Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 131 173
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 90
+1 за захарните на Агива ,но този ми е фаворит :

# 91
+1 за захарните на Агива ,но този ми е фаворит :

Точно за него говорех и аз.

# 92
  • Deutschland
И аз съм от доволните от скраба с морска сол, но свърши и сега ползвам друг на Балеа, който беше в комплект мисля с гъба за баня. В бурканче е, харесвам и техните в тубички. Миналото лято ползвах един с диня, много свеж и готин аромат.

# 93
В тубичките не ми хареса на Балеа, много ми е фин, а и аромата е слаб.

# 94
Аз ползвам този в момента, частичките са много фини наистина, но мирише много приятно, и съответно само под душа, после аромата изчезва.

# 95

Това купих днес.

# 96
Това ще да е някакъв нов продукт, не съм го виждала. Ще се пробва. Още страдам по спрения с лимонова трева. Разкошен беше.

# 97
  • Козлодуй
И какво е това?

# 98
Пилинг с масла и сол.По-нагоре писахме за него.

# 99
  • Козлодуй
Да следя дискусията но понеже не мога да чета на немски реших че може да се е сменила темата Simple Smile За сега все още не съм свикнала с продуктите на ДМ затова само ви чета Simple Smile Купувам предимно храна за котка и протеин на прах от там и понякога Шампоан и маска за коса Simple Smile Моята боя за коса не я продават и други продукти с които съм свикнала Simple Smile

# 100

И аз много ги харесвам, за мен са най-добрите от всичките, които съм ползвала. Този с лимонена трева е от старите запаси, последен.

# 101
А аз си търся скраб за лице. Някакви идеи? Последни милилитри имам от една нютроджина, но сега се оглеждам за нещо различно.

# 102
# 103
Аз съм много доволна от този, но е на дозички.

# 104
Много е приятен този, ако някой намери нещо подобно по-голямо, да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт