Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 452
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 390
Пак ли има от тези торби?
В този, в който ходя аз най-често миналата година ги имаше точно за месец тези торбички и изчезнаха до ден днешен.
Не са много устойчиви, но ги предпочитах пред големи шумящи хартиени.

# 391
  • Русе
.......
Дейзи, този дезодорант много ме разочарова… не ме предпазва от неприятна миризма Sad
Против неприятна миризма - кристала на Балеа. От 8 години го ползвам. "Родих се".

# 392
  • Pazardjik
Може ли снимка ?

# 393
Необходимо е да се намокри преди употреба ( или непосредствено след баня, докато кожата на мишниците е още мокра/влажна

# 394
  • София
Праховете на dm съдържат доста зеолити. Не е добре за пералнята и околната среда.

# 395
  • пустинята Гоби
Зеолита е естествен минерал, хората го слагат във водата за пиене, дай повече инфо за вредата му?

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:22 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 396
.......
Дейзи, този дезодорант много ме разочарова… не ме предпазва от неприятна миризма Sad
Против неприятна миризма - кристала на Балеа. От 8 години го ползвам. "Родих се".
Да, аз имам на друга марка и съм доволна от кристала. Просто имам и спрея показан по-горе и за мен има нулев ефект.

# 397
  • София
Повече инфо за зеолитите - в темата за перилните препарати. На първо четене - образуват вкаменелости в пералнята.

# 398
Ако пускате допълнително изплакване няма проблем.

# 399
Аз не пускам, а пера само с него бяло пране. И съм се заредила с още опаковка.

Кой да взема тогава, така че да не е проблем за пералнята, но и да изпира хубаво бялото?

# 400
Аз не пускам, а пера само с него бяло пране. И съм се заредила с още опаковка.

Кой да взема тогава, така че да не е проблем за пералнята, но и да изпира хубаво бялото?

Според мен е напълно ок да се ползва този прах, можете да добавяте допълнитлено изплакване и да няма проблем.

От дм друг прах на тяхна марка не препоръчвам. Про климат не ми харесват. Геловете са ок ако перете с гел, а не прах. Хубави прахове са Персил и Ариел. Повече неща можете да видите в темата за прането.

# 401
  • пустинята Гоби
Не пускам допълнително изплакване, но нямам проблеми с пералнята и употребата на ДМ-ския прах за пране. Реално го ползвам от над 10 години, досега да се е скапала, ако беше проблем. Интересно ми е как замърсяват, предвид че се слагат в сумати уж по-екологични перилни препарати. Ще се поинтересувам, майка ми е инженер-химик и има голям професионален опит в сферата на химическото чистене и пране.

# 402
Друг добър за бяло - Персил мега перли.

# 403
Не пускам допълнително изплакване, но нямам проблеми с пералнята и употребата на ДМ-ския прах за пране. Реално го ползвам от над 10 години, досега да се е скапала, ако беше проблем. Интересно ми е как замърсяват, предвид че се слагат в сумати уж по-екологични перилни препарати. Ще се поинтересувам, майка ми е инженер-химик и има голям професионален опит в сферата на химическото чистене и пране.

Ще ми е интересно да споделиш и аз не съм имала проблем с тия зеолити.

# 404
  • пустинята Гоби
Баща ми и сестра ми пият вода с зеолити и някакви добавки с тях приемат и постоянно слушам колко са полезни, сега разбрах, че били вредни за околната среда.

Общи условия

Активация на акаунт