковали онлайн поръчките нито в ДМ, нито в Спиди. Сутринта ми се обадиха от Спиди, а съм дала адрес на магазин.

Общи условия

Активация на акаунт