Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 424
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,скраб за тяло от дм хубав има ли?Ползвам нa nature of aguva хубав е да ама някак си не ми се дават по 20 лв за скраб при тая скъпотия вече 😁

# 421
С олио и морска сол на ДМ, в синя опаковка,  мисля ДХ3 го беше препоръчала и веднага го взех.
Прекрасен е.

# 422
С олио и морска сол на ДМ, в синя опаковка,  мисля ДХ3 го беше препоръчала и веднага го взех.
Прекрасен е.
Благодаря,🤗ще го взема и аз да пробвам .

# 423
Прекрасен е.
Благодаря,🤗ще го взема и аз да пробвам .
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-olio-piling-natural-beauty … 066447054392.html

Ето този.

# 424
  • Deutschland
На Nature of agiva скрабовете по 20 лева ли са?
Ползвам на Балеа аз различни видове. Лимитки като заредят, вземам.

# 425
Nature of agiva не са ли по 8 лв горе-долу?

# 426
Nature of agiva не са ли по 8 лв горе-долу?
По 10 лева са но на месец поне ми отиват по 2 скраба...

# 427
Аз лично само тях ползвам, но ги чакам на промоция и тогава купувам повече. Гледайте и в ремедиум, пускат понякога намаления.
Иначе на мен са ми любимите, по-хубави скоро не съм срещала. Особено синия с горски плод ми е любим.

# 428
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
бихте ли споделили, от кой от двата продукта сте по-доволни (тези, които сте ги ползвали): от спрея или от крема?

И аз съм по-доволна от крема. И двата имам в момента.
По въпроса за праховете денкмит, ползвам от години за цветно и бяло, нямам проблеми като описаните. На 2 месеца правя профилактика на пералнята.
Посочения пилинг на балеа с морска сол и олио ми е много любим, повече ми харесва от агива, защото солта е доста по-фина от захарните кристали, които имам чувството, че ме дерат.
Понякога взимам и лимитки, но невинаги ми допадат ароматите

# 429
Мина, би ли казала каква е тази профилактика на пералнята?

# 430
  • София
Относно праха за пране Denk Mit, служителка от DM ми е казала да се съобразявам с кг. на дрехите за пране и препоръчаното количество прах. Има таблица на гърба на опаковката, за да се избегне предозиране с прах.
Ако слагате повече прах от необходимото, може би заради това се наслагва под контейнерчето за прах. Важен фактор е и водата - мека, варовита....

# 431
Аз, като един пълен лаик, съобразено с кг сухи или мокри дрехи, винаги ми е било чудно. Това не разбирам. А и аз с кантар ли да си меря мръсните дрехи, от къде да знам колко тежат? Голяма насока е дала служителката, да си прочетеш описанието, това и бавноразвиващ се ще се сети, извинете.

# 432
Здравейте, ако някой е ползвал този крем срещу пъпки ще се радвам на мнение, цената е 2.75 и ми се струва прекалено добра 😆

# 433
  • София
Аз лично не видях никакъв ефект от този гел.

# 434
  • София
Относно праха за пране Denk Mit, служителка от DM ми е казала да се съобразявам с кг. на дрехите за пране и препоръчаното количество прах. Има таблица на гърба на опаковката, за да се избегне предозиране с прах.
Ако слагате повече прах от необходимото, може би заради това се наслагва под контейнерчето за прах. Важен фактор е и водата - мека, варовита....
Винаги дозирам точно, съобразявайки се с количеството пране. Водата ни е мека.
Но всеки има право да пробва и харесва различни неща.
Както и да е, аз повече прах на Денкмит няма да купя. Не и с този му състав.

Общи условия

Активация на акаунт