Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 430
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 405
  • При децата ми
Друг добър за бяло - Персил мега перли.

Така и никъде не го намерих този прах! А, не е, като да не съм го търсила.

# 406
  • софия
Друг добър за бяло - Персил мега перли.
Не можах аз да се възторгна от перлите, а ги поръчвах от Германия. Този от ДМ е по-добър. Съдя по белите дрехи от плаж. Само след пране с него, при едни и същи настройки за пране, падат жълтите петна от слънцезащитата и стават искрящо бели.

# 407
Взех бялата боя за обувки. Харесва ми как станаха маратонките

# 408
Това ли е боята?

# 409
  • София
Аз винаги пера с допълнително изплакване, въпреки това чекмеджето ми беше заприличало на пещера отдолу - от вкаменелости. Само и единствено от праха на Денкмит, с който перях тогава.

А специално за Mimi Rose,
Зеолитите в прането.
И друг път да пита майка си, преди да пише неподготвена.

# 410
Да, това е боята

# 411
  • пустинята Гоби
Аз винаги пера с допълнително изплакване, въпреки това чекмеджето ми беше заприличало на пещера отдолу - от вкаменелости. Само и единствено от праха на Денкмит, с който перях тогава.

Зеолитите в прането.
Тази статийка я прочетих, само че ти каза, че зеолитите са опасни за околната среда, а не за човека. Та, с какво зеолитите са опасни за околната среда не разбрах. И да, ще питам майка си, вместо да чета информация от интернет или да се образовам във форума. Не, че не знам какво ще ми каже - всичко естествено е преувеличено и преекспонирано, в определени количества нищо вредно няма. Та, така и с зеолитите.

Не слагам прах в отделението за прах от години, само директно в пералнята.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 15:58 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 412
Ох, съвсем се обърках.
Тук в темите прочетох и за мегаперлите, и ариел компакт че имат доволно количество зеолити.

ДОбре тогава, има ли добър препарат течен за бяло??

За чаршафи и кърпи най-често го използвам прахът на Денкмит.

Това е идея за слагането на праха в барабана, не се бях сещала, не остава по дрехите по някакъв начин, така ли?

# 413
  • пустинята Гоби
Да, явно остава - това според статията. Лично аз съм склонна да вярвам, защото никога не ползвам омекотители, а дрехите ми след пране са твърдички. Разбира се тази статия е написана от някой, който иска да си продава своя препарат, така че да се чете с повишено внимание. Зеолита според други действа детоксикиращо, та ходи разбери.

# 414
И моите дрехи не винаги са меки след пране, въпреки омекотителя. Особено ако са прани на програма за памук, 60 градуса и силна центрофуга. Направо са много твърди - и с гел, и с прах, и с различни прахове, не само денк мит. Дрехите стават меки от сушилня или ако се изгладят, но аз не гладя и нямам сушилня.

# 415
  • София

Зеолитите в прането.
Нелепо е рекламни статийки да те карат да се чувстваш подготвена 🙂

# 416
  • Козлодуй
На мен не ми хареса праха на ДМ образува ми налепи на чекмеджето на пералнята затова пера само с ариел бяло - при него няма проблем - въобще не поглеждам други - другия прах който не създава буци и е по-бюджетен е Бонукс но него рядко го намирам на пазара Simple Smile С една дум прах за пране не купувам от ДМ - но козметика и храна за котки предимно от там купувам а напоследък едно сапунче за тоалетната много ми харесва че там е на поносима цена Simple Smile

# 417
На мен са ми направо "лигави" дрехите след сушилня, което не ми харесва, и затова не я ползвам. Пера основно с Ариел прах, задължително омекотител, и дрехите са меки след това, не гладя.

# 418
Този ли?

Днес имаше публикация в Капитал, че в онлайн магазина на ДМ предлагат само 50% артикули за разлика от разнообразието във физ.магазини.
Затова може би някои неща все още ги няма налични за поръчка.

# 419
Да, само че за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт