Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 293
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Препоръчайте парфюм от дм, от по -евтините под 50лв.
арабските ако ти допадат много са трайни.

# 631
  • Somewhere far away
Ще ги пробвам- може ли снимка?

# 632
miss kay , малки патрончета. Почти всички аромати са им хубави.

# 633
  • Варна
Ще ги пробвам- може ли снимка?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=areen&searchType=product

# 634
Мъжки - Джак Батини,Антонио Бандерас
Женски - Антонио Бандерас има много версии и е траен

# 635
  • Сливен
На Кристина Агилера са хубави и трайни

# 636
Голямо разочарование, изтеглих приложението и тръгнах да поръчвам - за получаване от магазин при поръчка под 100 лева ми начислява пет лева доставка. Т.е. засега файда от приложението никаква, ако не броим отстъпката за рожден ден, и то с уговорки, защото и тя е орязана до еднократно ползване.

За парфюм аз харесвам белия чай на Елизабет Ардън, но не е много бюджетен, особено пък в ДМ - 56 лева за 50 мл.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 20:09 от Дидичка

# 637
S.oliver  не са лоши парфюмчета. По сайтовете може да намерите и 30 мл от хубави марки за 50-60 лв.

# 638
  • Sofia, Bulgaria
От по-бюджетните парфюми любим ми е Davidoff cool water.

# 639
  • София
Взимала съм спирала от стелажа, отивам на касата, служителката, без да ме пита отваря капсулата и отваря спиралата. На два пъти отказах да купя по този начин отворена спирала. Но каква е гаранцията, ако служителка не отвори спиралата при плащане на касата, че тази спирала преди това не е отваряна?!  Само и единствено, ако ти отвориш спиралата и "цъкне" при самото отваряне.

# 640
За червила, спирали, моливи трябва да имат сигурна зашита против отворяне. А не да ги облепят с тиксо и аларми, които после едва чистя.
Но много се крадат тестери, това е положението.

# 641
Зависи какъв аромат ти допада.
Преди седмица пръсках напосоки и си тръгнах. Лъхна ме нещо прекрасно за моя нос Blush
Сетих се какво пръсках там, и се върнах. Оказа се ето този
https://www.notino.bg/james-bond-007/james-bond-007-for-women-ii … na-voda-za-zheni/

В момента е намален на ок.22 лева 30 мл.
Взех си останалия последен.
На другия ден взех от друг магазин отново последен.
Не ми е траен, но си го подновявам. Heart
Голяма находка ми е и ми влияе положително на настроението. Не съм очаквала да си харесам от ДМ парфюм, все пръскам и все нещо не ми допадат.

# 642
Попринцип не съм фен на парфюмите в ДМ, тези на s.oliver съм взимала за подарък на свекърва ми, защото все в последния момент се сещаме с мм.

Не мисля, че са много изгодни там, а и аз съм малко критична, обичам дълготрайни парфюми и не подновявам през деня.

Защо смятам, че не са изгодни? Ами ето пример за един нелош парфюм, който е на читава цена.

https://www.notino.bg/guess/seductive-toaletna-voda-za-zheni/p-92584/

# 643
Минавах днес през ДМ и ... 💄

# 644
Някой назад пита за крем за ръце, който да попива бързо и да не е мазен. От всички, които съм пробвала този е такъв. Единствено с него мога да пиша с химикал веднага след като съм се намазала. 😄 Ароматът не ми е най-любимия, но става.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт