Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 358
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 465
Явно само в по-големите ДМ, защото до сега не съм го засичала. Ще погледна отново за всеки случай. И Денкмит първия с тубичката и четка не съм виждала до сега. Само сапуна за петна има при нас.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 11:17 от Lale_Lili

# 466
В нашият дм има 2 вида спот - голяма и малка разфасовка.

# 467
Чела съм статии за сроковете на годност на видове козметика. В общи линии 3 години, за някои продукти 5. Защо Нивеа или Лореал, например, дават дата на производство? И определено не бих ползвала козметика, произведена преди 10 години.
А в края на тубата, която показвате, където е слепена, има някакви цифри/изпъкнали /, които означават нещо, може би.

Но благодаря за мнението.

А къде точно на Лореал или Нивея е написана дата на производство? Гледах , гледах миналия ден кремовете им за лице и освен знака за годност след отваряне не видях друго.

Показвам Нивеа.
Този номер се въвежда в
Checkcosmetic. net., като първо в едно падащо меню избираш марката.
DM не фигурира там.

# 468
Видях че има няколко вида ампули с плацента против косопад. Някой има ли впечатления? 🤔

# 469
  • Deutschland
За ампули нямам отговор, но прочетох че спрей с розмарин действа чудотворно на косопада.

# 470
Да, този първия вид може би го няма тук, донесох си го от немския ДМ, но втория вид съм го виждала, обаче не съм го използвала. Сравних им състава, не е еднакъв. За Спот вижте и в квартални магазинчета, Фантастико, СВА.

# 471
  • Козлодуй
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/perilis-mini-sprey-za-petna-spot … 800097701296.html - от онлайн магазина против петна си взех този спрей и ми върши добра работа

# 472
  • Русе
Спот-а си го купувам от ТТ маркет, но физическите им магазини са в града ни. Онлайн не е оправдано. Доставката ще е два пъти по-скъпа от продукта.

# 473
  • Козлодуй
Ама имахме 15% отстъпка върху цялата сметка за първа поръчка и затова изпратих линк как изглежда за да се потърси във физическия магазин на DM защото нали за него е темата и май имаше по-нагоре питане за спота кой препоръчваме Simple Smile

# 474
  • София
Спот има и в магазините за левче. Много е разпространен.
В dm имат спрей за петна на Denkmit, който преди беше много добър, но нещо му развалиха качеството. Иначе имат и сол за петна (Fleckensalz) - различни видове, която освен за петна, се използва и за по-добро изпиране на прането.

# 475
  • Козлодуй
Да, да имам и такъв с четка и той е добър но този със спрейчето също ми върши работа - на всеки както му е удобно Simple Smile

# 476
Някой поръчвал ли е онлайн с 15% отстъпка и експресна доставка до дм магазин, която е безплатна? На мен ми дава, че такава доставка не е възможна... дали е нещо моментно или по принцип не правят такава доставка?

# 477
  • Бургас
Ако някой от продуктите не е наличен в избрания от теб филиал за доставка, дава така. Погледни дали това не е причината.

# 478
Някой поръчвал ли е онлайн с 15% отстъпка и експресна доставка до дм магазин, която е безплатна? На мен ми дава, че такава доставка не е възможна... дали е нещо моментно или по принцип не правят такава доставка?
Тази опция я инаше в началото. Може би вече не съществува. Аз поръчах така, но честно казано ми е по- приятно да се помотам в магазина, да разгледам, да прочета съставките....

# 479
И май трябваше и нов акаунт за тази новата оферта.

Общи условия

Активация на акаунт