Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 365
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 450
След като има такъв знак, означава че си е ок, докато не се отвори, ако ще и преди 10г.да е произведен.
Ето, например един крем за ръце

Горе в лентата(като на лекарствата) не пише нищо, но си има знак 6м.след отваряне.

Неслучайно не е ок да се отварят и миришат лосиони и т.н.

# 451
Чела съм статии за сроковете на годност на видове козметика. В общи линии 3 години, за някои продукти 5. Защо Нивеа или Лореал, например, дават дата на производство? И определено не бих ползвала козметика, произведена преди 10 години.
А в края на тубата, която показвате, където е слепена, има някакви цифри/изпъкнали /, които означават нещо, може би.

Но благодаря за мнението.

# 452
Чуждестранни канали за коледни календари:

# 453
  • Стара Загора
Здравейте, препоръчвайте ми препарат за премахване на петна. Пробвах с Vanish и Meglio, но не излизат.

# 454
Здравейте, препоръчвайте ми препарат за премахване на петна. Пробвах с Vanish и Meglio, но не излизат.
Perilis, в дм го има в малка и голяма опаковка.

# 455
От какво са петната? Има такива, които с нищо не излизат.

# 456
Петната ги дъвкахме съвсем скоро, прочетете малко по-назад.

# 457
  • Стара Загора
Ще се върна да прочета назад.
Vita, честно казано и аз се чудя от какво. На 2 тениски са, за които знам, че не съм ги лекьосвала с нищо. При събиране на прането след изсъхване въобще не съм обърнала внимание, че имат петна. Днес вадя едната и хоп черно петно, вадя 2-ра тениска и тя по същия начин. Напръсках ги с Meglio, сложих течен Первол и ги пуснах да се перат. Ами нищо не излезе.

# 458
  • пустинята Гоби
На ръка тръкни с обикновен сапун, ако не излезе обречена история. Аз така скоро хвърлих една тениска, след пране имаше малко тъмно петънце кой знае от какво.

# 459
Често се боядисват от някоя друга дреха.Опитайте да ги оставите накиснати в студена вода няколко дни,след като видите петното, без да правите нищо.

# 460
Spot за петна . Струва около 4 лв и маха абсолютно всичко

# 461
И аз съм доволна от Спот, това на Денкмит също е добро:
Скрит текст:

С четка е, онзи ден изчистих следи от грим по една блуза с него, без да се налага да кисна предварително.
Не знам има ли го в нашия ДМ, може би това е подобно:
Скрит текст:

# 462
Чела съм статии за сроковете на годност на видове козметика. В общи линии 3 години, за някои продукти 5. Защо Нивеа или Лореал, например, дават дата на производство? И определено не бих ползвала козметика, произведена преди 10 години.
А в края на тубата, която показвате, където е слепена, има някакви цифри/изпъкнали /, които означават нещо, може би.

Но благодаря за мнението.

А къде точно на Лореал или Нивея е написана дата на производство? Гледах , гледах миналия ден кремовете им за лице и освен знака за годност след отваряне не видях друго.

# 463
От куде купувате този Spot за петна ? Simple Smile

# 464
Аз съм го купувала от Елитис, но вече и в ДМ се предлага. В други вериги магазини не съм се оглеждала, предполагам че може да се намери на още места.

Общи условия

Активация на акаунт