Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 322
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 480
  • Варна
Знаете ли серума с Вит. С с какви проценти е, четох, не пише и се притеснявам да не стане проблем на моята реактивна кожа? Та някой с опит?

И да попитам каква е разликата между праха за бяло на ДМ в зелената опаковка и този в картонената кутия?

# 481
В картонена кутия е серия pro climate, който е различен.

Аз лично не съм фен на този в картонената кутия(лично мнение).

# 482
В картонена кутия е серия pro climate, който е различен.

Аз лично не съм фен на този в картонената кутия(лично мнение).
+1,въобще не ми харесва на мен,не е като другия.Като го купувах нямаше от зеления и се поведох като реших,че вероятно ще е същия или подобен,но не.

# 483
Здравейте, Elseve Color vive 8 seconds wonder water дали го има в dm, lilly или в друг магазин/дрогерия?
Скрит текст:

# 484
Не, при нас е само с оранжевата опаковка.

# 485
Здравейте, от две седмици издирвам любимият си фон дьо тен на мейбълин fit me в цвят 119, дали ще спират да го зареждат?

# 486
В ДМ има ли безсуфатни шампоани? Бях попаднала на добри отзиви на шампоан за дхлбоко почистване може ли да ми покажете кой беше?

# 487
На Балеа е дълбоко почистващият, синя туба.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 00:12 от ДХ3

# 488
  • Deutschland
Този е дълбоко почистващият шампоан

# 489
А шампоани за косопад има ли?И специално този някой ползвал ли го е , и дали е хубав?

# 490
А шампоани за косопад има ли?И специално този някой ползвал ли го е , и дали е хубав?

Ползвала съм го,но не ми харесва,моята коса е суха.

# 491
  • Deutschland
С балсама от същата серия горе-долу бива, но косата ми бързо привикна и не съм купувала повече. Имат и маска, но незнам дали я има в България. Не съм я пробвала. Косата ми е нормална към суха

# 492
Знаете ли серума с Вит. С с какви проценти е, четох, не пише и се притеснявам да не стане проблем на моята реактивна кожа? Та някой с опит?
Серумът с витамин С е кремообразен, в стъклено шишенце - поне половината остава вътре.
На мен лично не ми допадна, но аз съм с АД и много суха кожа, та не съм критерий.

# 493
Търся си лак за коса, който да е за фиксиране на къдрици (за дълга коса) след маша или преса, който няма мокър ефект и къдриците да са еластични. Не знам дали успях да го обясня правилно. Simple Smile

# 494
Този синия шампоан с аргановото масло от Мароко, го ползвам по препоръка на фризьорката, която ми прави кератинова терапия на косата. Нищо особено не намирам в него, но го използвам. Без сулфати е , такъв трябвало след процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт