Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 210
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Може ли да препоръчате шампоан за мазна коса?

# 511
Имаше доволни доколкото помня от Елсев.

# 512
  • София
Не мога да дам съвет за конкретен шампоан, но от фризьор знам, че шампоаните за мазна коса още повече влошават проблема, защото прекалено изсушават и кожата реагира с още повече себум, за да навакса.
Добре е да се ползва или шампоан за честа употреба или такъв за чувствителен скалп.

# 513
  • Сливен
PeacockeLove,това мляко за коса го пробвах миналата зима на няколко пъти,не си харесвах каква ми ставаше косата оплиташе се,наелектризирваше се повече.Още го подмятам вкъщи,мисля да му дам шанс още веднъж и после в коша.

# 514
  • Пловдив
PeacockeLove,това мляко за коса го пробвах миналата зима на няколко пъти,не си харесвах каква ми ставаше косата оплиташе се,наелектризирваше се повече.Още го подмятам вкъщи,мисля да му дам шанс още веднъж и после в коша.

При мен пък нищо не прави, не ми разваля косата по никакъв начин, но и положителен ефект няма за разлика от  други млека за коса и балсами без отмиване, които придават плътност, блясък, подреденост, оформеност. Все пак не надявам, че въпреки липсата на видим ефект, може и да оказва на косата някаква защита от студа и вятъра, тъй като е предназначено за студено време. Обикновено го комбинирам с  олио за коса или кристали, те винаги се отразяват добре на косата.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 08:45 от marzeliva

# 515
Какво да си взема за да ми се задържат повече време къдрици с ретро преса? Моята коса много бързо се изправя, а уж е тънка...

# 516
Споделям какво си взех днес. Повечето неща са от ваши препоръки. ☺

# 517
  • София
Панделките за баня дълго време не намирах.
На каква цена са към момента?

# 518
Панделките за баня дълго време не намирах.
На каква цена са към момента?

На 1.65 лв са 🙂

# 519
  • Русе
Онзи ден се възползвахот отстъпката си "Рожденик". Но на касата служителката ми каза, че от 07.11 отстъпката ще може да се ползва само от хора, които имат инсталирано приложение, ще еднократна и валидна няколко дни.
Направих справка със сайта, но там са си старите условия. Някой да знае нещо?

# 520
Оф, аман с техните приложения!!! Нямам място на телефона за всички приложения, които ми изискват . От банката ми звънят " защо не ползвате нашето приложение?". Еми, нямам място, бе!

# 521
Това с отстъпката рожденник ако го махнат само ще загубят. Тази година за седмицата в която имах право да пазараувам с отстъпка съм им оставила 300 лева. И точно защото не мога да мъкна всичко на веднъж си ги разпределих по малко за всеки ден.
Много ще е тъпо ако я променят да е по този начин!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 21:26 от Lale_Lili

# 522
Дано развият приложението и да има купони за отстъпка, както в немското. Аз също се възползвам по няколко пъти в седмицата от отстъпката за РД, защото някои неща, ако ги няма в близкия филиал ги търся в друг. Ако стане еднократно ще трябва май онлайн да пазарувам, пак не всичко е добавено в сайта им..

# 523
  • Бургас
Каква е отстъпката за РД?
От доста време не съм влизала в ДМ

# 524
  • Пловдив
Каква е отстъпката за РД?
От доста време не съм влизала в ДМ

15%

Общи условия

Активация на акаунт