Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 410
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 435
Зарвдих днес от ДМ, мисля да се възползвам и от онлайн магазина до средата на ноември.Разбира се болшинството неща са от ваши
похвали:

# 436
Дай отблизо лявото червило Simple Smile на Катрис ли е?

# 437
# 438
  • София
Мина, би ли казала каква е тази профилактика на пералнята?
То е почистване реално. Купувам препарат за почистване на пералня – на Лидл бях заредила доста, но там отдавна не са пускали и вече ми свършиха запасите и ще мина на каквито има д-р Бекман или ако намеря дм-ски, че и техни не съм виждала отдавна. Когато не мога да намеря, пускам една празна пералня над 70 градуса с прах за бяло.
На препаратите за пералня обикновено пише там с малко количество да се накисне чекмеджето и да се измие от полепналите препарати, напоява се парцал и се забърсва хубаво в уплътнението, а останалото се сипва в почистеното чекмедже и се пуска една програма с висок градус.

Иначе вчера много набързо (че мъжа ме чакаше отвън) минах през един ДМ, нарамих най-голямата разфасовка на праха за цветно и ей такъв насипен чай, че нещо всички налични са ми омръзнали. Приятен е.
Скрит текст:

# 439
Някой познава ли продуктите от адвент календара на Alverde?!

# 440
  • Deutschland
В инстаграм разни блогъри или влогъри незнам как се водят, постоянно качват продукти от адвент календари като започнат да излизат на пазара. Аз от там гледам и преценявам да купя или не.

# 441
В инстаграм разни блогъри или влогъри незнам как се водят, постоянно качват продукти от адвент календари като започнат да излизат на пазара. Аз от там гледам и преценявам да купя или не.
Правилно и аз така !❤😃

# 442
Досега не съм следила темите, затова предварително се извинявам ако е коментирано.
Купих си серум Balea beauty collagen. Отворих го няколко дни след покупката и разбира се бях изхвърлила касовата бележка. Отвратителна миризма, прилична на тази на гранясала мазнина. Търсих срок на годност, опитах се да проверя в сайта за проверка, но марката Balea не фигурира. Та, единственото, фигуриращо на опаковката е :214H1 Някой може ли да ми помогне с разгадаването?
Ще ида в магазина и ще им го върна, без да очаквам компенсация, но ако не е в срок, ще проверя и останалите на щанда и ще ги накарам да ги махнат оттам.

# 443
Може ли да споделите профилите в инстаграм? И аз бих ги следяла за да видя ънбоксинг на календари за тази година Simple Smile

# 444
Lale_Lili, може да погледнеш и канала на Antoanet Popova Yang. Тя е българка и от тази седмица отваря коледни календари. Тази година ще отвори между 20-25. На мен ми е много полезно, защото добивам представа какво има вътре и дали си заслужават парите.

# 445
И аз гледам видеата на Антоанет за календарите.

# 446
Момичета, лосионът с високото съдържание на масла на Балеа спрян ли е? Естествено сигурно , както всичко хубаво , но реших да ви питам

# 447
W, някъде по опаковката няма ли този знак например?

# 448
  • София
Момичета, лосионът с високото съдържание на масла на Балеа спрян ли е? Естествено сигурно , както всичко хубаво , но реших да ви питам

Не мисля, миналата седмица си го купих. (София )

# 449
W, някъде по опаковката няма ли този знак например?

Има, но това значи каква е трайността след отваряне. В моя случай е 6 месеца. Но какво от това, ако е произведен 2019 година, например, а трайността на продукта е 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт